Dodaj do ulubionych

JESTEM W SZOKU !!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.04, 16:04
dzisiaj byłem w biurze nieruchomości na Kościuszki 3, przechodziłem obok
biura ds. referendum za odwołaniem prezydenta miasta. Byłem w szoku jakie
osoby były wpisywać się zaodwołaniem prezydenta. Osoby które od lat kojarzyły
się z twardą prawicą!!!!!. Czy każda władza deprecjonuje się po jakimś czasie
i ma "wrogów" we własnych szeregach. Co do prezydenta, miłośnikiem jego może
nie jestem, ale w innym wątku wystawiłem mu cztery mniej - z tendencją
wzrostową ceny. Mimo początkowych wielu błędów ma szansę na niezłym poziomie
zakończyć kadencję, z widokiem na następną. Zastanawiam się o co tak naprawdę
chodzi z tym referendum.
Obserwuj wątek
    • Gość: rec Re: JESTEM W SZOKU !!! IP: *.visp.energis.pl 07.12.04, 17:45
      Pijany albo ze snu zerwany.Nie wie o co chodzi! Oto chodzi, ze minęły 2 lata i
      nic nie "chodzi" w Płocku tak jak powinno. 2 lata w plecy jak się to potocznie
      mówi.Tyle juz na ten temat napisano na forum a obserwujący nie wie o co chodzi.
      Jestem ciekaw jakbyś zareagował np. w swojej prywatnej firmie zatrudniając
      pracownika ,który jakby się później okazało nic nie potrafi i przez dwa lata
      nic dobrego nie zrobił dla twojej firmy. Takiego zastoju i stagnacji od
      niepamiętnych lat nie było w Płocku. O innych sprawach już nie będę pisał bo
      szkoda klawiatury. Łaskawco.
      • Gość: jo Re: JESTEM W SZOKU !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.04, 17:51
        rec,łaskawco,to daj przykład wspaniałego rozwoju w latach 1998-2001 - czyli za St. Jakubowskiego - jakie wspaniałe inwestycje ruszały w mieście,przebudowy,remonty,itp? Ja sobie nie przypominam.
      • Gość: :) ale pie..sz... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.04, 17:51
        a kto w miejsce Milewskiego?
        o tak, Maciej Krawjewski - ten to by dopiero wszystko rozruszał !!!
        Może i zagłosowałbym na referendum, ale jak przeczytałem kto jest głównym
        koordynatorem, to powiedziałem, że pie.. takie referendum, i takich
        koordynatorów
        i takich forumowiczów jak ty, również!
        i Milewskiemu tez dzisiaj kibicuję, bo jest na półmetku, a faceta poznaje
        się "po tym jak kończy" - że zacytuję waszego Towarzysza.
    • Gość: ob.serwator Re: JESTEM W SZOKU !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.04, 18:39
      Gość portalu: obserwujący napisał(a):

> dzisiaj byłem w biurze nieruchomości na Kościuszki 3, przechodziłem obok
      > biura ds. referendum za odwołaniem prezydenta miasta. Byłem w szoku jakie
      > osoby były wpisywać się zaodwołaniem prezydenta. Osoby które od lat kojarzyły
      > się z twardą prawicą!!!!!. Czy każda władza deprecjonuje się po jakimś czasie
      > i ma "wrogów" we własnych szeregach.

Nie. To tylko Milewski tak ma ze jak został prezydentem to myślał ze Pana Boga
      za nogi złapał i na wszystkich się powypinał. Teraz oni mu chcą pokazać ze i na
      jego dupe znajdzie się pała.
      • Gość: obserwujący Re: JESTEM W SZOKU !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.04, 19:29
        dyskusja zeszła na inny tor. chodziło mi o to że zawsze w połowie kadencji,
        niezależnie czy rządzi lewica czy prawica zaczynają działać "niezadowoleni" z
        partii rzadzącej
        • Gość: :) Re: JESTEM W SZOKU !!! IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 07.12.04, 19:43

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka