Dodaj do ulubionych

Andrzej Drętkiewicz

IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 26.01.05, 23:15
Były prezydent m. Płocka, co porabia? Czy myśli o powrocie? Zwierzał się
komuś?
Swego czasu Roman_j podał jego kandydaturę na przyszłego prezydenta Płocka.
Znając już tego forumowicza, nie zaskoczył mnie swym pomysłem.
Czy nad nim rozpostarty jest "parasol ochronny"?
Ciekaw jestem, czy "nożyce" się odezwą. Najbardziej mi zależy na ich brzęku.
Jaki będzie?
...

Pozdrawiam zainteresowanych w sprawie.

Obserwuj wątek
    • Gość: AS Re: Andrzej Drętkiewicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 23:50
      MODZELEWSKI TY MNIE POSŁUCHAJ SĄ ZAPISY NA BEZPŁATNE BADANIA W ŚW TRUJCY
      ODPOWIEDNIEJ MAŚCI BEDĄ LEKARZE BADANIA ROBIĆ ZGŁOŚ SIE I TO SZYBKO TO MOZE
      TWOJE ZDROWIE JESZCZE URATUJA DOPIERO POŻNIEJ POGADAMY A TERAZ OD ANDRZEJA SIE
      ODCZEP BO TO PRAWY CZŁOWIEK.................
      • Gość: M. Modzelewski Re: Andrzej Drętkiewicz IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 27.01.05, 00:08
        Gość portalu: AS napisał(a):

> MODZELEWSKI TY MNIE POSŁUCHAJ SĄ ZAPISY NA BEZPŁATNE BADANIA W ŚW TRUJCY
        > ODPOWIEDNIEJ MAŚCI BEDĄ LEKARZE BADANIA ROBIĆ ZGŁOŚ SIE I TO SZYBKO TO MOZE
        > TWOJE ZDROWIE JESZCZE URATUJA DOPIERO POŻNIEJ POGADAMY A TERAZ OD ANDRZEJA
        SIE
        > ODCZEP BO TO PRAWY CZŁOWIEK.................

Jest 24 godz. Nie krzycz.
        Jak chcesz się przekonać, jaki to prawy człowiek, skontaktuj się ze mną.
        Jeżeli się nie odezwiesz, potraktuję Ciebie, jak zawodowego forumowicza,
        którego zadaniem jest wylewaniem pomyj, na takich ludzi, jak ja.
        Utopił 4 mln zł w Wisle i nie ma aktu oskarżenia. Poprzedni zarząd m. Płocka za
        1.5 mln ma akt oskarżenia. To na początek...

Jeszcze pozdrawiam.

• Gość: Sceptyk Re: Andrzej Drętkiewicz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.05, 08:48
      Brzdęk!Brzdęk! Tu nożyce,Panie MM.Pan Drętkiewicz pracuje,o ile mi wiadomo w
      Mzos-ie,jako zastępca dyrektora ds. ekonomicznych.Brzdęk,brzdęk!Ład ny dźwięk?
      Brzdęk!
      • Gość: Osa-osa Re: Andrzej Drętkiewicz IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 27.01.05, 09:02
        W kraju Ubu króla analfabeci zostają dyrektorami ekonomicznymi, wszystko jest
        odwrotne i zarazem zrozumiałe.
        • Gość: Sceptyk Re: Andrzej Drętkiewicz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.05, 09:16
          Oso-oso,czemu Twoim zdaniem p.AD to analfabeta?
          • Gość: buhahahahah Re: Andrzej Drętkiewicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.05, 11:39
            Mpan Modzelewski wyszedl z dziury pan Modzelewski pan juz zejdzie z tej sceny
            bo pan byl na krzeselku i co pan zrobil, wiece pan robil, trzeba bylo bic sie o
            to co ludzie pana prosili teraz juz jest pan poza scena wiec carpe diem, adios
            bunenos dias, good luck, see you ! a Pan Dretkiewicz bylw Orlenie chapal kaske
            uszami, teraz tez czysta posadka, nara
            • Gość: M. Modzelewski Re: Andrzej Drętkiewicz IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 28.01.05, 00:58
              Gość portalu: buhahahahah napisał(a):

> Mpan Modzelewski wyszedl z dziury pan Modzelewski pan juz zejdzie z tej sceny
              > bo pan byl na krzeselku i co pan zrobil, wiece pan robil, trzeba bylo bic sie
              o
              >
              > to co ludzie pana prosili teraz juz jest pan poza scena

Poczytaj z lat 90-94 lokalne gazety, a przekonasz się, co próbowałem zrobić.
              Dziś potwierdzają się moje racje. Między innymi Szkoła Podstawowa nr.23, dzis
              jest afera z tego tytułu, brak 1000 stanowisk w fabryce Lewisa, o których A.
              Drętkiewicz zapewniał, że są zagwarantowane w umowie, jaką podpisał z Lewisem.
              Było i jest to kłamstwo. A jaka była reakcja na to kłamstwo płockich
              dziennikarzy? Kogo ze mnie zrobili? Tez jest napisane.
              Jedno moje wg H. Woźniaka z GW Płock "fatalne wystąpienie" pozwoliło mu na
              obarczenie mnie winą za brak inwestorow zagranicznych w Płocku. Opublikował tą
              informację wyborczą, jak kandydowałem na prezydenta m. Płocka. I wiesz co? Sąd
              Okręgowy w Płocku, niedawno uznał racje H. Woźniaka. Tak więc ja jestem winny
              braku inwestorów zagranicznych. Jestem winny bezrobociu w Płocku. Dla Sądu nic
              nie znaczyło, że udowodniłem złożenie fałszywych zeznań przez świadka
              Drętkiewicza, że działając jako radny nigdy nie złamałem prawa, ze moim
              obowiazkiem było ujawnić bezprawie przy tej inwestycji. Nic nie pomogło.
              Prokuratura odmówiła mi wszczęcia sledztwa w sprawie złożenia fałszywych
              zeznań. Jeszcze nic nie jest prawomocne, więc wstrzymaj się z dalszą krytyką
              mojej osoby.
              Równiez ostrzegałem przed inwestycją Infiltracyjnego Ujęcia Wody. Przekonali
              mnie płoccy inzynierowie, że nie może to wyjść. A są w Płocku bardzo mądrzy
              inżynierowie i to we wzystkich branżach. A prokuratura płocka uznała, że jest
              wszystko w porządu. Cóz więcej mogłem zrobić. Nie było żadnego innego radnego,
              aby mnie wspomógł. Ale podpisali oświadczenie, że krytykuję Mazowieckiego Sejm
              Senat, Rade Miasta Płocka. Nawet chcieli powiadomić UOP. Dziś taki K. Cieślik
              pracuje w wydziale skarg. T. Kolczyński jest z-cą prezydenta. Dzięki takim jak
              Ty. Wtedy nie pomogłeś mi swoja osobą, abym nie był samotny. A nim byłem. Ale
              za to masz czelność mnie wyzywać.
              A sprawa Cotexu. Podałem swego czasu informacje na forum o akcie oskarżenia
              przeciwko kobietom z Cotexu,które broniły swoich stanowisk pracy. Powiadomiłem
              byłego premiera Buzka. Nikt z mieszkańców nie przyszedł na rozprawy , a było
              ich kilkanaście. A kto był w
              owym czasie wojewodą? A. Drętkiewicz. Nikt nie zareagował, jak niszczono i
              rozkradano płockie zakłady. Gdzie był ten okrągłostołowy NSZZ Solidarność?

Proszę, skomentuj to co napisałem, a może zdobyłbys sie na przeproszenie mnie.
              Podałem swoje nazwisko, skrytykowałem wymienione osoby z nazwiska , dotknąłem
              Płocką Prokuraturę, Sąd Okręgowy. Może wypowiedzą się rzecznicy tych instytucji.
              Niech napiszą, że to nieprawda, że np. sędzia Sądu Okręgowego w Płocku napisała
              w uzasadnieniu do wyroku, "że obojętne jest, kto odmówił opublikowania
              sprostowania". Prawo Prasowe jest w tym względzie jednoznaczne. Tylko i
              wyłącznie redaktor naczelny. Jak widać Sąd w Płocku, kieruje się innym prawem.
              Gdybyś przeczytał moje wszystkie sprostowania, które swego czasu wniosłem do
              lokalnych gazet z wnioskiem o opublikowanie,lecz nie opublikowano, zapewne nie
              odważyłbyś się na podobny wpis.
              Jak myślisz, dlaczego nie publikowano? Dlaczego do massmediów zaprasza się
              zawsze te same głowy gadające, czy to z lewa czy to sprawa? Gdybyś mi
              odpowiedział wiedziałbym z kim rozmawiam.
              Pozdrawiam.

• Gość: AS Re: Andrzej Drętkiewicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 13:06
                Widze iz bardziej do piora ci spieszno jak do lekarza jak z tekstu wynika
                choroba ci sie nasila ostatni
                dzwonek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!
                !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!
              • ciach_spaw_benz Re: Andrzej Drętkiewicz 28.01.05, 13:26
                Gość portalu: M. Modzelewski napisał(a):

> Poczytaj z lat 90-94 lokalne gazety, a przekonasz się, co próbowałem zrobić.

A może byś tak napisał CO ZROBIŁEŚ ????
                • Gość: M. Modzelewski Re: Andrzej Drętkiewicz IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 28.01.05, 21:01
                  ciach_spaw_benz napisał:

> A może byś tak napisał CO ZROBIŁEŚ ????

Nie wymiguję się od odpowiedzi, ale postaw konkretne pytanie. Ogólnie mogę
                  odpowiedzić pytaniem. Oczywiście jako radny. A cóż mogłem zrobić sam? Tylko
                  pokazać, że jest ktoś, kto jest przeciwny danej uchwale,że jest niekorzystna
                  dla miasta. Jednak za Lewisem głosowałem.
                  Jest wątek o A. Drętkiewiczu. To on jako liberał, potwierdził to roman-
                  j,nakreślił nowo-stary kierunek nie-rozwoju miasta. Bo chyba się zgodzisz ze
                  mną, że miasto Płock, nie miało gospodarza i nie ma nadal. Ale to się ściśle
                  wiąże z tym, że dotychczasowym rządzącym nie zależało na budowaniu suwerennej
                  silnej gospodarczo Polski. Plują Narodowi Polskiemuw w twarz, a jego wybrańcy
                  mówią, że to deszcz pada.
                  A wiesz, jak skompromitował samorząd płocki A. Drętkiewicz inwestycją
                  Lewisa.Jaką wyrobił opinię dla potencjalnych inwestorów?
                  Od początku była oparta na kłamstwie.
                  27.11.90 r. na sesji Rady Miasta Płocka A. Drętkiewicz zwraca sie do radnych o
                  danie zgody na przejecie majątku po WPHW. Powiedział, że potrzebna jest zgoda
                  Rady i miał rację. Tylko, że już 19.11.90 r. razem z W. Hetkowskim,jego
                  zastępcą, tak tak obecnym radnym, zawarli umowę przejęcia majątku WPHW. Nie
                  wiem, czy ktoś z radnych wiedział. Ale w jakiej postawił nas sytuacji. Ja w
                  późniejszym okresie dostałem przedmiotowe dokumenty. Próbowałem przebić się z
                  tym do płockiej opinii publicznej, do radnych.
                  Na późniejsze moje zapytanie czy inwestycja została odebrana przez wszystkie
                  zainteresowane służby, bezczelnie mi odpowiedział, że tak. A mam w posiadaniu
                  dokumenty wysokich urzędników samorządu wojewódzkiego, o wręcz samowolce
                  budowlanej. Tak jest napisane. Wiedziałeś o tym? Zapewne nie. Jak ujawniłem w
                  swym liście otwartym tą aferę, bo tak należy ją nazwać, dopiero rozpętała się
                  nagonka na moją osobę. Zostali wykorzystani do tej roli płoccy dziennikarze.
                  Wypełnili swoją rolę znakomicie. Ciągnie się za mną to do dzisiaj. Widać po
                  niektórych postach, dotyczacych mojej osoby.
                  Jeszcze dziś niejaki roman-j przejął pałeczkę i pomówił mnie o rzecz
                  nieprawdopodobną. Że odgrażałem się obecnym radnym. Jest prowadzone śledztwo
                  przeciwko temu forumowiczowi. Jak ktos go zna,to niech go się spyta, czy
                  zostało mu jeszcze choć trochę odwagi cywilnej.
                  Tylko jak się czują ci dziennikarze wobec swoich czytelników? Jak papugi bez
                  sprawdzenia zacytowali słowa kłamstwa Drętkiewicza o zapisie w umowie
                  gwarantującym zatrudnienie 1000 osób. ja juz wtedy wiedziałem ,że to nieprawda,
                  ale np. H. Woźniak i R. Góralski nawet o tym nie chcieli słyszeć. Nie pozwolono
                  mi zabrac głosu na tej konferencji prasowejA. Drętkiewicza.
                  Więc cóż mogłem dokonać, jak mi również głos odbierano na sesjach Rady Miasta.
                  Dziś mogę jednak śmiało każdemu Płocczaninowi patzeć prosto w oczy. Dlatego tak
                  śmiało piszę pod swoim nazwiskiem. A tym co anonimowo obrzucają mnie
                  wyzwiskami, odpowiadam. Psy szczekają, jednak narodowa karawana coraz żwawiej
                  idzie naprzód.

