Gość: ja IP: 10.9.65.* 16.07.01, 19:47 Ale przyrżnęło... Nie przypominam sobie takiej nawałnicy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Hubert Re: Burza, burza, burza IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 16.07.01, 21:18 I jeszcze wali !! Jechałem samochodem przez miasto, Sienkiewicz toneła,gałęzie na ulicy utrudniały przejazd. Jachowicza wkilku miejscach też była zalana, przejechać nie było łatwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sygi Re: Burza, burza, burza IP: *.petrotel.com.pl 16.07.01, 22:11 koło mnie chopina zalana w 4 miejscach : dworzec pkp; lachmana; obok sklepu skody i pod wiaduktewm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czubol Re: Burza, burza, burza IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 17.07.01, 00:40 na tysiaclecia przy stodole wody sporo za kostki wiadukt w radziwiu nieprzejezdny :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Strucho Re: Burza, burza, burza IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 17.07.01, 11:51 Znowu nam tepsa abonament podwyższy bo jej wczoraj drzewo całe ogrodzenie rozwaliło :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CineckY Re: Burza, burza, burza IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 17.07.01, 17:14 Ale co by nie gadal zlego o burzy, to jednak byla wczoraj jakas atrakcja wieczorem. Fajerwerki na dzień Chemika niech sie schowaja ! BURZA RULEZ !!!! Odpowiedz Link Zgłoś