Gość: Ola IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.05, 21:48 Szukam dobrej kosmetyczki i fryzjerki. Podpowiedzcie mi proszę, jaki salon, gabinet lub zakład kosmetyczny i fryzjerski w Płocku są waszym zdaniem godne polecenia i dlaczego??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pkp Re: Gabinet kosmetyczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 11:23 tu jej nie znajdziesz Odpowiedz Link Zgłoś
ziva Re: Gabinet kosmetyczny 09.05.05, 12:47 Polecam salon kosmetyczny "Venus" na Grodzkiej, niestety niezbyt tani, ale efekt pewny. Mam nienalepszą cerę, w dodatku mieszaną ( więc trudną w pielęgnacji ), tam panie zawsze potrafią mi ją doprowadzić do ładu - z długotrwałym efektem. Ich makijaże ślubne też są o.k. Nie wypróbowywałam zabiegów na ciało, więc nic nie jestem w stanie na ten temat powiedzieć. Pozdrawiam ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alka Re: Gabinet kosmetyczny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.05, 16:43 Stanowczo odradzam gabinet Agnieszki Kuś na Zielonym Jarze. Takiej niekompetencji i niechlujstwa jeszcze nie widziałam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: neti Re: Gabinet kosmetyczny IP: *.zep.com.pl 10.05.05, 16:53 Chodziłam do Venus, juz nie chodzę, za każdym razem wmawiano mi że cera jest oczyszczona, ( 3 razy)niestety poszłam do innej kosmetyczki, która nie wiedziała, ze byłam na oczyszczaniu miesiąc wecześniej. Jej reakcja? No faktycznie skóra dawno nie oczyszczana, ale poradzimy sobie. I co Wy na to? Może i zdobył ten salon nagrodę, ale chyba spoczął, na laurach.Ja polecam Monikę na Mickiewicza 19 , bardzo fajna i miła obsługa i tanio, a cera no cóż, raz wystarczył, żeby były widoczne efekty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: Gabinet kosmetyczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 19:17 Dzięki wielkie za podpowiedzi! :) A jak Waszynm zdaniem powinien wyglądać idealny salon i jaka powinna być idealna kosmetyczka? Słyszałam sporo na temat salonu Madalenna i Ona i On, czy są to miejsca godne polecenia??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lizi Re: Gabinet kosmetyczny IP: *.68.66.22.kutno66.tnp.pl 10.05.05, 21:24 Ja polecam dość nowy salon.Nie wiem jak fryzjerzy ale byłam zadowolona z kosmetyczki.TRENDY na Królewieckiej.Mialam dość duże problemy z cerą i myślałam już, że bez dermatologa się nie obejdzie. A jednak:-)))))Polecam p. Agnieszkę Tomasik.Bardzo miła, kompetenta i salonik bardzo przyjemny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: Gabinet kosmetyczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.05, 10:24 Polecam salon Madallena, miła i fachowa obsługa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poszukujaca Re: Gabinet kosmetyczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.05, 17:06 powiem jedno maddalena droga jak diabli efekt marny, mozna chodzoc walic kase i nic z tego a Agnieszka w tredy super Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zadowolona Re: Gabinet kosmetyczny IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 12.05.05, 14:45 Polecam zakład fryzjerski Pani Moniki na Bielskiej, zaraz za Pocztą. Przemiła i sympatyczna Pani, zawsze dobrze doradzi. Odpowiedz Link Zgłoś