Gość: beki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 23:21 Witam wszystkich, jak sądzicie w jakich zakładach pracy w Płocku mobbingują ludzi? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: 30 Re: Mobbing IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 07:00 w prywatnych firmach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eM Re: Mobbing IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.05, 17:19 Błąd. W urzędzie miasta i spółkach mu podległych. Wiem z doświadczenia, niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lewica Re: Mobbing IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 12.07.05, 17:24 Gość portalu: eM napisał(a): > Błąd. W urzędzie miasta i spółkach mu podległych. Wiem z doświadczenia, niestet > y. To prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: co za pytanie! Re: Mobbing IP: *.c158.petrotel.pl 12.07.05, 17:45 Co za pytanie! Mobbing jest w bardzo wielu firmach. W urzedach wszelkiej maści, w policji ( a jakże, jeszczce jaki!), w firmach lasów państwowych, na kolei - wszędzie. Pytanie jest z rzędu naiwnych lub dla naiwnych. Ot tak sobie zapytam... Żle jest z naszą kultura. Mobbing pozwala stwierdzić "nie mam problemów z wykonywaniem swoich obowiązków, a mam duże problemy ze współpracownikami, którz mnie nekają. I tu się ma do czynienia z najwyższych lotów chamstwem, brakiem kultury, sobie i jaśniepaństwem, gamoństwem bo tylko to robić umie i draństwem. Mobbing powinien być zwalczany przez wszystkich przełożonych, a nie stosowany przez nich. Mobbing zabija rytm i zadowolenie z praczy, jej wydajność, a rodzi nienawiść. Mobbing to największa choroba w stosunkach pracowniczych. To świństwo, które rodzi wiele następnych świństw. Ale, cóż, istnieje i ma sie narazie dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: allbandy Re: Mobbing IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.14, 09:34 Wiadomo ,że w podległych Urzędach Skarbowych odwołanej na szczęście naczelniczki z II MUS w Warszawie. Ona wszędzie poobsadzała swoich ludzi by sterować nimi. A oni pod jej kierownictwem w dowodzie wdzieczności zrobili wszystko dla niej. Co za okropna kobieta , to nie człowiek. Ile ludzi ma na swoim sumieniu. Dobrze ,że Pani Dyrektor Kabat Żbik ją odwołała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Co to jest mobbing Re: Mobbing IP: *.adsl.inetia.pl 03.04.14, 13:09 często pracownicy nie zdaja sobie sprawy ze są poddani mobbingowi i że jest on karalny www.warszawa.oip.pl/?q=node/305 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eliney Re: Mobbing IP: *.152.c84.petrotel.pl 10.04.14, 13:06 płocka skarbówka epicentrum mobbingu jeszcze za czasów odwołanej w 2006r naczelniczki i jej zastępców, ale i po ich odejściu nic się nie zmieniło w tej kwestii. Wychowały sobie 'sztab' do specjalnych celów. Mobber to najgorsze bagno moralne, wyrachowane podłe draństwo nakierowane na cel, by zniszczyć, wykończyć psychologicznie nękanego, niewygodnego pracownika. Odpowiedz Link Zgłoś