Pozdrawiam

• ciach_spaw_benz Re: Andrzej Drętkiewicz 29.01.05, 13:02

> Nie wymiguję się od odpowiedzi, ale postaw konkretne pytanie.

Pytam konkretnie, co zrobiłeś??? Dla miasta, dla mieszkańców.

>A cóż mogłem zrobić sam?

To odpowiedź??? Nie mam więcej pytań, buehehehehe

• Gość: Tu i teraz Re: Andrzej Drętkiewicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.05, 20:25
                      Widziałem go ostatniow sklepie.....kupował chyba pralkę....A tak zupełnie
                      poważnie jeśli wróci to zapewne ze swoją vice Jolą ..... Będzie miała znów
                      okazję wybudowć expresowo dom i nową hurtownię!!!!!!!!!! i pisać, że jeździ
                      tylko starym dużym fiatem......
                      • Gość: lolita Re: Andrzej Drętkiewicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.05, 10:44
                        najwiecej andrzej zbogacił sie na prezydentorz załosni jestescie a hurtownie
                        nie tylko jola ma a ty modzelewski jesli jestes taki kolombo to wysledz ile
                        bedzie kosztowac roczne utrzymanie nowego mostu ciekawe czy potrafisz to
                        wyszperac
                        • Gość: M. Modzelewski Re: Andrzej Drętkiewicz IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 30.01.05, 12:29
                          Gość portalu: lolita napisał(a):

> najwiecej andrzej zbogacił sie na prezydentorz załosni jestescie

Kobieto...? A czy ja zarzuciłem A. Drętkiewiczowi bezprawne wzbogacenie się?
                          Mogę mu zarzucić i zarzucam niemoralne bogacenie się.
                          Ja jeszcze nic nie powiedziłem, ani nie napisałem, o co można mnie było ścigać.
                          Mam dowody, a że obecne organy ścigania i sprawiedliwości tego nie widzą to ich
                          problem. Czekam na ten "brzęk" ze strony A. Drętkiewicza i powyższej władzy.
                          Odpowiedz mi, czy w obecnej chwili A. Drętkiewicz nie powinien zrezygnowac z
                          pracy? Znowu żyje z pieniędzy podatnika. Jak mu nie wstyd?

Pytanie do radnych. Kto złoży w tej sprawie interpelację.?

A czy nie ma młodych ekonomistów, którzy zastąpiliby tego pana? Są.
                          Ma być rozpisany konkurs, a nie znowu po linii partyjnej czy też towarzyskiej.
                          Bo nie wyobrażam sobie, aby ten pan dalej pracował. Tak ciągle narzekacie na
                          to zło w urzedach. Więc zacznijcie faktycznie działać, a nie jałowo pisać swe
                          żale i pretensje.
                          Pozdrawiam
                          • Gość: lolita Re: Andrzej Drętkiewicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.05, 12:52
                            Zadałam ci pytanie a ty swoje jednak chyba as ma racje u ciebie chyba
                            schyzofremia
                            • Gość: M. Modzelewski Re: Andrzej Drętkiewicz IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 30.01.05, 16:30
                              Kobieto, zadaj to pytanie obecnym radnym.

Ponadto, nie kompromituj istoty kobiecej swymi wpisami.
                              Colombo nie był radnym,tylko policjantem kryminalnym.

Jednak pozdrawiam
                    • Gość: M. Modzelewski Re: Andrzej Drętkiewicz IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 30.01.05, 12:34
                      ciach_spaw_benz napisał:

> Pytam konkretnie, co zrobiłeś??? Dla miasta, dla mieszkańców.
                      >
                      Nic nie zrobiłem.
                      Jednak poprzednie wpisy tez były moja odpowiedzią.

