Gość: słuchacz IP: *.c154.petrotel.pl 15.12.04, 09:08 Pamiętacie? Kiedyś w szkołach były ARTOS-y. Nigdy przed ani po nie nauczyłem sie tyle o muzyce. Szkoda, że w szkołach jest cisza. Człowiek staje sie głuchy... Miłego dnia! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pack Re: Sylwestrowa Gala IP: *.ump.pl / *.pl 15.12.04, 09:38 "Tak tworzy się nowa muzyczna tradycja." Wszyscy zebrani obserwowali narodziny nowej świeckiej tradycji. Przypomnial mi sie MIS. LOL Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: Sylwestrowa Gala IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.04, 11:53 bardzo dobry pomysł z tym koncertem w sylwestra ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ABC Re: Sylwestrowa Gala IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.12.04, 14:33 biletów już podobno brak :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: Sylwestrowa Gala IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.04, 15:46 Ktoś z Was się wybiera? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ABC Re: Sylwestrowa Gala IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.12.04, 22:31 ochota jest, biletów jak na razie brak :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pos Re: Sylwestrowa Gala IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.04, 09:40 ,,ABC" Prosimy o kontakt. pos@posorkiestra.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Sylwestrowa Gala IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.04, 13:47 świetna propozycja. nie mam co robic w sylwestra, a marznąć na rynku mi sie nie chce. 50 zł to całkiem niedrogo za 2 filmy, szmpana i jedzonko. chyba pójdę do kina zamiast marznąć a dworze, albo oglądać oklepane filmy w telewizorni. ktos jeszcze pójdzie? Odpowiedz Link Zgłoś