konrad_wp 06.02.05, 20:15 Oby tak dalej! Mam nadzieję że Park spowoduje jeszcze szybszy i jeszcze większy spadek bezrobocia... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nanab Re: Spada bezrobocie IP: *.class146.petrotel.pl 06.02.05, 20:47 ale wiecie czemu spadlo w plocku bezrobocie? bo ludzie wyjezdzaja z plocka i to wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
konrad_wp Re: Spada bezrobocie 06.02.05, 20:54 Nie kumam,przecież w całej Polsce spada bezrobocie - czy mam sądzić że Polska się wyludnia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dodi Re: Spada bezrobocie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.05, 21:04 oczywiście spada liczba mieszkanców i cała masa wyjeżdza do UE do pracy, sam się nad tym zastanawiam bo mam bardzo dużo znajomych co to robia i ściągaja już całe rodziny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Spada bezrobocie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.05, 09:37 bzdura bezrobocie rośnie tylko nie zauważają jej promineńci bo to niewygodna sprawa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A_K Re: Spada bezrobocie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.05, 13:39 Gość portalu: ewa napisał(a): > bzdura bezrobocie rośnie tylko nie zauważają jej promineńci bo to niewygodna > sprawa Zgadzam sie z Toba ! A druga kwestia to ukryte bezrobocie , ludzie sie nie podpisuja w urzedzie pracy to urzedasom statystyka w dol idzie ! Moj brat od kilku lat nie moze znalezc pracy przy pomocu urzedu , oferty jak sa to niezawsze aktualne , leniwy urzad ! Znajomy podpisywal sie w zeszlym tygodniu i pracownik uparcie dopytywal sie o numer telefonu komorkowego , jak znajomy chcial podac stacjonarny u rodzicow to urzednik nie chcial - ciekawe dlaczego ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PIotras Re: Spada bezrobocie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.05, 22:56 Mnie skreslili z listy bezrobotnych bo bylem przez wakacje na wiosce. Prace znalazlem i poszedlem do Urzędu to zaczęli krzyczeć że dopiero przyszedlem. Jakbym nie znalazl pracy i tak nie byłbym na liscie osób poszukujących pracy. Paranoja! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xmen Re: Spada bezrobocie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.05, 21:56 tylko ze jak sie juz znajdzie tą prace to za smieszne pieniądze 849 zl brutto, jak tu zyc.... smiech na sali normalnie...... tylko isc na most ....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BUHAHA Re: Spada bezrobocie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.05, 22:38 bezrobocie spada ale sie usmialem, prosze panstwa mamy takie czasy ze nawet zwykly staz zdobywa sie poznajomosci, i nie licza sie kwalifiakcje a ni to ze jest sie w danej dziedzine specjalista tylko bardzo wazne sa konotacje , uklady, przeciez to jest paranoja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b.bezrobotny Re: Spada bezrobocie IP: *.wirba.net / 213.77.42.* 08.02.05, 11:43 zlikfidować pośredniak nic nie pomagają może wtedy zrozumieją bezrobotnego jak sami doświtczą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doc.dr_hab Ja widziałem jak spadło!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.05, 19:02 Przechodzę kiedyś koło posredniaka, a tu nagle jak to coś koło mnie nie zleci (z dachu owego budynku) mało w łeb nie dostałem!!! Myslę sobie CEGŁA!!! odwracam się patrzę i oczom nie wierzę TO BYŁO BEZROBOCIE!!! Odpowiedz Link Zgłoś