henrykkreuz 22.02.05, 16:31 80.49.254.9/JOW/st/agent001.htm Żaden premier (kanclerz) kraju zachodniej Europy nie pozwliłby sobie na to. W domu (własnym kraju) nie miałby czego szukać. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: alfa Re: Agent 001 - Leszek Miller IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.05, 18:33 faktycznie nie jest to całkiem o.k. Myślę że były premier nieco za szybko jedzie pracować dla USA chociaż na ustach ma przyklejony Interes Polski. Gruszki na wierzbie też kiedyś obiecywał - jaki był koniec widzimy wszyscy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mario Re: Agent 001 - Leszek Miller IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.05, 20:13 ... Przecież zapowiadał, "że prawdziwego mężczyznę poznaje się po tym, jak kończy" Jak narazie, to zachowywał się jak najgorsza ciota, ale może jeszcze nie skończył? Będziemy obserwować Panie b.Premierze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babcia klozetowa Re: Agent 001 - Leszek Miller IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.05, 22:04 Niestety Polską nadal rządzą Ci sami Przedtem jeżdzili do Moskwy i lizali dupe Teraz jeżdżą do Waszyngtonu lizać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turb Re: Agent 001 - Leszek Miller IP: *.aster.pl 23.02.05, 00:06 W zasadzie to sie zgadzam, ale u nas to jest demokracja fasadowa i ciagle ludowa. A panie Henryku artykulik jakze slawetnego dobrodzieja Stana (Bogu dzieki ze narod, jaki jest, ale szamanowi z komputrem nie uwierzyl) datowany jest na 25 Lutego pisany 22 lutego a odnosi sie do faktow z 23 lutego. To i moze z komputrem tez tak bylo( czepiam sie?). Poza tym tez jestem za JOW ale takie autrytety mnie po prostu łamia i nie daja sie wyprostowac. Niestety ten narod nadal jak widzi Posla Wrzodaka czy innych Giertychow to twierdzi ze to prawica. To samo z Hitlerem i jego SOCJALISTYCZNĄ partią - zupelnie nie wiem skad to sie bierze ALe ludzi ejka slysza ze mam poglady prawicowe od razu mnie od oszolomow z Radia maryja uwazaja. Ludze LPR to tez lewica tyle ze wierzaca w pseudokatolikow. A pan Stan jest dla mnie takim samym autorytetem jak wyborcy w moherowych beretach. Odpowiedz Link Zgłoś
henrykkreuz Re: Agent 001 - Leszek Miller 23.02.05, 08:52 25 luty - jak się orientuję - jest to data publikacji tj. kiedy tekst zostanie opublikowany w prasie. Co do autorytetów, to moim jest mój rozum, inne zbyt często okazywały się kanaliami, oszustami. Inną sprawą jest ocena tego co kto robi, zrobił - do tego też używam rozumu, a nie wierzę zastępczym "autorytetom". Przez to często widzę jak zwykłego tępaka, bufona podstawia się Polakom za geniusza. Odpowiedz Link Zgłoś