I to ma być wszystko z Pana/i strony w tej poruszonej sprawie?
                      Pozdrawiam.
    • Gość: lew Re: Andrzej Drętkiewicz IP: *.c155.petrotel.pl 31.01.05, 15:38
      ma chcicę na stołek zawidzkiego
    • Gość: lwica Re: Andrzej Drętkiewicz IP: *.c155.petrotel.pl 31.01.05, 15:39
      Ma chętkę na stołek zawidzkiego
      • Gość: M. Modzelewski Re: Andrzej Drętkiewicz IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 01.03.05, 10:50
        W dniu wczorajszym Sąd Rejonowy w Płocku utrzymał w mocy postanowienie
        Prokuratury w Płocku o odmowie wszczęcia śledztwa przeciwko A. Drętkiewiczowi
        za złożenie fałszywych zeznań i nieuznaniu mnie jako osoby pokrzywdzonej.
        Szczegóły zarządzenia i kto go wydał po otrzymaniu jego uzasadnienia.

• Gość: Obserwator Re: Andrzej Drętkiewicz IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 01.03.05, 14:14
          Ależ Ty jestes człowieku chory na głowę, czemu czepiasz sie przez tyle lat tego
          Drętkiewicza. Po nim było już tylu włodarzy miasta i nikomu nic nie masz do
          zarzucenia tylko jemu? - to jest na 100% chore.
          Proponuję Ci zrobić referendun na temat Twój i Drętkiewicza i przekonasz sie że
          przegrasz w stosunku 1 : 100 .
          Nie ubliżaj Drętkiewiczowi, bo nie jeden pamięta najlepsze czasy w Ratuszu za
          jego rządów. To człowiek z trzema fakultetami, Poznaniak, dobry gospodarz, a co
          o Tobie można powiedzieć? - pieniacz, pieniacz, pieniacz!!!
          • Gość: M. Modzelewski Re: Andrzej Drętkiewicz IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 01.03.05, 15:05
            Gość portalu: Obserwator napisał(a):
            > Ależ Ty jestes człowieku chory na głowę, czemu czepiasz sie przez tyle lat tego
            poniewaz naraził miasto Płock na poważne straty. Dowody posiada prokuratura sa w
            Urzedzie Miasta, ja tez jeszcze mam.
            > Drętkiewicza. Po nim było już tylu włodarzy miasta i nikomu nic nie masz do
            > zarzucenia tylko jemu? - to jest na 100% chore.
            A skąd wiesz,że nie mam. mam oczywiście mam. Za zaniechanie.
            Proponuję Ci zrobić referendun na temat Twój i Drętkiewicza i przekonasz sie że
            > przegrasz w stosunku 1 : 100 .
            Sam zrób.>

Nie ubliżaj Drętkiewiczowi, bo nie jeden pamięta najlepsze czasy w Ratuszu za
            > jego rządów. To człowiek z trzema fakultetami, Poznaniak, dobry gospodarz, a co
            > o Tobie można powiedzieć? - pieniacz, pieniacz, pieniacz!!!
            1. Niech zaskarży mnie za ubliżanie do sądu. jak do tej pory sąd dla niego jest
            przychlny. Więc moze wygrać.
            ja jestem bez żadnego fakultetu, a jednak miałem racje we wszystkich sprawch
            dotyczących miasta jak byłem radnym. A wiesz dlaczego? Słuchałem uwaznie mądrych
            ludzie których w Płocku nie brakuje.
            I kto tu jest pienieczem? Ty ponieważ nie przedstawiłeś, żadnego merytorycznego
            zarzutu mej osobie.
            Podaj nazwisko,jak się chcesz "mądrzyć" na forum. Obserwatorem jestes słabym.
            Nie masz żadnych szans ze mna.
            pa.
            • Gość: Obserwator Re: Andrzej Drętkiewicz IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 01.03.05, 15:10
              Znasz przysłowie? "z kim sie zadajesz, takim sie stajesz".
              Nie będę z tobą sie zadawał, bo by mi sie udzieliło...ha, ha, ha,!!!!!!
              • Gość: M. Modzelewski Re: Andrzej Drętkiewicz IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 01.03.05, 15:33
                Gość portalu: Obserwator napisał(a):

> Znasz przysłowie? "z kim sie zadajesz, takim sie stajesz".
                > Nie będę z tobą sie zadawał, bo by mi sie udzieliło...ha, ha, ha,!!!!!!

