Gość: :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.05, 23:24 to na czas remontu sauny damskie proponuje zrobić z sauny meskiej saune koedukacyjną :D klijentów wam przybedzie odrazu i koszty naprawy szybko sie zwrócą :D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: chemfan Re: Wandale na Podolance IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.05, 23:39 Chamstwo nastało i się rozprzestrzenia. Założę się że robi to młodzież gimnazjalna. Właśnie wróciłem z pływalni w Gostyninie. Tam jest kultura i porządek, tylko niestety godzinna przyjemnośc pływania połączona z sauną kosztuje ok. 10 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr Re: Wandale na Podolance IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 08:40 A kiedy wreszcie podzielicie karnety, aby nie nosic z sobą pieniędzy? Tylko na Podolance jest to możliwe. Od roku jesteśmy w Unii a oni nadal tłumaczą się, że nie można uzyskać oprogramowania i my, posiadacze karty oddzielnie musimy płacić za karty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kąpielowa Re: Wandale na Podolance IP: *.c155.petrotel.pl 09.05.05, 09:59 Proszę zabrać się pracy i "przed oraz po" każdym użytkowniku sprawdzać stan w jakim znajdują sie pomieszczenia oraz pracujące tam urządzenia. Po co lamentować i pokazywać swoją nieporadność. Do roboty, jak powiedział Belka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Re: Wandale na Podolance IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 10:48 a co z kamerami na Podolance?? chyba nie powiecie ze wisza zeby wisiec i nie nagrywaja:) a poza tym co sie dzieje z elewacja Podolanko???? czy to cos nowego czy poprostu partanina pracownikow i tynk ze scian leci:)) wstyg nowa plywalnia a juz sie sypie!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misiek Re: Wandale na Podolance IP: *.wirba.net / 195.116.157.* 09.05.05, 10:56 PIĘKNY POST!!!!!!!!!!!!!!!! Właśnie Dyrektor MZOSu to parówa, istny nieporadny zakalec. Po nim trzeba JECHAC. tO JEGO DECYZJA BYŁO ZAMKNIECIE SAUNY DO WRZESNIA. Podobno tych ktorzy zniszczyli saune zlapano, przeciez jest monitoring. I co zamknac saune. Kuzwa parowo zrob ja! Ilu kijentow odejdzie z podolanki przez to. A moze to celowe!? A Dyrektor MZOSu tak żadzi jak wyglada ta podolanka. W pracy suk........ siedzi popija kawke i czyta Gazetke. A na podolance smierdzi z kibli, wiecznie nie dziala jakis masaz, elewacja to juz wogole masakra, szafki popsute, brakuje wiecznie numerkow bo panie twierdza ze nie da sie i kuzwa zrobic. Smiech na sali. TEMAT DLA POLSATU. INTERWENCJA dobierze sie wam do dupy nieroby parszywe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sprawiedliwy Re: Wandale na Podolance IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 09.05.05, 14:54 Proponuję tym wandalom przysmażyć tyłki i nie tylko do czerwoności to może im się odechce dowcipów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kat Re: Wandale na Podolance IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 09.05.05, 14:57 Z więźniami do sauny i do czerwoności przysmażyć. Żyją z naszych podatków, jeszcze się buntują, że za ciasno mają w celach. Żrą za naszą forsę, a na dzieci , służbę zdrowia itp nie ma kasy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misiek Re: Wandale na Podolance IP: *.wirba.net / 195.116.157.* 09.05.05, 15:06 Mają racje z e sie buntuja! Bo polskie sądownictwo to tez banda kretynow. Jest za ciasno, cele sa przepełnione. I nie przez tych co kradna czy popelnia iine grożne przestepstwo. Tylko przez takich co siedza za alimenty, przez takich co jechali po pijanemu na rowerze czy przez takich co mieli nieszczesliwy wypadek. Tacy ludzie w innych krajach zapier.... na pracach spolecznych w hospicjach czy przy remontach i budowach. A polskie sadownictwo wpycha ich do puszki bo pajace w sądzie maja z tego radoche a nie mysla ze to kosztuje i zapycha cele. NIE MIEJ DO SKAZANYCH PRETENSJI BO MAJA RACJE!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kat Re: Wandale na Podolance IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 10.05.05, 12:09 Gadasz jak skazany Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: interwencja Re: Wandale na Podolance IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.05, 23:02 Goście co robią INTERWENCJE na pewno na twój wpis polecą i zrobią program bo taki GOŚĆ z Płocka za 6 zł ( kupa kasy - nawet na dobre piwo nie wystarcza)ma wymagania. To tych 6 zł to ja dokładam ze swoich podatków drugie 6 bo tobie w domu szkoda wody i raz na miesiąc idziesz na podole sie pomyć.Na pewno wśród tych wandali nie ma ludzi wykształconych i z kasą - są tylko zwykłe "misiaczki" Szkoda, że Cię znam Misiek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: murarz Re: Wandale na Podolance IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.05, 22:51 Co mają pracownicy do tynków - ale ty nie musisz wiedziec bo do szkoły to chyba sądząc po błedąch nie chodziłeś albo jesteś z tej WEKTRYYYYYY co stawiała Podolankę ( jak i inne dochodowe budynki w miescie). A pamietasz pękające mury Sp 22 w 4 miesiące od oddania budy - tu jest pies pogrzebany. Szkoda, że tak pusto gadasz stary. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Y Re: Wandale na Podolance IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.05, 09:54 Mój mąż pracuje w Wektrze i prosze nie ublizać pracownikom tej firmy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lin Re: Wandale na Podolance IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 11:28 popieram ten pomysł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czerwony miś. Re: Wandale na Podolance IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 13:15 Misiek. Temat dla "interwencji" Polsatu już w Plocku był i dotyczył czerwonego żula W. Hetowskiego. Jak nie kumasz, to mam nagrane na video. Odpowiedz Link Zgłoś
caro333 Re: Wandale na Podolance 09.05.05, 16:05 Misiek na prezydenta!!!Wszystkiego!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sceptyk Re: Wandale na Podolance IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.05, 17:38 I jeszcze słyszę,że jakiś psychol zadzwonił na podolankę i powiedział,że podłożył bombę!Gratuluję płocczanom! Takich "Miśków",niewydarzonych,sfrustrowanych idiotów,którzy z nudów albo plują na innych albo wykonują telefony,"dzięki" którym kilkudziesięciu mieszkańcom miasta skończył się dziś wypoczynek na basenie,bo policja musiała ewakuować wszystkie przebywające tam osoby.Sie ma,płocczanie!Pozostaję pełen podziwu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misiek Re: Wandale na Podolance IP: *.wirba.net / 195.116.157.* 09.05.05, 17:59 Ty sceptyku sie odwal Od misków. Bo akurat ja na basenie przebwam 4 / 5 razy w tyg. Do czasu gdy nie zamkneli sauny. I pluc dalej bede na tych co powinni tego pilnowac przed bachorami oraz dyrekcje ktora zadzi tak jak wyglada cala podolanka pajacu. A nie pisze tu z nudow! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polonistka Re: Wandale na Podolance IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.05, 23:06 Mój Ty misiu - jak byś tak czesto nie chodził na podolnkę to byś podciągnął się z pisania i może jaką maturkę byś seeee kupił??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misiek Re: Wandale na Podolance IP: *.wirba.net / 195.116.157.* 10.05.05, 10:22 Nie bede brał przykładu z polonistów. matury sie nie kupuje tylko zdaje! Ale malo ta matura ma do tej rozpieprzonej i zapuszczonej podolanki. A zeby siedziec na podolance prawie codziennnie to raczej trzeba miec troche tej kasy. A ty plac te podatki i siedz w domu zadowolony(a). I nie znamy sie napewno. Wykształcony(a) z kasa. Caly Plock. Kasa i włodkowic. heehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roman_j Re: Wandale na Podolance IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 10.05.05, 12:14 Uwielbiam basen na Podolance, przemiła obsługa, wspaniała woda, tylko szkoda, że jakieś urwisy popsuły saunę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Podglądacz Kamera niedopuszczalna?!?! IP: 193.59.95.* 10.05.05, 14:27 Jeśli kamera jest niedopuszczalna w przebieralni, to dlaczego dobrze to funkcjonuje na pływalni (o wiele lepszej od Podolanki) w Ozorkowie pod Zgierzem?????? I nie ma tam kradzieży i powyłamywanym szafek. Pozdrawiam Kierowniczkę Podolanki i życzę powodzenia w walce z wandalami-gadami. I współczuję wszystkim, którzy muszą stykać się z chamstwem na płockich (i nie tylko) ulicach (i nie tylko). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misiek-bis Misiek ma rację !!! IP: 193.59.95.* 10.05.05, 14:34 Misiek, masz ŚWIĘTĄ RACJĘ !!! Jedź na pływalnię do Ozorkowa. Pełna kultura obsługi, kamery w przebieralni (zero kradzieży i wandalizmu), sauny koedukacyjne (a są trzy: dwie suche i jedna parowa) i to w cenie basenu, nie ma idiotycznej przdpłaty za 1 godzinę i wiele, wiele innych plusów. A ten baran dyrektor zamyka saune na lato (bo myśli, że jak gorąco, to ludzie do sauny nie przychodzą).... i co z takim zrobić?!?!?! Ja byłem 2 razy na Podolance i wolę jeździć do Gostynina. Pozdro Misiek !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misiek Re: Misiek ma rację !!! IP: *.wirba.net / 195.116.157.* 10.05.05, 15:23 Dzieki! Nic nie robie sobie z poprzenich piszących, bo to ludzie którzy nie czuja o co wogole chodzi. Mi tylko o te PODOLANKE (jedyną taka placówke w plocku). A rządzą nia debile tacy wykształceni na papierkach, a gowno wiedza o tym wogole tego nie czują. "Saune zamknąć na lato" to tylko najwiekszy debil mioze cos takiego zarzadzic. Byłem na saunie w Borowiczkach w sali sporowej. Super! Polecam. Rezerwujesz, jest sie samemu ze swoja grupą. Czysciutko i kulturka. 6zl osoba/ godz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZ Re: Misiek ma rację !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.05, 11:38 No i widzisz Miśku - baranku,plujesz na kierownictwo MZOS-u, a sauna w Borowiczkach też im podlega.I na stronie napisali,że tam właśnie na czas remontu tej na Podolance zapraszają! Nie tylko z ortografią ale też z logiką u Ciebie nietęgo...Popraw się Misiek,popraw!Lepiej zrób se browara i daj spokój saunom! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: re: Re: Wandale na Podolance IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.05, 12:18 re: re: re: huj z nimi . tylko pedaly chodza do sałny. a ja jestem ze wsi. Odpowiedz Link Zgłoś