Gość: adam IP: *.c155.petrotel.pl 21.02.05, 21:16 vectra wygra kto się założy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pietrov Re: Przetarg na Tumską IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.05, 21:37 Obyś miał rację. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J23 Re: Przetarg na Tumską IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 21.02.05, 22:22 Uwaga do władz - na początek zróbcie coś z psimi odchodami. Nie tylko na Tumskiej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: Przetarg na Tumską IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 21.02.05, 22:50 Więcej jak pewne ,ze wygra Vectra . Zawsze trafiają w przeznaczoną kwotę ,jakieś cuda, czy co ? W końcu kolejna ekipa też ma duże potrzeby , szczególnie ,że wybory za pasem . A może by tak prokurator spojrzał dokładniej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wenecjanin Re: Przetarg na Tumską IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 21.02.05, 22:59 ja to bym tam kanał wykopał, zalał wodą i gondolierów wypuścił i to by dopiero była atrakcja dla turystów. Płock Wenecją Mazowsza!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaskok Re: Przetarg na Tumską IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.05, 23:11 Prokurator Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prokurator Re: Przetarg na Tumską IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.05, 16:32 Ty lepiej strasz prokuratorem poprzednią ekipę. A czemu łączysz prokuratora z Nowym Rynkiem? Co nie podoba się że może coś tam fajnego powstać ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: płocczanin Dlaczego musimy byc taką dziurą ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.05, 15:34 Dlaczego władze robią z naszego miasta kolejną dziurę na mapie Polski ?? Czy kiedyś doczekamy się bezpieczeństwa ,czystości ,piękna i porządku ?? Odpowiedz Link Zgłoś
konrad_wp Re: Dlaczego musimy byc taką dziurą ?? 22.02.05, 15:40 Może mam jakieś problemy z kojarzeniem , ale o co Ci chodzi? Przecież właśnie o to chodzi że Tumska stała się wizytówką Płocka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Dlaczego musimy byc taką dziurą ?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.05, 16:30 No właśnie - o co temu gościowi chodzi - mowa o Tumskiej - a on o dziurze. Nie wiem czy chodzi o Tumską czy o Nowy Rynek - ale komentarz chyba nie na temat. płocczaninowi pomyliły się tematy na forum... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SĄSIAD Re: Dlaczego musimy byc taką dziurą ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.05, 19:01 Z Ciebie taki Płoczanin jak z kozi dupy trąba jeśli się wyrażasz że TUMSKA to dziura Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oferent Re: Przetarg na Tumską IP: *.c151.petrotel.pl 22.02.05, 23:14 Przed wyborem Vectry odwalą jeszcze ofertę z Melbudu bo będzie miała braki formalne, no i cały Płock będzie szczęśliwy że buduje lokalna firma, które tak naprawdę zleci roboty podwykonawcom, a sama zgarnie odpowiednią prowizję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Przetarg na Tumską IP: *.wirba.net / 80.51.246.* 23.02.05, 07:35 Vectra to Płocka firma która zatrudnia około 1200 ludzi z Płocka i okolic. A co najważniejsze płaci swoim ludziom. Dzięki tej firmie utrzymanie około 4800 luidzi zakładając że statystyczna rodzina składa się z czterech osób. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pijzemna tylko nie hydrobudowa!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.05, 22:52 ta firma nie moze wygrac - metro na placu wilsona miala juz oddac w nowy rok a teraz jest termin polowa marca (nie wiadomo czy go dotrzyma). Boze chron nasze miasto od takiego wykonawcy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polsilver Re: tylko nie hydrobudowa!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.05, 00:45 a ja jestem przekonany, że tak samo jak z Jagielonką znajdzie się sposób aby ofertę konsorcjum płockich firm uwalić! Teraz tylko muszą się zastanowić jak to dobrze sprzedać ludziom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: długopisem Re: Przetarg na Tumską IP: *.plock.mm.pl 27.02.05, 00:24 Ja życzę Płockowi żeby miał ładną Tumską co raczej jest realne. Sobie jako pracownikowi jednej z firm startujących do przetargu życzę, aby komisja doceniła lokalne firmy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pamięć Re: Przetarg na Tumską IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.05, 23:24 Czy pamiętacie , że konkurs na projekt ulicy Tumskiej Odpowiedz Link Zgłoś