A więc zwiałeś obserwatorze, jak dotychczasowi moi adwersarze. Czy wiesz jak sie
                czuje teraz A. Drętkiewicz?
                A tak w ogóle...
                "Ten sie śmieje, kto sie smieje ostatni."
                pa
                • Gość: SLD Re: Andrzej Drętkiewicz IP: 193.59.95.* 30.06.05, 07:57
                  Panie Modzelewski kim byłeś za komuny,że teraz tak się wymądrzesz?.
                  Różnie o tobie w mieście mówią.Podaj swoje dossier!
            • roman_j Re: Andrzej Drętkiewicz 01.03.05, 15:28

> 1. Niech zaskarży mnie za ubliżanie do sądu. jak do tej pory sąd dla niego
              > jest przychlny. Więc moze wygrać.

Chyba nie kwestionuje Pan bezstronności sądu? Takie odniosłem wrażenie...
              A nie przyszło Panu do głowy, że to nie przychylność sądu, ale racja jest po
              stronie pana Drętkiewicza? A jeśli nie pozywa Pana do sądu za to, co Pan tu o
              nim pisze, to dowodzi tylko jego klasy.
              • Gość: M. Modzelewski Re: Andrzej Drętkiewicz IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 01.03.05, 15:48
                roman_j napisał:
                > Chyba nie kwestionuje Pan bezstronności sądu

Tak kwestjonuję i sąd o tym wie.
                Mam lepsze numery.
                Poczekam.
                le racja jest po
                > stronie pana Drętkiewicza?
                Jeżeli pan uważa, że ja jestem winny bezrobociu w Płocku, za swa działalnośc
                jako radny, to trudno. Moge panu przekazać dokumenty i pan sam je oceni. sąd
                uznał, że gazeta napisała prawdę, że ja jestem winny "braku inwestorów
                zagranicznych" w Płocku. A jaką ja miałem władzę, aby mnie obarczono takim
                zarzutem. Mam prawo do krytyki sądu i to czynię.
                Miałem nic nie mówić, że podczsa rzadów A. Dretkiewicza było bezprawie w
                urzędzie. Dzis za to jestem ukarany. Za prawdę. Poczekam na wyrok Sądu apelacyjnego.
                Akurat nie należę do takich ludzi. I grzechu zaniechania nie dokonam.

Dalsza ewentualna rozmowa dopiero wieczorem.
                • Gość: ALI Re: Andrzej Drętkiewicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.05, 23:45
                  PRZYCHODNIA WZNOWIONA TAM CZAS
          • Gość: lew2 Re: Andrzej Drętkiewicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.05, 07:24
            rzeczywiście najlepsze czasy w Urzędzie ale chyba dla urzędników. W mieście
            kompletnie nic nie robiono, oprócz chodników z polbruku.
            • Gość: M. Modzelewski Re: Andrzej Drętkiewicz IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 10.03.05, 23:51
              Andrzej Drętkiewicz były prezydent miasta Płocka, który złożył fałszywe zeznanie
              w postępowaniu sądowym może spać spokojnie.
              Czy rzeczywiście? Ale na to pytanie może sam odpowie na forum.
              Zapewne wykaże się znowu "klasą",o której zapewniał na forum Roman-j i przemilczy.

Dlaczego może spać spokojnie?
              Otóż Asesor Sądu Rejonowego w Płocku Beata Orłowska w dniu 28 lutego 2005 r.
              utrzymała w mocy zarządzenie Prokuratora Rejonowego w Płocku o odmowie przyjęcia
              mego zażalenia na postanowienie o odmowie wszczęcia śledztwa w sprawie złożenia
              przez świadka A.Drętkiewicza fałszywego zeznania w postępowaniu sądowym przed
              Sądem Okręgowym w Płocku z uwagi na fakt, że zostało wniesione przez osobę
              nieuprawnioną.
              Tz., że nie zostałem uznany jako osoba pokrzywdzona.

Kto winien powiadomić o popełnieniu przestępstwa przez A. Drętkiewicza, czy też
              złożyc zażalenie na postanowienie o odmowie wszczęcia śledztwa w sprawie
              złożenia przez świadka A. Drętkiewicza?

