Gość: gosc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.05, 23:36 Gazeta.pl pisze o strzezonych plazach i bezpieczenstwie, ale nic nie napisaliscie o tym, ze jeden z ratownikow utonal w minionym tygodniu... [*] Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ox Re: Bezpieczne plaże IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 02:42 Złamałem te zasady i nic mi sie nie stalo :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciej Re: Bezpieczne plaże IP: *.class147.petrotel.pl 11.07.05, 10:39 KRETYNIE JEDEN !!! Plotki to sobie rób o swoich znajomych. Ś.P. Ratownik nie utonoł tylko został zamordowany a to jest różnica. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: !!! Re: Bezpieczne plaże IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 10:57 Jak to ? na plaży został zamordowany ? na której ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Bezpieczne plaże IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 16:55 kretynem nazywaj siebie... albo swoich znajomych oficjalnie jest napisane ze utonal, ci ktorzy sie lepiej orientuja wiedza, ze zostal zamordowany, ale nikt tego jeszcze oficjalnie nie potwierdzil... :] wiec nie nalezy jeszcze o tym pisac... ale ta sprawa zajmie sie WOPR i policja :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciej Re: Bezpieczne plaże IP: *.class147.petrotel.pl 12.07.05, 09:03 To po ki cholere poruszasz wontek? Lepiej Ci że to napisałeś. Jeśli masz coś do WOPRu to powiedz to i spadaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Bezpieczne plaże IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 21:23 yyy ... nie mam nic do WOPRu :] mam duzo znajomych ratownikow... chodzilo mi tylko o to, ze Gazeta pisze o bezpiecznych plazach, a nie napisala nic o Tym ratowniku.... :] chyba mnie nie zrozumiales... a tak przy okazji.. "wontek" pisze sie przez "ą" a spadac to mozesz Ty.. :] i wyrazaj sie kulturalniej www.wopr.plocman.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Bezpieczne plaże IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 21:26 miało być... www.wopr.plocman.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś