Dodaj do ulubionych

co to za biznesmen sie powiesil

IP: *.net.gov.bc.ca 14.01.05, 12:12
w Plocku i ktory nastepny
Obserwuj wątek
    • mariuszq2 Re: co to za biznesmen sie powiesil 14.01.05, 12:22
      nie interesuj się szakalu
      • Gość: stryczek Re: co to za biznesmen sie powiesil IP: *.net.gov.bc.ca 14.01.05, 13:00
        a kto bardziej moze byc zainteresowany niz ja? Wielu plockich i nie tylko plockich biznesmenow stoi juz w kolejce do mnie, a ja zapraszam. Kto nastepny? Prosze.

Chcialbym jednak poznac blizej moich klientow.
        • Gość: byzmesmen Re: co to za biznesmen sie powiesil IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.01.05, 15:44
          Znajac życie i realia w normalnych krajach to kolejka tych byzmesmenów do
          stryczka jest długa.
          Tu w tym kraju nie ma normalnych byzmesmenów- sa oszuści.
          W normalnym kraju do duzego majątku dochodzi sie dopiero w drugim pokoleniu.
          • Gość: A.L. Re: co to za biznesmen sie powiesil IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.05, 15:54
            > Znajac życie i realia w normalnych krajach to kolejka tych byzmesmenów do
            > stryczka jest długa.
            > Tu w tym kraju nie ma normalnych byzmesmenów- sa oszuści.

Są, są. Nie wszyscy oczywiście (może i nawet są w mniejszości), ale są. Takie
            twierdzenia jak wygłaszasz są typowe dla nieudaczników, dla których wszyscy
            którym coś się udało są be.

> W normalnym kraju do duzego majątku dochodzi sie dopiero w drugim pokoleniu.

Tak? To popatrz na USA, np. chłopcy z Microsoftu. Inna skala. Ale i w Europie i
            w Polsce są przykłady dobrych pomysłów, które doprowadziły ich autorów do
            dużych biznesów (i nie mam tu na myśli Bagsika).
            • Gość: byzmesmen Re: co to za biznesmen sie powiesil IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.01.05, 17:44
              W Polsce Ci normalni biznesmeni nie mogą prowadzić biznesów bo ich zaraz
              byzmesmeny " wykolegują"-czyt. okradną
              Ostatni przykład pana Kluski z Optimusa.
              A znam jeszcze wielu normalnych co z nimi postąpili podobnie. Prawda w Polsce
              normalnych biznesmenów nie brakuje tylko nie mają warunków do prowadzenia
              biznesu.
              Czas na zmiany
              • Gość: A.L. Re: co to za biznesmen sie powiesil IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 14.01.05, 20:54
                > W Polsce Ci normalni biznesmeni nie mogą prowadzić biznesów bo ich zaraz
                > byzmesmeny " wykolegują"-czyt. okradną
                > Ostatni przykład pana Kluski z Optimusa.
                > A znam jeszcze wielu normalnych co z nimi postąpili podobnie. Prawda w Polsce
                > normalnych biznesmenów nie brakuje tylko nie mają warunków do prowadzenia
                > biznesu.
                > Czas na zmiany

I tu mogę się z Tobą zgodzić. Często to ci po drugiej stronie barykady
                np.urzędnicy skarbowi są znacznie gorsi.
    • Gość: Byznesnem Re: co to za biznesmen sie powiesil IP: *.c153.petrotel.pl 14.01.05, 19:26
      Ja, ale się stryczek zerwał.
    • Gość: Chicago Re: co to za biznesmen sie powiesil IP: *.ppp.eranet.pl 15.01.05, 11:14
      Podobno to ktoś z VECTRY !!!! A i następni czekają już w kolejce chcąc uciec
      przed prokuratorem i konfliskatą majątków.
      • Gość: stryczek byly dyrektor Cotex IP: *.net.gov.bc.ca 17.01.05, 18:46
        narazie jeden z bylych dyrektorow Cotex, a nie z Wektra.
        Udzielam darmowej pomocy w rozwiazaniu byznesowych problemow. Zapraszam nastepnych, ale nie wszystkich naraz. Nie wytrzymam.
        • Gość: Piotro Re: byly dyrektor Cotex IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.05, 18:53
          Jak byś nie zauważył to nikt nie podłapał Twojego dziwnego żartu.

Przypominam Ci także że nie cały miesiąc temu minęły święta a jest to czas na
          przemyślenia nad swoim życiem itd. można to oczywiście robić częściej i tego
          właśnie Ci życzę.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka