Dodaj do ulubionych

Przetarg na Tumską

IP: *.c155.petrotel.pl 21.02.05, 21:16
vectra wygra kto się założy?
Obserwuj wątek
    • Gość: pietrov Re: Przetarg na Tumską IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.05, 21:37
      Obyś miał rację.
    • Gość: J23 Re: Przetarg na Tumską IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 21.02.05, 22:22
      Uwaga do władz - na początek zróbcie coś z psimi odchodami. Nie tylko na
      Tumskiej...
    • Gość: obserwator Re: Przetarg na Tumską IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 21.02.05, 22:50
      Więcej jak pewne ,ze wygra Vectra . Zawsze trafiają w przeznaczoną
      kwotę ,jakieś cuda, czy co ? W końcu kolejna ekipa też ma duże potrzeby ,
      szczególnie ,że wybory za pasem . A może by tak prokurator spojrzał dokładniej?
      • Gość: wenecjanin Re: Przetarg na Tumską IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 21.02.05, 22:59
        ja to bym tam kanał wykopał, zalał wodą i gondolierów wypuścił i to by dopiero
        była atrakcja dla turystów. Płock Wenecją Mazowsza!!!
    • Gość: zaskok Re: Przetarg na Tumską IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.05, 23:11
      Prokurator
      • Gość: prokurator Re: Przetarg na Tumską IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.05, 16:32
        Ty lepiej strasz prokuratorem poprzednią ekipę. A czemu łączysz prokuratora z
        Nowym Rynkiem? Co nie podoba się że może coś tam fajnego powstać ?
    • Gość: płocczanin Dlaczego musimy byc taką dziurą ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.05, 15:34
      Dlaczego władze robią z naszego miasta kolejną dziurę na mapie Polski ?? Czy
      kiedyś doczekamy się bezpieczeństwa ,czystości ,piękna i porządku ??
      • konrad_wp Re: Dlaczego musimy byc taką dziurą ?? 22.02.05, 15:40
        Może mam jakieś problemy z kojarzeniem , ale o co Ci chodzi? Przecież właśnie o to chodzi że Tumska stała się wizytówką Płocka.
        • Gość: ? Re: Dlaczego musimy byc taką dziurą ?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.05, 16:30
          No właśnie - o co temu gościowi chodzi - mowa o Tumskiej - a on o dziurze. Nie
          wiem czy chodzi o Tumską czy o Nowy Rynek - ale komentarz chyba nie na temat.
          płocczaninowi pomyliły się tematy na forum...
      • Gość: SĄSIAD Re: Dlaczego musimy byc taką dziurą ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.05, 19:01
        Z Ciebie taki Płoczanin jak z kozi dupy trąba jeśli się wyrażasz
        że TUMSKA to dziura
    • Gość: Oferent Re: Przetarg na Tumską IP: *.c151.petrotel.pl 22.02.05, 23:14
      Przed wyborem Vectry odwalą jeszcze ofertę z Melbudu bo będzie miała braki
      formalne, no i cały Płock będzie szczęśliwy że buduje lokalna firma, które tak
      naprawdę zleci roboty podwykonawcom, a sama zgarnie odpowiednią prowizję
      • Gość: Gość Re: Przetarg na Tumską IP: *.wirba.net / 80.51.246.* 23.02.05, 07:35
        Vectra to Płocka firma która zatrudnia około 1200 ludzi z Płocka i okolic. A co
        najważniejsze płaci swoim ludziom. Dzięki tej firmie utrzymanie około 4800
        luidzi zakładając że statystyczna rodzina składa się z czterech osób.
        • Gość: pijzemna tylko nie hydrobudowa!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.05, 22:52
          ta firma nie moze wygrac - metro na placu wilsona miala juz oddac w nowy rok a
          teraz jest termin polowa marca (nie wiadomo czy go dotrzyma). Boze chron nasze
          miasto od takiego wykonawcy.
          • Gość: Polsilver Re: tylko nie hydrobudowa!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.05, 00:45
            a ja jestem przekonany, że tak samo jak z Jagielonką znajdzie się sposób aby
            ofertę konsorcjum płockich firm uwalić!

Teraz tylko muszą się zastanowić jak to dobrze sprzedać ludziom.
    • Gość: długopisem Re: Przetarg na Tumską IP: *.plock.mm.pl 27.02.05, 00:24
      Ja życzę Płockowi żeby miał ładną Tumską co raczej jest realne.
      Sobie jako pracownikowi jednej z firm startujących do przetargu życzę, aby komisja doceniła lokalne firmy.
    • Gość: pamięć Re: Przetarg na Tumską IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.05, 23:24
      Czy pamiętacie , że konkurs na projekt ulicy Tumskiej
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka