Dodaj do ulubionych

Orlen uruchomił Olefiny II

IP: *.c155.petrotel.pl 29.10.05, 09:15
Oczywiście dodatkowa korzyść dla mieszkańców Płocka to taka, że:
-inni sie bogacą;
-w Płocku najdroższe w kraju paliwo;
-dodatkow smród ( wczoraj śmierdzialo jak z buta);
-jeszcze większe zrzuty wanadu (ten biały dym) i innego syfu do atmosfery w
nocy kiedy śpimy.
Obserwuj wątek
    • Gość: ja Re: Orlen uruchomił Olefiny II IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.05, 09:28
      wanad z pirolizy ...
      brawo
      • Gość: niespodzianka Re: Orlen uruchomił Olefiny II IP: *.business.telia.com 29.10.05, 12:33
        gratulacje dla Polimex-u. pozdrawiam wszystkich. >E.
        • Gość: Pracownik Re: Orlen uruchomił Olefiny II IP: *.c155.petrotel.pl 29.10.05, 19:01
          A co to ten Polimex. Zwróćcie uwagę na jego podwykonawców. To oni ciężko
          pracują, dzięki nim coś powstaje. Polimex jest od brania kasy za poganianie
          batem. Ale o tym wiedzą tylko nieliczni.
          Pozdrowienia dla podwykonawców.
          • Gość: niespodzianka Re: Orlen uruchomił Olefiny II IP: *.business.telia.com 30.10.05, 09:41
            ty pracownik, bez polimexu nie byloby olefin i ciebie jako podwykonawcy... i ja
            tez wiem cos o tym. jeszcze raz pozdrawiam Polimex. E.
            • Gość: Pracownik Re: Orlen uruchomił Olefiny II IP: *.c158.petrotel.pl 30.10.05, 18:09
              Wykonawca będzie zawsze i wszędzie, jeżeli nie będzie takich jak Ty Polimexie -
              co bierzesz kasę za poganianie batem. Może być nawet inne konsorcjum, oby nie
              WY !!! PROSZĘ
    • Gość: prezesik Nareszcie kupię sobie nowiutką S-klasę hiehiehie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.05, 15:28
      Czasami to nawet szkoda mi plebsu ,bo muszą bulić na moją posadkę ,ale hooy
      mnie to obchodzi hiehiehie .
    • Gość: atx_maniek Ceny paliw ?? Dlaczego taaka roznica ??! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.05, 20:07
      mam pytanie...
      dlaczego w na stacjach Orlen w Plocku benzyna 95 kosztuje 4,39 a w lodzi na
      orlenie 4.05 juz nie mowiac o 3.99 za litra na stacjach Jet Jiffy w Lodzi??!!
      • Gość: !!!!!!!!!!!!!!!!!! Brak konkurencji oraz zmowa ajentów ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.10.05, 20:23
        To jest to właśnie - bardzo blokowana jest budowa w Płocku stacji paliw Jet.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka