Dodaj do ulubionych

Kaczyński w Płocku................................

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.05, 20:44
dużo ludzi,Kaczyński zmęczony, dużo braw
był pan dr Marian Pagórek na którego to Płock głosuje
Obserwuj wątek
    • Gość: jajak Re: Kaczyński w Płocku........................... IP: 80.51.246.* 20.09.05, 20:46
      > był pan dr Marian Pagórek na którego to Płock głosuje

ja jestem z Płocka, ale na Pagórka nie zagłosuję, z resztą na Kaczyńskiego też
      nie!
      • Gość: olo Re: Kaczyński w Płocku........................... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.05, 20:49
        żałuj
        • Gość: WYBORCA Re: Kaczyński w Płocku........................... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.05, 20:58
          CHCIAŁBYM ZAGŁOSOWAĆ NA PIS ALE WIDZĄC PŁOCKĄ KOALICJĘ PIS Z SAMOOBRONĄ A TERAZ
          PRZEFARBOWANYM PSL I WIDZĄC TO CO TA KOALICJA WYPRAWIA JESTEM
          PRZERAŻONY.JEDNOCZEŚNIE MYŚLĘ ŻE KACZYŃSCY NIE WIEDZĄ O TYM CO DZIEJE SIĘ W
          PLOCKU.JEŚLI WIEDZĄ I NIE REAGUJĄ TO CO O TYM SĄDZIĆ?NIE CHCĘ ŻYĆ W TAK
          NIEUDOLNIE ZARZĄDZANYM KRAJU
        • Gość: jajak Re: Kaczyński w Płocku........................... IP: 80.51.246.* 20.09.05, 20:58
          mam inne poglądy polityczne i żałować nie będę
    • Gość: olo do j. Re: Kaczyński w Płocku........................... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.05, 21:07
      jasne ze masz prawo miec poglady jakie chcesz
      ja jestem bezpartyjny
      czasem Polska jest ważniejsza niż poglądy
      i to jest taki moment w dziejach Polski
      nie wiadomo czy prędko bedzie następny
    • Gość: Ucho Re: Kaczyński w Płocku........................... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.05, 21:14
    • Gość: Ucho Re: Kaczyński w Płocku........................... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.05, 21:16
      Kto był i zrozumiał te słowa napewno zagłosuje na PiS
      • Gość: ooo Re: Kaczyński w Płocku........................... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.05, 07:10
        w trakcie zadawania pytań głos zabrał jeden znany
        niezrównoważony forumowicz
        ale nic ciekawgo
        • Gość: walet Re: Kaczyński w Płocku........................... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.05, 09:48
          czy chodziło o roman_j? A swoją droga do Kaczyńscy wiedzą, co się w Płocku
          dzieje tylko palą głupa.
    • Gość: dr Piotr Prawda o programie gospodarczym PIS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.05, 10:01
      Program gospodarczy PIS to totalna socjalistyczna utopia, potrafia tylko
      atakowac PO. A fakty sa zupelnie inne niz te z reklamy PIS.
      15% liniowy podatek VAT, aby wypowiadac sie na ten temat trzeba przeanalizowac
      koszyk naszych miesiecznych wydatkow. Latwo zauwazyc ze zdecydowana wiekszosc
      towarown podlega 22% stawce vat-owskiej, a tylko mala czesc obnizonym stawkom
      do 7% czy 3% w dodatku sa to najczesciej produkty najtansze. Jesli chodzi o
      lekarstwa to czesc z nich jest refundowana wiec panstwo samo sobie ten vat
      placi. Ceny lekarstw zaleza w zdecydowanej wiekszosci od gigantycznych marz
      aptek i firm dystrybucyjnych. Prosze sprawdzic jak jest roznica miedzy cenami
      np. Panadolu czy Witaminy C pomiedzy apteka a dowolnym supermarkietem - dodam
      ze kolosalna.
      Porownujac wielkosc wydatkow na towary z danej grupy latwo wyliczyc ze obnizka
      vatu z 22 do 15 zrekompensuje i to z naddatkiem podwyzke vatu na pozostale
      produkty. Wg moich obliczen przy zarobkach na poziomie 2000zl dla całej
      rodziny, gopodarstwo domowe zaoszczedzi miesiecznie ok 140zl na tej operacji.
      Nie bede pisal o wplywie niskiego vat-u na wzrost gospodarczy i redukcje
      bezrobocia, bo to nikogo przeciez nie interesuje. Badania SGH nad gospodarkami
      europejskimi wykazaly zdecydowany wplyw wysokosci podatkow bezposrednich czyli
      np Vatu na wspominany wzrost gospodarczy i ograniczenie bezrobocia, a bardzo
      maly wplyw podatkow posrednich takich jak PIT czy CIT. Wyniki tych badan
      pozostawiam do przemyslenia czy lepiej obnizac VAT czy PIT/CIT?? Trzeba takze
      pamietac ze w Polsce bezrobocie z ciagu najblizszych 10 lat nie spadnie ponizej
      10% bo taka jest szacowana wielkosc tzw "bezrobocia naturalnego", ktore bedzie
      istnialo bez wzgledu na jakiekolwiek dzialania rzadu. Dlatego wlasnie pomimo
      duzego bezrobocia zaczyna brakowac rak do pracy w naszym kraju. Politycy o tym
      dobrze wiedza, ale takich informacji nie ujawniaja bo jest to bardzo trudne dla
      wyborcow, lepiej wciskac kity ze mozna tworzyc panstwo socjalne i zmniejszacd
      bezrobocie.
      • Gość: ale to już było Re: Prawda o programie gospodarczym PIS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.05, 18:33
        pal gume frajerze, nie wypisuj takich bzdur
        do roboty /dr/
        • Gość: ojciec prać Re: Prawda o programie gospodarczym PIS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.05, 19:25
          ale kozak z ciebie, internet daje anononimowość, co??
          chyba cie miękkim ch...m robili frajerze, bo taki nie kumaty jesteś cieciu
          • Gość: Ucho Re: Prawda o programie gospodarczym PIS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.05, 20:12
            No i tu widać "ojciec prać" że mózg masz dokładnie wyprany przez komunę.
            • Gość: ojciec Re: Prawda o programie gospodarczym PIS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.05, 20:19
              nie zgadłeś, moje przekonania są konserwatywno-liberalne. A wyprane to mogę
              mieć spodnie albo majtki i przez pralkę a nie komunę.
            • Gość: ojciec Re: Prawda o programie gospodarczym PIS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.05, 20:22
              a mózg mam wypełniony ideami arona, barbera, camusa, huntingtona i pipesa. A
              nie jakimś stekiem socjalnej sofistyki.
              • Gość: tv Re: Prawda o programie gospodarczym PIS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.05, 20:38
                Prawo i Socjalizm, to trafna ocena. PiS wyraźnie skręca w lewo (TVP1).
                Gratuluję liderom i sztabowcom. Strzeliliście sobie samobója panowie.
              • Gość: kant Re: Prawda o programie gospodarczym PIS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.05, 20:47
                pipes jak imię, reszta to obwiesie
                wyrzuć wszystkie książki
                • Gość: ojeciec Re: Prawda o programie gospodarczym PIS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.05, 21:00
                  dobre
                  wybacz ale nie posłucham. Skoro Aron i Camus to dla ciebie obwiesie to Sartre,
                  jest według ciebie godny lektury??

richard(a co myślałeś że david)
                  • Gość: radze jak człowiek Re: Prawda o programie gospodarczym PIS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.05, 21:41
                    Sartre to obwieś i komuch
                    tych dwóch co wymieniłeś to napewno coś pisali
                    żeby sie ktoś męczył i czytał
                    wyrzuć książki,bedziesz miał luzu dużo i zostaniesz porządnym człowiekiem
    • Gość: rotfront Re: Kaczyński w Płocku........................... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.05, 21:47
      ....ostatni raz i niech nie liczy na Płock.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka