Dodaj do ulubionych

Spada bezrobocie

06.02.05, 20:15
Oby tak dalej! Mam nadzieję że Park spowoduje jeszcze szybszy i jeszcze większy spadek bezrobocia...
Obserwuj wątek
    • Gość: nanab Re: Spada bezrobocie IP: *.class146.petrotel.pl 06.02.05, 20:47
      ale wiecie czemu spadlo w plocku bezrobocie? bo ludzie wyjezdzaja z plocka i to
      wszystko
      • konrad_wp Re: Spada bezrobocie 06.02.05, 20:54
        Nie kumam,przecież w całej Polsce spada bezrobocie - czy mam sądzić że Polska się wyludnia?
        • Gość: dodi Re: Spada bezrobocie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.05, 21:04
          oczywiście spada liczba mieszkanców i cała masa wyjeżdza do UE do pracy, sam
          się nad tym zastanawiam bo mam bardzo dużo znajomych co to robia i ściągaja już
          całe rodziny
    • Gość: ewa Re: Spada bezrobocie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.05, 09:37
      bzdura bezrobocie rośnie tylko nie zauważają jej promineńci bo to niewygodna
      sprawa
      • Gość: A_K Re: Spada bezrobocie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.05, 13:39
        Gość portalu: ewa napisał(a):

> bzdura bezrobocie rośnie tylko nie zauważają jej promineńci bo to niewygodna
        > sprawa

Zgadzam sie z Toba !
        A druga kwestia to ukryte bezrobocie , ludzie sie nie podpisuja w urzedzie
        pracy to urzedasom statystyka w dol idzie !
        Moj brat od kilku lat nie moze znalezc pracy przy pomocu urzedu , oferty jak sa
        to niezawsze aktualne , leniwy urzad !
        Znajomy podpisywal sie w zeszlym tygodniu i pracownik uparcie dopytywal sie o
        numer telefonu komorkowego , jak znajomy chcial podac stacjonarny u rodzicow to
        urzednik nie chcial - ciekawe dlaczego ?

• Gość: PIotras Re: Spada bezrobocie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.05, 22:56
          Mnie skreslili z listy bezrobotnych bo bylem przez wakacje na wiosce. Prace znalazlem i poszedlem do Urzędu to zaczęli krzyczeć że dopiero przyszedlem. Jakbym nie znalazl pracy i tak nie byłbym na liscie osób poszukujących pracy. Paranoja!
    • Gość: xmen Re: Spada bezrobocie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.05, 21:56
      tylko ze jak sie juz znajdzie tą prace to za smieszne pieniądze 849 zl brutto,
      jak tu zyc.... smiech na sali normalnie...... tylko isc na most .......
      • Gość: BUHAHA Re: Spada bezrobocie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.05, 22:38
        bezrobocie spada ale sie usmialem, prosze panstwa mamy takie czasy ze nawet
        zwykly staz zdobywa sie poznajomosci, i nie licza sie kwalifiakcje a ni to ze
        jest sie w danej dziedzine specjalista tylko bardzo wazne sa konotacje ,
        uklady, przeciez to jest paranoja
    • Gość: b.bezrobotny Re: Spada bezrobocie IP: *.wirba.net / 213.77.42.* 08.02.05, 11:43
      zlikfidować pośredniak nic nie pomagają może wtedy zrozumieją bezrobotnego jak
      sami doświtczą.
    • Gość: doc.dr_hab Ja widziałem jak spadło!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.05, 19:02
      Przechodzę kiedyś koło posredniaka, a tu nagle jak to coś koło mnie nie zleci
      (z dachu owego budynku) mało w łeb nie dostałem!!! Myslę sobie CEGŁA!!!
      odwracam się patrzę i oczom nie wierzę TO BYŁO BEZROBOCIE!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka