IP: *.c152.petrotel.pl 08.12.04, 07:27
Kiedy nareszcie zostanie zapuszkowany Jacek K. Jego obecność i sensacje na
forum powoduję że jest ono rynsztokiem. Ten chory człowiek powinien być
odizolowany od ludzi. Jego rozległa wiedza jest jego obsesją. Wszędzie widzi
zło, ale sam jest ideałem, a to właśnie on jest wrzodem.
Obserwuj wątek
    • Gość: rabin Re: Jacek K. IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 08.12.04, 08:13
      A to zależy od tego jaką ilość ciała wrzód opanował, b. ważne jest też miejsce
      w którym się usadowił. Może być i tak, że wrzodem jest już prawie całe ciało.
    • Gość: ;/ Re: Jacek K. IP: *.wirba.net / 213.77.42.* 08.12.04, 08:21
      strasznie się fefluni... ...jakby w ustach non stop miał paczuszkę drażetek.
      Powinien popracować nad wymową, może logopeda... ...teraz jest tragicznie.
      Feflun na maksa!
    • Gość: oni [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.04, 08:55
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: Hania Jacek K to ..... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.12.04, 14:51
        A co to za przestępca ten Jacek K.
        Dlaczego nie podajecie jego nazwiska
        • Gość: obi Re: Jacek K to ..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.04, 15:01
          a co to za psychicznie chora nauczycielka wypied.... ze szkoły
          • Gość: Hania Re: Jacek K to ..... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.12.04, 21:08
            Jacku K co ty wyprawiasz z tym kotem. Nie spuszczaj kota przez okno tylko
            wyprowadzaj po schodach jak normalny człowiek.
            • Gość: uczeń Re: Hanna L. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.04, 21:16
              czy może ktoś, wie w kórym sklepie, wykłada towar na półki, znana wykładowczyni
              akademicka ekomnii i instalacji sanitarnych Hanna L. doktoryzująca się od 13
              lat, tylko nie wiadomo z czego, ale pewnie z własnego pie..a
              • Gość: jacek Re: Hanna L. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.04, 21:21
                w tym tygodniu kilka rqazy w klatce "padło" światło, Hania piardnęła na
                internecie, znaczy wibrator Hani się spalił, czy mże ktos wie czy jest coś
                pośredniego między wibratorem a młotem pneumatycznym
    • Gość: rec Re: Jacek K. IP: *.gabin.sdi.tpnet.pl 09.12.04, 21:56
      To co oni wypisują to..dno..
      • Gość: jacek Re: Hanna L. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.04, 22:06
        witam Cię rec, obserwuje twoje posty, jesteś de best. co do tej "korespondecji"
        to powiem ci tyle o pannie Hannie - piędziesiąt cztery tysiące kilometrów na
        liczniku, brak remontów kapitalnych, brak przegladów bierzących, karoseria w
        takim stanie, że zaden lifting nie pomoże. Dyszla chyba w życiu nie czuła i
        najgorsze to to klimakterium, bo to wiesz czasami z dolnych partii przeżuca się
        na górne.
        no ale jak sie nauczyła na 15 fakultetach pisać, niech pisze, czasami i ja
        odpisze niech głupia ma radość.
        • Gość: rec Re: Hanna L. IP: *.gabin.sdi.tpnet.pl 09.12.04, 22:22
          Jacek . Dzieciaki i młodzież to czyta.Daj spokój.
        • Gość: jakto Re: Hanna L. IP: *.chicago-34-35rs.il.dial-access.att.net 10.12.04, 03:08
          to jest niezle
        • Gość: Kubus Fatalista Re: Hanna L. IP: 80.48.4.* 10.12.04, 08:04
          Nie tylko debil,ale i analfabeta,nieuk.Rażące błędy ortograficzne!
          • Gość: nie Re: Hanna L. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.04, 08:08
            nie każdy skończył tak jak ty włodkowica
            • Gość: JÓŹWA K Re: Hanna L. IP: 80.48.4.* 11.12.04, 10:53
              EU ...GENIUSZU SKOŃCZYŁEM PW(W WARSZAWIE) Z WYRÓŻNIENIEM. WŁODKOWIC TO DLA
              MIERNOT POSPOLITYCH !!!!
              • Gość: Hania Re: Hanna L. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.12.04, 01:27
                Jacek K podobno nawet matury nie zrobił. A dyplom kupił na Bazarze Różyckiego w
                Warszawie
                • Gość: eminem matura IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.04, 02:51
                  a mial plany zeby wykladac we wlodkowicu po zrobieniu doktoratu. to tez dobrze
                  swiadczy o abiturientach ku..
                  • Gość: Zbyszek Chicago- Re: matura IP: *.client.comcast.net 12.12.04, 05:54
                    Ej Jacku pisz uwaznie gdyz te bledy popelniala moja corka w II klasie szkoly
                    podstawowej piszac (zucac}dajesz plame wez sobie korepetycje z jezyka Polskiego
                    znam swietnego pedagoga Pania Wande Wisniewska uczyla w szkole podstawowej Nr 6
                    gdy ja tam chodzilem w latach 70 tych wiesz mi wyksztalcila wielu madrych ludzi
                    zajmujacych dzis wysokie stanowiska na uczelniach,szpitalach i administracji
                    panstwowejnp Pani DR Hania Siudalska dyrektor szpitala kardiologicznego w
                    Warszawie i wielu innych znakomitosci podlucz sie troche a sukces bedziesz mial
                    zagwarantowany przynajmniej osiagniesz jakis statut zawodowy np listonosz
                    bedziesz mial staly kontakt z ludzmi po czym nabierzesz oglady i kultury
                    osobistej bo zdaje mi sie ze ty nie masz wrodzonej.
                    Pod tym nickiem podpisuje sie autentycznym imieniem i od 16 lat mieszkam w
                    Chicago i jestem rodowitym Plodczaninem i stad moja czesta obecnosc w internecie
                    z serdecznosciami

Zbigniew W Szymanski
                    Addison ILLinois
                    USA

P.S Gorace pozdrowienia zza wysokiej wody iwiecznego miasta dla Pani Wandy
                    Wisniewskiej,dla tych ktorzy mnie znaja wrogow i przyjaciol.
                • Gość: ola Re: Hanna L. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.04, 19:30
                  p. Haniu pani głupota sięga zenitu, nie dziwię się że dyrektor szkoły
                  budowlanej spuścił panią do kanału, tzn. wyp.... na zbity pysk

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka