Gość: stryczek IP: *.net.gov.bc.ca 14.01.05, 12:12 w Plocku i ktory nastepny Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mariuszq2 Re: co to za biznesmen sie powiesil 14.01.05, 12:22 nie interesuj się szakalu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stryczek Re: co to za biznesmen sie powiesil IP: *.net.gov.bc.ca 14.01.05, 13:00 a kto bardziej moze byc zainteresowany niz ja? Wielu plockich i nie tylko plockich biznesmenow stoi juz w kolejce do mnie, a ja zapraszam. Kto nastepny? Prosze. Chcialbym jednak poznac blizej moich klientow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byzmesmen Re: co to za biznesmen sie powiesil IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.01.05, 15:44 Znajac życie i realia w normalnych krajach to kolejka tych byzmesmenów do stryczka jest długa. Tu w tym kraju nie ma normalnych byzmesmenów- sa oszuści. W normalnym kraju do duzego majątku dochodzi sie dopiero w drugim pokoleniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A.L. Re: co to za biznesmen sie powiesil IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.05, 15:54 > Znajac życie i realia w normalnych krajach to kolejka tych byzmesmenów do > stryczka jest długa. > Tu w tym kraju nie ma normalnych byzmesmenów- sa oszuści. Są, są. Nie wszyscy oczywiście (może i nawet są w mniejszości), ale są. Takie twierdzenia jak wygłaszasz są typowe dla nieudaczników, dla których wszyscy którym coś się udało są be. > W normalnym kraju do duzego majątku dochodzi sie dopiero w drugim pokoleniu. Tak? To popatrz na USA, np. chłopcy z Microsoftu. Inna skala. Ale i w Europie i w Polsce są przykłady dobrych pomysłów, które doprowadziły ich autorów do dużych biznesów (i nie mam tu na myśli Bagsika). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byzmesmen Re: co to za biznesmen sie powiesil IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.01.05, 17:44 W Polsce Ci normalni biznesmeni nie mogą prowadzić biznesów bo ich zaraz byzmesmeny " wykolegują"-czyt. okradną Ostatni przykład pana Kluski z Optimusa. A znam jeszcze wielu normalnych co z nimi postąpili podobnie. Prawda w Polsce normalnych biznesmenów nie brakuje tylko nie mają warunków do prowadzenia biznesu. Czas na zmiany Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A.L. Re: co to za biznesmen sie powiesil IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 14.01.05, 20:54 > W Polsce Ci normalni biznesmeni nie mogą prowadzić biznesów bo ich zaraz > byzmesmeny " wykolegują"-czyt. okradną > Ostatni przykład pana Kluski z Optimusa. > A znam jeszcze wielu normalnych co z nimi postąpili podobnie. Prawda w Polsce > normalnych biznesmenów nie brakuje tylko nie mają warunków do prowadzenia > biznesu. > Czas na zmiany I tu mogę się z Tobą zgodzić. Często to ci po drugiej stronie barykady np.urzędnicy skarbowi są znacznie gorsi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Byznesnem Re: co to za biznesmen sie powiesil IP: *.c153.petrotel.pl 14.01.05, 19:26 Ja, ale się stryczek zerwał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chicago Re: co to za biznesmen sie powiesil IP: *.ppp.eranet.pl 15.01.05, 11:14 Podobno to ktoś z VECTRY !!!! A i następni czekają już w kolejce chcąc uciec przed prokuratorem i konfliskatą majątków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stryczek byly dyrektor Cotex IP: *.net.gov.bc.ca 17.01.05, 18:46 narazie jeden z bylych dyrektorow Cotex, a nie z Wektra. Udzielam darmowej pomocy w rozwiazaniu byznesowych problemow. Zapraszam nastepnych, ale nie wszystkich naraz. Nie wytrzymam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotro Re: byly dyrektor Cotex IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.05, 18:53 Jak byś nie zauważył to nikt nie podłapał Twojego dziwnego żartu. Przypominam Ci także że nie cały miesiąc temu minęły święta a jest to czas na przemyślenia nad swoim życiem itd. można to oczywiście robić częściej i tego właśnie Ci życzę. Odpowiedz Link Zgłoś