Podpowiem, że na dzień dzisiejszy, dowody i informacje na powyższe oprócz
              Prokuratury w Płocku posiadła ASR Beata Orłowska, sędzia prowadzący sprawę w
              Sądzie Okręgowym w Płocku, Prezes i Wiceprezes Sądu Okręgowego w Płocku.
              Są to osoby reprezentujące Wymiar Sprawiedliwości, którego broni art. 233 par. 1
              kk.. Z tego też art. toczyło się postępowanie w przedmiotowej sprawie.
              Dlaczego nie skorzystały z dwóch przysługujących im art. kk?...

Na dzień dzisiejszy
              • Gość: -12- Re: Andrzej Drętkiewicz IP: *.c158.petrotel.pl 30.06.05, 00:42
                a ja panu nie wierzę
                • Gość: M. Modzelewski Re: Andrzej Drętkiewicz IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 30.06.05, 08:26
                  Gość portalu: -12- napisał(a):

> a ja panu nie wierzę

Ma Pan/i do tego prawo, ale ja w dalszymm ciągu twierdzę, że na forum piszę
                  prawdę. I niech spróbują mnie osoby wymienione z nazwiska ścignąć. Np. taki były
                  wojewoda Wawszczak, nie wspominając o Drętkiewiczu. Może się pan/i zapoznać z
                  treścią faksu pana Wawszczaka wysłanego do Załogi, Rady Pracowniczej i Dyrektora
                  byłego WPHW. Dla mnie był to obrzydliwy szantaż.
                  Ale tak chyba zostanie ponieważ pan/i zdobyła się tylko na taki komentarz. Ja
                  pisze prawdę o faktach, które dotycza pośrednio czy tez bezpośrednio nas
                  wszystkich mieszkanców Płocka, a Wy Panstwo nie reagujecie w sposób czynny. Juz
                  pisałem, sama klawiatura i mysz nie załatwi bałaganu, jaki dotknął nasze miasto.
                  Ja robie swoje na miare swoich skromnych możliwości, w Wy dalej bawcie sie w
                  piaskownicy.

Jednak pozdrawiam.

• Gość: -12- Re: Andrzej Drętkiewicz IP: *.c157.petrotel.pl 30.06.05, 23:53
                    ja dalej panu nie wierze
                    jak masz papiery na bylego prezydenta to zrob z nich pozytek!!!!
                    czego oczekujesz od mieszkancow?????
    • Gość: Resal Re: Andrzej Drętkiewicz IP: 193.59.95.* 01.07.05, 14:19
      Przedstawiam swoją prywatną opinię:
      1. AD jest jednym z najporządniejszych ludzi w Płocku. Wiele partii proponowało
      mu kilkukrotnie start w różnych wyborach. Zawsze odmawiał (czego osobiście
      żałuję), co dodatkowo świadczy o jego klasie.
      2. MM tropi afery. Chwała mu za to. Ale ... AD nie jest dobrym "materiałem" w
      tym temacie.
      Do MM: Pewnie ma pan duży żal z lat 1990-1994. Ale proszę pamiętać, że zakres
      władzy ówczesnego Prezydenta był dużo mniejszy niż teraz. I przypisywanie AD
      wszystkich błędów ówczesnego samorządu (bez wątpienia takie były, ale któż ich
      nie robi) jest niesprawiedliwe. Życzę powodzenia w tropieniu i ujawnianiu
      lokalnych afer.
      • Gość: M. Modzelewski Re: Andrzej Drętkiewicz IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 02.07.05, 08:43
        Do -12- i Resala.

Przeczytałem. Za trudni uczniowie jesteście dla mnie na korepetycje dla każdego
        z Was osobno. Poprostu nie mam czasu. Zróbcie większe spotkanie, chętnie przyjdę
        i wyjaśnię, że to nie żal za lata 90-94 r jest moją motywacją, w tym co robię.

Jednak pozdrawim
        • Gość: oi Re: Andrzej Drętkiewicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.05, 10:26
          to co napisał resal przemyśl głeboko
          • Gość: ślepowron Re: Andrzej Drętkiewicz IP: *.c157.petrotel.pl 02.07.05, 13:54
            Cicho wszędzie,
            głucho wszędzie...
            A kysz, a kysz maro nieczysta. Apage satanas!!!
            Ani się waż do Płocka. Tu już mamy komplet, hehehe
            • Gość: kafka Re: Andrzej Drętkiewicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.05, 14:28