Dodaj do ulubionych

PLASTRY ANTY A SKUTKI UBOCZNE?????????

22.04.05, 12:45
Najbardziej to mnie zastanawia czy po plastrach sie tyje, bo tego boje się
najbardziej.Słyszałam że nie, ale różnie to bywa....No i jaki czas od
rozpoczęcia stosowania ich można spokojnie bez żadnego dodatkowego
zabezpieczenia uprawiać sex?
Obserwuj wątek
    • wiki24 Re: PLASTRY ANTY A SKUTKI UBOCZNE????????? 22.04.05, 12:49
      te plastry mają taki sam skład jak tabletki.Dlatego najpierw zazywaj przez
      kilka miesięcy tabletki i jak ci bedą odpowiadały to wtedy zdecyduj sie na
      plastry.I po kłopocie.
      • Gość: mn Re: PLASTRY ANTY A SKUTKI UBOCZNE????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.05, 13:25
        no wlasnie tez mnie inteesuje ten temat, czy od razu po jego przyklejeniu mozna
        uprawiac seks bez obawy o ciaze ?
        • Gość: małgosia Re: PLASTRY ANTY A SKUTKI UBOCZNE????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.05, 14:24
          ile kosztują te plastry i czy trzeba je naklejać w widocznym miejscu (no bo nie
          mam zamiaru jak Reni Jusis mieć szpecącego plastra na ramieniu, choć może gdyby
          mi za to płacili.. hihihi)...??
          • Gość: nicol Re: PLASTRY ANTY A SKUTKI UBOCZNE????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.05, 14:52
            z tego co wiem jedne taki plasterek kosztuje 70 zl i wystarcza na tydzien lub
            miesiac, nie wiem dokladnie, mozesz go naklejac w dowolnym miejscu.
            • Gość: Gosc Re: PLASTRY ANTY A SKUTKI UBOCZNE????????? IP: *.dsl.emhril.ameritech.net 22.04.05, 15:09
              Plaster mozna nakleic na podbrzuszu, posladku lub tez ramieniu. Niezupelnie w
              dowolnym miejscu.
    • Gość: miii Re: PLASTRY ANTY A SKUTKI UBOCZNE????????? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 22.04.05, 19:22
      Wlasnie zaczelam 3. opakowanie i musze przyznac, ze plasterki sa naprawde
      spoko!:) 1 opakowanie kosztuje ok 60zl i wystarcza na miesiac- zawiera 3
      plastry (po 1 na tydzien + tydzien przerwy na- no niestety- okres). Nakleic
      mozna w kilku miejscach oprocz ramion: lopatki, posladki, brzuch ale NIE na
      piersi! Skutkow ubocznych dotychczas nie zauwazylam (chyba nawet troszke
      schudlam, ale to pewnie przez wiosenny nastroj;) Z sexem bez prezerwatywy dla
      wlasnego spokoju poczekalismy przez 1. miesiac, ale w ulotce informacyjnej
      plasterkow napisano, ze z innych zabezpieczen zrezygnowac mozna duuuzo
      wczesniej. Polecam!
      Pozdrawiam cieplutko i zycze przyjemnego uzytkowania:D
      • Gość: ANN Re: PLASTRY ANTY A SKUTKI UBOCZNE????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.05, 20:29
        w imieniu wszystkich zainteresowanych dziekuje za konkretna odpowiedz
        • agula_111 Re: PLASTRY ANTY A SKUTKI UBOCZNE????????? 25.04.05, 12:07
          Ja też dziękuje za konkretną odpowiedź (wreszcie)
          • Gość: monika Re: PLASTRY ANTY A SKUTKI UBOCZNE????????? IP: 80.51.57.* 27.04.05, 10:21
            nie tak do konca dziewczyny to pieknie wyglada.Ja tez stosuje plastryt i z
            poczatku bylo ok ale po 4 opakowaniu zaczelam miec migreny ktorych nigdy
            wczesniej nie odczuwalam.Mozna sobie poczytac ile skutkow ubocznych maja
            plasterki na ulotce.Ale kazdy musi zadacsobie pytanie czy jest wn bstanie to
            przecierpiec dla wspanialego sexu.Pozdrawiam
    • Gość: aga Re: PLASTRY ANTY A SKUTKI UBOCZNE????????? IP: 195.85.249.* 27.04.05, 13:41
      Witam,uzywam plasterkow dluzej niz 6 m-cy, musialam niestety zrezygnowac z
      pigulek,bo mi szkodzily. Osobiscie bardzo polecam plastry, szczegolnie jesli
      ktoras z Was miala problem z zapamietaniem kazdorazowej dziennej aplikacji.
      Skutki uboczne jasne ze sa, trudno teraz o lek, ktory ich nie ma, ale objawy
      wymienione w ulotce sa prawie takie same jak objawy wymienione w ulotkach
      pigulek. U mnie nie wystepuja zadne, jestem bardzo zadowolona, ale dodam, ze
      tak samo bylo w przypadku pigulek, wiec wszystko zalezy od danego organizmu.
      Miejsc dostepnych na przyklejenie jest cztery, tak jak juz wczesniej wymieniala
      kolezanka. Pozdrawiam
    • dyda2 Re: PLASTRY ANTY A SKUTKI UBOCZNE????????? 27.04.05, 17:58
      stosowalam je przez pol roku.i bylo ok:) dziala tak samo jak tabletki i wogole
      maja taki sam skald,ale ja musialam je dostawic,bo nie moglam wytrzymac z bolu
      glowy...okazalo sie ze bylam uczulona na jeden ze skladnikow tych plastrow tak
      jak i niektorych tabletek.ale polecam-moim zdaniem lepsze od tabletek:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka