Dodaj do ulubionych

Elektroniczna wojna: FeMEV vs Astigmatic

02.08.05, 20:58
Sam jestem ciekaw, kto kogo pokona w tej chorej konkurencji. Plakatami
reklamującymi Astigmatic jest oklejony co drugi płot w Warszawie. Poza tym
festiwal ma rozpoznawalne logo i nazwę. A ten płocki festiwal? Może warto mu
było wymyślić jakąś wpadająco w ucho i oko nazwę, bo trudno poważnie traktować
skrót FeMEV. :-))
Obserwuj wątek
    • Gość: elo Re: Elektroniczna wojna: FeMEV vs Astigmatic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.05, 22:43
      niewazne jaka nazwa wazne ze bedzie dobra impreza...do zobaczenia w piatek :D
    • Gość: Gawron Re: Elektroniczna wojna: FeMEV vs Astigmatic IP: 83.238.64.* 02.08.05, 23:00
      Bede na pewno. Nie sam .... :)
    • Gość: turb Re: Elektroniczna wojna: FeMEV vs Astigmatic IP: *.aster.pl 03.08.05, 01:09
      Co drugi plot w Wawce, a to ciekawe, bo nie zauwazylem...... A nazwa jak nazwa,
      fakt ze poprzednie nie byla zla ale i ta nowa ma sciagnac chyba tylko tych co
      sie tym interesuja, a jak sie interesuja to wiedza co i jak?. bo jestem pewny ze
      nikt inny niz jakis fan muzyki elektronicznej specjalnie w weekend nie
      przyjedzie, chyba ze przez przypadek
      • Gość: RzK Re: Elektroniczna wojna: FeMEV vs Astigmatic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.05, 06:49
        to wyjdz czasem z domu...
        • Gość: progressive Re: Elektroniczna wojna: FeMEV vs Astigmatic IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.05, 07:32
          bedzie dobrze mamy piekniejszy plener, lepszych wykonawcow, James Holden to
          jest dla mnie najwieksza gwiazda tych wszystkich edycji bez watpienia, nie
          spekulujcie czy lepiej u nas czy w Gdynii obysmy sie dobrze bawili...sceneria
          podobna tylko organizatorzy sie zmienili wiec ebdzie mozna porownac
          orgaznizacje Pozdrawiam i do zoabczenia na plazy....

James Holden coming soon....
    • Gość: qhr Re: Elektroniczna wojna: FeMEV vs Astigmatic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.05, 10:36
      mowiac powaznie chyba niespecjalnie istotna jest nazwa czy forma tej
      imprezy.najwazniejsze ze po prostu bedzie.i miejmy nadzieje ze bedzie sie
      odbywala corocznie bez chorych zgrzytow o "jak zawsze najwazniejsza" kapuste
    • Gość: obywatel brukowiec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.05, 12:30
      "Poszło o podział pieniędzy i wpadki organizacyjne".na miejscu szefów wyborczej
      tego kto pisał ten artykuł nie wpuściłbym już do redakcji- nie można być tak
      stronniczym i przekazywać ludziom plotki jako informacje- chyba że zminia się
      profil na brukowca.
      a poza tym widze że tylko strona płocka mówi o jakiejś wojnie bo organizatorzy
      astigmatica chyba dawno o płocku zapomnieli i poprostu robią festiwal.
      dużo jadu w tym płocku -żeby tylko w nim nie utonął
      • enaka Re: brukowiec 03.08.05, 12:41
        oj nie do konca masz racje
        np wczoraj w radiu trojce byl konkurs "czy astigmatic zawsze byl organizowany w
        gdyni"
        mozna z tego wywnioskowac, ze organizatorzy astigmatica wcale o plocku nie
        zapomnieli
    • Gość: ja Re: Elektroniczna wojna: FeMEV vs Astigmatic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.05, 17:30
      dla mnie nie nazwa jest najważniejsza, ani te wszystkie sprzeczki i
      rozkminianie ;) który z festiwali będzie lepszy... tylko impreza, muzyka i
      ludzie... :))) według mnie Płoczcanie raczej zostaną w Płocku... Ci z poza
      Płocka, którzy znajdą coś dla siebie tutaj przyjadą tu, Ci którzy będą woleć
      muzyków z Gdyni pojada tam... ;] i tyle.
      • Gość: prawda zasada Polaka IP: 193.59.95.* 04.08.05, 17:00
        masz rację.

Ale polacy maja taki charakter, oba miasta i obie agencje mogłyby na tym
        zyskać, wystarczy niepisane porozumienie, wzajemne popieranie festiwalu i
        zorganizowanie go w dwóch różnych terminach. To sa wakacje! Ludzie pojechaliby
        do Gdyni potem wracaliby przez Płock. Obłowiłyby się oba miasta i obie agencje.
        A tak Polak sobie nie weźmie i drugiemu nie da zarobić.

P.S.
        Dlaczego nikt nie wtykał "open air festiwal"?
    • Gość: meloman Re: Elektroniczna wojna: FeMEV vs Astigmatic IP: *.c152.petrotel.pl 04.08.05, 08:16
      to nie wojna a nierówna bitwa z przewagą Gdyni.
    • Gość: gosiaczek00 Re: Elektroniczna wojna: FeMEV vs Astigmatic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.06, 16:24
      jest to fajna żecz tylko brakuje mi jomandy postarajcie sie o niego prosze was
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka