Dodaj do ulubionych

Bezpieczne plaże

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.05, 23:36
Gazeta.pl pisze o strzezonych plazach i bezpieczenstwie, ale nic nie
napisaliscie o tym, ze jeden z ratownikow utonal w minionym tygodniu...

[*]
Obserwuj wątek
    • Gość: Ox Re: Bezpieczne plaże IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 02:42
      Złamałem te zasady i nic mi sie nie stalo :P
    • Gość: Maciej Re: Bezpieczne plaże IP: *.class147.petrotel.pl 11.07.05, 10:39
      KRETYNIE JEDEN !!! Plotki to sobie rób o swoich znajomych. Ś.P. Ratownik nie
      utonoł tylko został zamordowany a to jest różnica.
      • Gość: !!! Re: Bezpieczne plaże IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 10:57
        Jak to ? na plaży został zamordowany ? na której ?
      • Gość: ja Re: Bezpieczne plaże IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 16:55
        kretynem nazywaj siebie... albo swoich znajomych
        oficjalnie jest napisane ze utonal, ci ktorzy sie lepiej orientuja wiedza, ze
        zostal zamordowany, ale nikt tego jeszcze oficjalnie nie potwierdzil... :]
        wiec nie nalezy jeszcze o tym pisac... ale ta sprawa zajmie sie WOPR i
        policja :]
        • Gość: Maciej Re: Bezpieczne plaże IP: *.class147.petrotel.pl 12.07.05, 09:03
          To po ki cholere poruszasz wontek? Lepiej Ci że to napisałeś. Jeśli masz coś do
          WOPRu to powiedz to i spadaj.
          • Gość: gosc Re: Bezpieczne plaże IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 21:23
            yyy ... nie mam nic do WOPRu :] mam duzo znajomych ratownikow... chodzilo mi
            tylko o to, ze Gazeta pisze o bezpiecznych plazach, a nie napisala nic o Tym
            ratowniku.... :]

chyba mnie nie zrozumiales... a tak przy okazji.. "wontek" pisze sie przez "ą"
            a spadac to mozesz Ty.. :] i wyrazaj sie kulturalniej

www.wopr.plocman.pl

• Gość: gosc Re: Bezpieczne plaże IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 21:26
              miało być...

www.wopr.plocman.pl/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka