Dodaj do ulubionych

list od Donalda Tuska

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.05, 13:33
Otwieram rano skrzynke na listy i własnym oczom nie wierze...
Donald Tusk przysłał mi list! Do tej pory otrzymywałem korespondencje od
Auchan, Leader Price, Champion, Avans, Telepizza, dostawałem zaproszenia na
pokazy "energetyzującej" pościeli bądź kompletu garnków z nierdzewnej stali.
Ale dziś to co innego. Kandydat na urząd Prezydenta RP. Człowiek z
zasadami... Czuje się zaszczycony. Cóz, nie pozostaje mi nic innego jak
zagłosować na Donalda.

Pozdrawiam wszystkich, którzy otrzymali takie same reklamówki jak ja.
Obserwuj wątek
    • po_lityk89 www.tusk.pl 31.08.05, 13:50
      Ale Ty jesteś? Musiałeś coś dostać - żeby zagłosować:-))))

Ja nie dostałem a i tak zaglosuje na Tuska
      • Gość: roccobarocco Re: www.tusk.pl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.05, 13:54
        byłem za PO od momentu powstania (na Tusaka zagłosuje z powodów ideologicznych)
        ale taki dzień jak dziś to chyba uczczę jakimś piwkiem ;)

Pozdrawiam
    • monika-i Re: list od Donalda Tuska 31.08.05, 14:24
      jak wam niewiele potrzeba do szczescia...odpowiednia korespondencja i juz
      radosc...a niektorzy zastanawiaja sie czy kupic leki czy oplacic mieszkanie...smutne
      • po_lityk89 Re: list od Donalda Tuska 31.08.05, 14:27
        ech, najgorsza to jest fałszywa troska o ludzi. Lepperyzm...
    • mika_p Re: list od Donalda Tuska 31.08.05, 15:41
      No i co ? Tusk był wczoraj, przedwczoraj jakiś poseł na A, taki brodaty, jutro
      jeszcze ktoś inny.
      A człowiek ma tylko jeden głos.
      I chciałby tym głosem krzyknąć: SZANUJMY DRZEWA !
      • Gość: roccobarocco Re: list od Donalda Tuska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.05, 15:52
        kurde, mój ironiczny post poruszył i zielonych i egalitarystów. Fajnie.
        Ja po prostu zmulitiplikowałem/wykorzystałem fragment filmu "Dzień świra" o
        zawalonej skrzynce pocztowej. A tu głosy podnoszą i obrońcy lasów i walczący z
        biedą.
        Parafrazując przedmówce chciałoby się krzyknąć: Szanujmy Rozum!

Pozdrawiam
        • Gość: Tusk kłamie Re: list od Donalda Tuska IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 31.08.05, 16:59
          W liście TUSK nadal kłamie,że pracował na wysokościach,chociaż się wydało,że to
          był kolega .Ponadto chce nas oszukać na podatkach i poprawić 5 % najbogatszym
          podatnikom podatkiem liniowym 15%,a pogorszyć 95 % podatnikom rozliczającym się
          z ulgami na ok.13,6% .Wycofał natomiast córeczkę z jej genialną pamięcią .
          • Gość: roccobarocco Re: list od Donalda Tuska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.05, 18:04
            w którymś z kolei temacie powtarzasz te brednie o podatku progresywnym, daruj
            sobie. (Jeżeli jesteś sympatykiem PIS-u to wskaż mi choć jednego poważnego
            ekonomiste z PIS.) Przedstawiasz jakieś wyliczenia wzięte z sufitu. Człowieku
            zastanów się, skoro to taki zły podatek, to czemu najszybciej rozwijające się
            państwa europejskie oparły swój system fiskalny na zasadzie linearnej stawki
            podatkowej.
            Socjalistyczna propaganda o jakiś 95% pokrzywdzonych i 5% zadowolonych. To
            interesujący z punktu widzenia marketingu politycznego "chwyt wyborczy"ale z
            punktu widzenia ekonomicznego to czysta fantasmagoria i kłamstwo.
            Tylko liberalne (czytaj: jedyne, prawdziwe) rozwiazanie ekonomiczne pozwolą
            ożywić polską gospodarkę i spowodują "ruch" na rynku pracy.
        • mika_p Re: list od Donalda Tuska 31.08.05, 23:22
          To było nie fair, trzeba było postawić jakąś emotkę, skąd można było wiedzieć,
          czy nie jesteś fanatycznym wielbicielem ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka