Gość: JrK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.05, 22:52 maluch jechał za szybko hmm co niechce mi sie wierzyć no ale dobra niech im tam będzie hehehe :) !!!!! JUGEN HAT KEINE TUGEND !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: JrK !!!!! JUGEND HAT KEINE TUGEND !!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.05, 22:53 maluch jechał za szybko hmm co niechce mi sie wierzyć no ale dobra niech im tam będzie hehehe :) !!!!! JUGEND HAT KEINE TUGEND !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lizia Re: Wtorkowe kraksy IP: *.msmplock.pl 26.10.05, 09:04 jechałam maluchem 135/h (expresówką) - to nie było najmądrzejsze zwarzywszy na samochód, ale mogę powiedzieć jedno - wystarczyłby jeden gwałtowny tudzież niekontrolowany ruch i kłopoty murowane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: imprezowicz Re: Wtorkowe kraksy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.05, 18:05 maluch może nie najszybszy... ale za to jaki pakowny :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Re: Wtorkowe kraksy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.05, 19:37 we wtorek okolo 18 byl wypadek na skrzyzowanieu Chopina i Otolinskiej. Mitshubishi z Golfem III. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jan Re: Wtorkowe kraksy IP: *.c152.petrotel.pl 27.10.05, 07:49 Jechał za szybko i napewno miał sprawne hamulce !!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś