Dodaj do ulubionych

Ale mi smutno..................

IP: *.igr.etu.univ-rennes1.fr 21.06.02, 11:25
Moi kochani ploccy ziomkowie, wracam do naszego pieknego miasta po dlugim i
wyczerpujacym pobycie daleko od ojczyzny lona:) I serce mi sie kraje, bo
uwielbiam miejsce w ktorym jestem i ludzi, z ktorymi jestem. Prosze, pocieszcie
mnie... Przyjmuje: wirtualne chusteczki do ocierania lez i wysmarkiwania nosa,
zapewnienia, ze w Plocku tez jest super, tudziez wszlekie informacje o tym, co
sie u nas zmienilo (na lepsze:)) Buuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Mariusz Re: Ale mi smutno.................. IP: 62.89.106.* 21.06.02, 13:17
      Jest OK. Płocka, polska kochana... to jest ponad wszystko... bezrobocie, biede,
      przestepczosc...nie rozklejaj się. Jest twardo, ciekawie, trudno, wyzwańczo,
      niebezpiecznie, tajemniczo, uroczo, pięknie, swojsko, ciepło, zimno, podle,
      szaro, kolorowo. Znajdziesz coś dla siebie.
      • Gość: Gaatka Re: Ale mi smutno.................. IP: *.univ / *.igr.etu.univ-rennes1.fr 21.06.02, 13:55
        Wiem, zawsze cos znajduje:) Merci bien za pocieszenie:) Ale i tak buuuuu........
        • Gość: Mariusz Re: Ale mi smutno.................. IP: 62.89.106.* 21.06.02, 15:17
          Nie cierpie buuuuuuuu...
          • Gość: Gaatka Re: Ale mi smutno.................. IP: *.univ / *.igr.etu.univ-rennes1.fr 21.06.02, 15:47
            A kto je lubi:)
    • Gość: Maciek Re: Ale mi smutno.................. IP: 6CHUM* / *.ssss.gouv.qc.ca 21.06.02, 18:22
      Dlaczego wlasciwie ci smutno ?? Zupenie nie rozumiem o co wlasciwie ci
      chodzi ??? Smutno ci ze MUSISZ wracac, to nie wracaj i tyle !! Ale z tego co
      napisalas wynika, ze muszisz wracac. Widocznie nie chca cie juz tam gdzie
      jestes ! I co tu biadolic !!
      • Gość: Gaatka Re: Ale mi smutno.................. IP: *.igr.etu.univ-rennes1.fr 22.06.02, 11:40
        Gość portalu: Maciek napisał(a):

Widocznie nie chca cie juz tam gdzie
        > jestes ! I co tu biadolic !!

He, he, ale zabawne. Jestes cudowny w pocieszaniu. Wiesz, juz sie ciesze. Ciesze
        sie, ze nie ma Cie w Plocku - chociaz tyle dobrego:)
    • Gość: Maciek A mnie wesolo............... IP: *.tnt5.montreal.qb.da.uu.net 22.06.02, 01:56
      Bo wlasnie zaczal mi sie 3-dniowy weekend; poniedzialek wolny - swieto narodowe. Juz
      teraz w piatkowe popoludnie czuje sie ten luz. Zero telefonow sluzbowych, zero problemow
      z pracownikami, zero stressu zwiazanego z nieskonczonym lezacym na biurku i czekajacym
      na dokonczenie projektem :)) A upal taki, ze wlewam juz w siebie trzeciego Budweiserka.
      I tak zapowiadaja sie najblizsze 72 godziny :))))
      A wy jak adaptujecie sie do upalow ???????
      • pinch Re: A mnie wesolo............... 22.06.02, 14:54
        Gość portalu: Maciek napisał(a):

> Bo wlasnie zaczal mi sie 3-dniowy weekend; poniedzialek wolny - swieto narodowe
        > . Juz
        > teraz w piatkowe popoludnie czuje sie ten luz. Zero telefonow sluzbowych, zero
        > problemow
        > z pracownikami, zero stressu zwiazanego z nieskonczonym lezacym na biurku i cze
        > kajacym
        > na dokonczenie projektem :)) A upal taki, ze wlewam juz w siebie trzeciego Bud
        > weiserka.
        > I tak zapowiadaja sie najblizsze 72 godziny :))))
        > A wy jak adaptujecie sie do upalow ???????

Ufff... jak goraco, a tu w sobote przyszlo pracowac...Dobrze ze mam chusteczki
        odswiezajace :-)
        A smucic sie nie smuce. Kilka razy bylem "wygnancem" z kraju i zawsze wracalem
        uszczesliwiony. (nawet wtedy gdy nie mialem rodziny i nie tesknilem za zona i za
        dzieckiem) :-)

• naka Re: A mnie wesolo............... 22.06.02, 21:08
          Dziewczyno !!! nie sprowadzaj nam tu deszczu:))!!!!! My nie chcemy deszczu !!!
          My chcemy piekną , słoneczną pogodę !!!!!
          Naka.
      • hiubi Re: A mnie wesolo............... 22.06.02, 22:18
        > A upal taki, ze wlewam juz w siebie trzeciego Budweiserka.
        A ja żywczyka, chyba już powyżej trzeciego ;-)

> I tak zapowiadaja sie najblizsze 72 godziny :))))
        Oj nie kuś, bo ja mam obronę w międzyczasie ;-))

> A wy jak adaptujecie sie do upalow ???????
        Oj zapowiadają mi się 3 miesięczne wakacje! A ponieważ uwielbiam takie upały, to
        będzie super!
        ☺ Hiubi ☺
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka