Dodaj do ulubionych

"Forumowicz" "duduś" poszukiwany

IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 24.05.05, 21:09
Komenda Miejska Policji w Płocku prowadzi dochodzenie w sprawie pomówienia
internetowego przez "forumowicza" o nicku "duduś".
Nr. sprawy D-I-1923/05.

Ps. "Duduś" masz okazję wszystkim forumowiczom udowodnić, że piszesz prawdę o
mojej osobie.
Obserwuj wątek
    • Gość: duduś Re: "Forumowicz" "duduś" poszukiwany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.05, 21:24
      Chętnie panie Modzelewski przypomnę panu, panie przewodniczący Stowarzyszenia
      Obrony Bezrobotnych jak rześ pan przylatywał na portiernię Firmy Levis ta
      między halami i straszyłeś pan że "pan rozpie..sz ten zakład i wszystkich
      wypie..sz na bruk". Pamiętam że jedyną metodą na usunięcie pana z tejże
      portierni było poszczucie pana psami, i takie polecenie pracownikom ochrony
      zakładu wtedy dałem. A zakład, żeby obronić się przed panem i pańskimi głupimi
      pomysłami, musiał wtedy interweniować w kancelarii prezydenta Rzeczypospolitej
      Polskiej. Dzięki bogu zakład się ostał, pracuje tam 600 nieżle opłacanych osób,
      a głupotę pańską poznali prawie wszyscy w mieście, którzy traktują pana
      z "nazwijmy to przymrużeniem oka". Tak samo pózniej pana potraktowano w ROP
      gdzież pan próbowałeś działać, idt. itd. Tak więc chętnie wyjaśnię
      społeczeństwu jak to "wielki" obrońca bezrobotnych robił wszystko aby pozbawić
      Płock 600 miejsc pracy.
      • Gość: Witek Re: "Forumowicz" "duduś" poszukiwany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.05, 21:42
        To skandal!!!
        Szanowni Państwo czas najwyższy zrezygnowac z forum gazety, łamane sa niepisane
        prawa internauty o anonimowosci.
        Koniec z waszym forum.
        • Gość: turb Re: "Forumowicz" "duduś" poszukiwany IP: *.aster.pl 24.05.05, 23:55
          anonimowy jestes dokad nie popelnisz przestepstwa,
          wiezienia lamia konstytucyjne prawo czlowieka do wolnosci?
      • Gość: M. Modzelewski Re: "Forumowicz" "duduś" poszukiwany IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 24.05.05, 21:44
        Gość portalu: duduś napisał(a):
        > Chętnie panie Modzelewski przypomnę panu,

Nie mnie, tylko przed sądem, będzieśz musiał udowodnić

>pracuje tam 600 nieżle opłacanych osób,
        A miało tam pracować 1200. To tak na marginesie.

>Tak więc chętnie wyjaśnię
        > społeczeństwu jak to "wielki" obrońca bezrobotnych robił wszystko aby pozbawić
        > Płock 600 miejsc pracy.

Tak więc zgłos się na komendę, ujawnij swoje dane, abym mógł ci "pomóc" wyjasnic
        społeczenstwu jaki to ja jestem wielki obronca bezrobotnych, poprzez złożenie
        aktu oskarżenia przeciwko tobie.

Ps. Radni Płocka, uchwali bezpłatne przejazdy dla bezrobotnych. Na wniosek ROB
        płockiego, którym kieruję. Mnie jednak nie dotyczy. Prof. Grabski był
        współzałożycielem Ruchu Obrony Bezrobotnych, a prezydent Starzyński był
        członkiem zarządu.
        A tak wogóle czy ty wiesz, o kim pisze?
      • Gość: duduś Re: "Forumowicz" "duduś" poszukiwany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.05, 21:51
        czy pamiętasz per panie Modzeleweski spotkania ROP na które przyjeżdzał od
        Olszewskiego taki mały gruby jegomość który wciskał kit że "jedyną szansą
        rozwoju Polski jest cukrownictwo" Chciałeś pajacu wtedy zostać przewodniczącym
        ROP w Płocku. Może dopiszesz w ilu partiach od tego czasu byłeś i pod iloma
        sztandarami się ośmieszałeś.

cdn.
    • Gość: De Zero Re: "Forumowicz" "duduś" poszukiwany IP: *.satfilm.net.pl / *.satfilm.pl 24.05.05, 21:45
      "Nr." - piszemy bez kropki

Zeby takie sceny na forum robic ... to swiadczy jedynie o niskiej kulturze.
      Wydaje mi sie, ze nie powinno sie ujawniac takich danych jak numer sprawy do publicznej wiadomosci. Jezeli znajda dudusia to i tak sie o tym dowie, my nie musimy tego wiedziec, to wasze osobiste sprawy.

Szczeniacki watek Pan zalozyl, Panie Modzelewski.
      • Gość: Andżela Re: "Forumowicz" "duduś" poszukiwany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.05, 21:47
        Co to za dupek założył ten wątek./
        Ups może i mnie będzie pan ścigał.
        PAJAC!!!
        • Gość: artur Re: "Forumowicz" "duduś" poszukiwany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.05, 21:58
          zuch z ciebie, żeby się samemu podpisywać: pajac
          • Gość: artur Re: "Forumowicz" "duduś" poszukiwany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.05, 21:04
            gadu, gadu a dudusia nie ma, nie odzywa się
            co z nim, sienkiewicza ?
            • Gość: duduś Re: "Forumowicz" "duduś" poszukiwany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.05, 23:19
              jestem, jestem, tylko studiuje "myśli twórcze" mojego "guru" niejakiego Mietka
              Modzelewskiego. Próbuje doszykać się o co mu w tym wszystkim chodzi.
              • Gość: ooo Re: "Forumowicz" "duduś" poszukiwany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.05, 06:10
                czy ciężko zdobyć te myśli
                gdzie szukać ?
                • Gość: duduś Re: "Forumowicz" "duduś" poszukiwany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.05, 06:27
                  protokoły z komisji Rady Miasta - I kadencji, programy wyborcze na radnego i
                  prezydenta miasta (bo na takie stanowisko Mietek też startował), wypowiedzi na
                  forum. Jest tego materiału do "analizy". Noi próbuje dociec czy pan obrońca
                  bezrobotnych udając bezrobotnego nie prowadzi na czarno firmy i nie świadczy
                  usług kopareczką. Mam mały materiał filmowy na ten temat, do Urzędu Skarbowego
                  i ZUS
      • Gość: M. Modzelewski Re: "Forumowicz" "duduś" poszukiwany IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 24.05.05, 21:57
        Gość portalu: De Zero napisał(a):

> "Nr." - piszemy bez kropki
        >
        > Zeby takie sceny na forum robic ... to swiadczy jedynie o niskiej kulturze.
        > Wydaje mi sie, ze nie powinno sie ujawniac takich danych jak numer sprawy do pu
        > blicznej wiadomosci. Jezeli znajda dudusia to i tak sie o tym dowie, my nie mus
        > imy tego wiedziec, to wasze osobiste sprawy.
        >
        > Szczeniacki watek Pan zalozyl, Panie Modzelewski.

Boicie się własnego cienia. Najlepiej za nic nie odpowiadać, tego was nauczyli.
        więc "wyzwalajcie" się nadal na anonimowym forum.

pa.

Ps.To nie sa osobiste sprawy. Dotyczyły Płocka.Prawda o lewisie była dziś na
        sesji Rady Miasta Płocka odkryta, choc tylko częściowo, i to przez dyr. Hassa.
        jak by nie było autorytet w dziedzinie ochrony srodowiska.
        • Gość: Disney Re: "Forumowicz" "duduś" poszukiwany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.05, 22:04
          Jesli ktos nie czuje internetu to nie do niego nie zagląda.
          Anonimowosc w int to podstawa, aty degeneracie odwal sie od ludzi z netu.
        • Gość: hehehe Re: "Forumowicz" "duduś" poszukiwany IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 24.05.05, 22:09
          kurcze... dyktator sie znalazl... teraz wszyscy razem podpisujmy sie imieniem i
          nazwiskiem:) bo jak nie to nas pan Modzelewski pozwie.
          • Gość: duduś Re: "Forumowicz" "duduś" poszukiwany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.05, 22:11
            panie Modzelewski a tą kopareczką to pan usługi robiłeś na rachuneczek czy na
            lewo, bo chyba złożymy doniesienie do Urzędu Skarbowego i ZUS. Działalność pan
            prowadzisz czy bezrobotnego udajesz.
            • Gość: szary człowiek Re: "Forumowicz" "duduś" poszukiwany IP: *.c154.petrotel.pl 24.05.05, 22:22
              bądź mądrzejszy i olej kolesia... nie ma sensu ciągnąć tego wątku...
              a zakładając ten wątek na forum i tak facet sięgnął dna.
              • Gość: duduś Re: "Forumowicz" "duduś" poszukiwany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.05, 22:25
                masz rację, tylko jak facet może być tak zakłamany i udawać obrońcę
                bezrobotnych, jak sam 600 osob chciał pozbawić pracy i żródła utrzymania rodzin.
                • Gość: duduś Re: "Forumowicz" "duduś" poszukiwany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.05, 22:27
                  o ile dobrze pamiętam to wtedy i Gazeta Wyborcza pomagała nam obronić zakład
                  przed głupota pana M. i napuszczanych na nas ciągle wszelkiego rodzaju inspekcji
    • Gość: znudzony Re: "Forumowicz" "duduś" poszukiwany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.05, 22:31
      jeszcze coś bedzie ? bo idę spać
    • Gość: Mirek Re: "Forumowicz" "duduś" poszukiwany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.05, 08:01
      Panie M., czy to prawda,że należał Pan do PZPR
      • Gość: nikt Re: "Forumowicz" "duduś" poszukiwany IP: *.class147.petrotel.pl 25.05.05, 12:41
        Kto to jest ten Pan M.?
        • Gość: duduś Re: "Forumowicz" "duduś" poszukiwany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.05, 12:43
          pan Modzelewski, rzecz jasna
          • Gość: nikt Re: "Forumowicz" "duduś" poszukiwany IP: *.class147.petrotel.pl 25.05.05, 13:55
            ale kim jest ten pan.... nie interesuję się polityką i politykami, ani na
            szczeblu krajowym ani na szczeblu wl\łasnego podwórka. Więc skąd ON się wziął
            i .........
            • Gość: ??? Re: "Forumowicz" "duduś" poszukiwany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.05, 18:59
              z nim było tak samo jak z tobą, urodził się
            • Gość: grv Re: "Forumowicz" "duduś" poszukiwany IP: *.class147.petrotel.pl 26.05.05, 09:02
              a to taki populista i wariat, nigdy nie wyjdzie z politycznego bagna i niebytu
              ale bardzo sie stara
              posmiac sie mozna przynajmniej
              • Gość: ona Re: "Forumowicz" "duduś" poszukiwany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.05, 09:16
                on nigdy tam nie był gdzie piszesz, a co z tobą > śmiech twój jakiś dziwny ***
    • Gość: Eleonora K Re: "Forumowicz" "duduś" poszukiwany IP: 80.48.4.* 26.05.05, 11:50
      A odpowiedz modzelewski kim byłeś za komuny.Różne słuchy o twojej przeszłści
      chodzą.Nawet miałąm na ciebie za głosować,ale wewnętrzny głos mówi mi żeś koleś
      niepewny!
      • Gość: ito Re: "Forumowicz" "duduś" poszukiwany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.05, 19:06
        i zagłosowałeś na złodziei

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka