Dodaj do ulubionych

Pracownicy Sphinksa ciągle bez pieniędzy

IP: *.icpnet.pl 18.03.05, 23:41
mam dla was rade:kasujcie bez kwitka!
Obserwuj wątek
    • Gość: MarGol To nie jest sprawa Gazety IP: *.adsl.inetia.pl 19.03.05, 10:15
      Osobiście uważam, iż gazeta nie powinna pisać o takich sprawach. Są do tego
      odpowiednie instytucje PIP, Sądy, policja i prokuratura(tak Szanowni Państwo
      jest w kodeksie karnym artykuł na ten temat). Przez opisywanie takich sytuacji
      często dochodzi do takich sytuacji, że Pracownik chce np 1500,00 zł, a w
      rezultacie Sąd Pracy stwierdza ze wszystkie pieniadze zostały juz wypłacone lub
      nadpłacone. I co wtedy? Gazeta milczy. Artykułu sprzed roku czy kilku miesięcy
      juz nikt nie pamięta więc nie ma sensu go prostować. A pracownik twierdzi, że
      tak mu się tylko wydawało. Niech Gazeta zajmie się ważniejszymi sprawami niż
      oczernianie osób, które badz co bądz zmniejszaja bezrobocie. A że jeden czy
      dwóch oszołomów twierdzi, że nie dostało wypłaty to problem Sądu i PIPu. Nie
      jestem związany ze Sphinksem, ani jego właścicielem, ale przez GŁUPICH i
      NIEODPOWIEDZIALNYCH pismaków także z Gazety Wyborczej wyniosłem firmę z Płocka.
      Teraz zatrudniam ludzi gdzie indziej i są zadowoleni. W płocku jest chyba za
      duzo "specjalistów" od rzeczy które nie powinny ich interesować!
      • Gość: meg Re: To nie jest sprawa Gazety IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 21.03.05, 22:44
        jak dla ciebie chlopak ktory nie dostaje wyplaty jest oszolomem to ja
        wspolczuje twoim parownikom.
        chyba ty musisz sie zastanowic a nie osoby ktore na ten temat pisza.
        bardzo dobrze ze sa osoby ktore to jeszcze maja odwage pokazac jak sie szanuje
        pracownikow.
        i niech wszyscy debile ktorzy uwazaja ze mozna bezkarnie oszukiwac pracownikow
        zobacza swoje nazwiska w gazecie
    • Gość: Obserwatorka Re: Pracownicy Sphinksa ciągle bez pieniędzy IP: *.c151.petrotel.pl 19.03.05, 14:43
      Chyba pracownicy Sphinksa mają kogoś znajomego w Wyborczej, bo tyle razy o tym
      piszecie !!! A przecież masa ludzi w Płocku nie dostaje pensji w terminie - ja
      sama mam pensje co miesiąc nie w terminie i nikogo to nie obchodzi. Podobnie
      mają moi znajomi - ale my nie mamy znajomych wśród redaktorów GW :))) Niezły
      jest ten świat ...
      • Gość: Stefek Re: Pracownicy Sphinksa ciągle bez pieniędzy IP: *.chello.pl 20.03.05, 10:42
        Moze poprostu Gazeta ma jakis uraz do Pana J.Ł.F (właściciela Sphinxa)... kiedyś był związany
        konkurencją Gazety ;o))
      • libertyn Re: Pracownicy Sphinksa ciągle bez pieniędzy 22.03.05, 10:31
        > Chyba pracownicy Sphinksa mają kogoś znajomego w Wyborczej, bo tyle razy o
        tym
        > piszecie !!! A przecież masa ludzi w Płocku nie dostaje pensji w terminie -
        ja
        > sama mam pensje co miesiąc nie w terminie i nikogo to nie obchodzi. Podobnie
        > mają moi znajomi - ale my nie mamy znajomych wśród redaktorów GW :))) Niezły
        > jest ten świat ...

A moze wystarczy zglosic sie do Gazety i opowiedziec o problemiem. Z twojego
        wpisu mniemam, ze nawet sie tam nie pofatygowalas, tylko od razu wyjezdzasz ze
        znajomosciami.
    • Gość: mała Re: Pracownicy Sphinksa ciągle bez pieniędzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.05, 13:50
      ....no właśnie tak jak robiliście to do tej pory !!!!! dorabialiście na lewo u
      poprzedniego pracodawcy to nowego też napewno da się oszukać a tak apropo to
      gratuluje popisu chamstwa, prostactwa i jak to się jeszcze nazywa ....szkoda
      słów.I jak tu walczyć z bezrobociem przecież zatrudniajac takich trutni jak
      Strąk i Adamski to lepiej nogi sobie(samemu!!!) połamać ,więc apeluje do
      wszystkich potencjalnych pracodawców strzeżcie się Adamski i Strąk nadchodzą !!!
    • Gość: xxx Re: Pracownicy Sphinksa ciągle bez pieniędzy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.05, 20:21
      normalka , to było do przewodzenia własciciel wszystkich wykrecał a teraz niech
      kreci jeszcze tych co latają ,czyli was oszołomy!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka