Gość: rec Re: Ratusz oddaje Agencję Rewitalizacji Starówki IP: *.pw.plock.pl 22.11.05, 11:26 Może wreszcie ktoś zastanowiłby sie nad bezsensownym nisczeniem i wspomógł ARsa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Larum Re: Ratusz oddaje Agencję Rewitalizacji Starówki IP: 193.59.38.* 22.11.05, 11:37 Uwaga wszyscy wpisujący sie na tym wątku - już nie żyjecie. Najłagodniejsza kara dla was to obóz koncentracyjny na Syberii. Odpowiedz Link Zgłoś
krystiano75 Re: Ratusz oddaje Agencję Rewitalizacji Starówki 22.11.05, 11:38 Jakoś się nie boję sługusie ratuszowy. Próbujesz nas zastraszyć? Odpowiedz Link Zgłoś
kolczynski Re: Ratusz oddaje Agencję Rewitalizacji Starówki 22.11.05, 11:40 Jeszcze się okaże, kto górą. Rozgnieciemy was frustraci jak Robaki333. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Larum Re: Ratusz oddaje Agencję Rewitalizacji Starówki IP: 193.59.38.* 22.11.05, 11:42 Ja jestem z WAMI. Ostrzegam tylko rzebyście uwarzali. Nic wiecej nie powiem. Odpowiedz Link Zgłoś
krystiano75 Re: Ratusz oddaje Agencję Rewitalizacji Starówki 22.11.05, 11:51 Widizałem dzisiaj rano Staromiejskiego Rewitalizatora Rzeczpospolitej Upartości Totalnej w skrócie SRRUT (zgadnijcie kogo?). Wyglądał jakby chciał kogoś ugryć: może trzeba już się bać? Odpowiedz Link Zgłoś
krystyna361 Kto to jest SRRUT? 22.11.05, 13:32 Widziałam parę osób, które wychodząc z UM Płocka wyglądały, jakby chciały kogoś ugryźć - ja się boję! Odpowiedz Link Zgłoś
robak333 Re: Ratusz oddaje Agencję Rewitalizacji Starówki 24.11.05, 11:28 Chodzi może o wielebnie Panującego MI Kolczyńskiego (MI - madry inaczej)??? Odpowiedz Link Zgłoś
robak333 Re: Ratusz oddaje Agencję Rewitalizacji Starówki 22.11.05, 11:53 CHODZO słuchy że nasz ukochany prezydent Kolczyński Tomasz zosatnie Komentantem Policji Miejskiej. Podobno ma do tego prawdziwy talent. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Larum Re: Ratusz oddaje Agencję Rewitalizacji Starówki IP: 193.59.38.* 22.11.05, 11:55 Chyba was za bardzo wystraszyłem. Wyrwą wam tylko prawą nerkę, lewa zosatnie w spokoju. Odpowiedz Link Zgłoś
miles7 Re: Ratusz oddaje Agencję Rewitalizacji Starówki 22.11.05, 11:57 NIe dorastacie NAM do pięt sfrustrowane robaczki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
robak333 Re: Ratusz oddaje Agencję Rewitalizacji Starówki 24.11.05, 11:29 Juz tylko 11 miesięcy aroganckie buce! Odpowiedz Link Zgłoś
robak333 To koniec ARSa 22.11.05, 12:00 Ludzie nie piszcie już nic na tym watku. Wszystko co napiszecie KOLKOMILewski przypisuje pracownikom ARSa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Larum Tchórze!!!! IP: 193.59.38.* 23.11.05, 10:31 No i co peniacie się karzącej ręki władzy cieniaski!! Odpowiedz Link Zgłoś
krystiano75 Re: Tchórze!!!! 23.11.05, 10:34 Czekamy na informacje urzedu miasta na temat bezsensowności istnienia MTBS zadłużejacego budzet miasta do granic katastrofy. Prezydencie Milewski już tylko 11 miesięcy zostało do rozliczenia tego co zrobiłes z miastem. Odpowiedz Link Zgłoś
d.idzikowski Nadzieja we mnie wstąpiła 23.11.05, 10:39 Ja uważam ze Pan Prezydent Milewski to rozważny i uczciwy cżłowiek, który potrafi wyciągać błędy i podejmować właściwe decyzje. Choć początkowo uwierzył zapewnieniom p.Kłobukowskiego że tylko zbudowanie wielkiego imperium mtbsowskiego zapewni świetlany rozwój rewitalizacji, to teraz zobaczył, że ARS może działać i świetnie sobie radzi jeśli tylko czuje poparcie swojego zwierzchnika jakim jest Prezydent. Panie Prezydencie wierze że nie pozwoli Pan zniszczyć ARSa. Pozdrawiam D.Idzikowski Odpowiedz Link Zgłoś
kancer102 Re: Nadzieja we mnie wstąpiła 23.11.05, 10:43 Panie Idzikowski miałem o panu lepsze mniemanie. Jesteś Pan kompletnym naiwniakiem. ARSa już rozłożyli na kawałki już cuchnie trupem. To tylko kwestia czasu żeby Kłobukowski zabrał wszystkie aktywa resztę przejmie inny trup Betek. Odpowiedz Link Zgłoś
d.idzikowski Re: Nadzieja we mnie wstąpiła 23.11.05, 10:49 No cóz jestem nie poprawnym optymistą - przepraszam. Wierzę że jeśli we wczorajszej sprawie Prezydent umiał znależć racjonalne rozwiązanie to również w tej nie pozwoli zniszcyć dorobku i potencjału ARSa. Odpowiedz Link Zgłoś
kancer102 Re: Nadzieja we mnie wstąpiła 23.11.05, 10:53 Człowieku na mózg ci padło to nie Milewski podejmuje decyzje w sprawie ARSa - to Kłobukowski robiąc im wszystkim wode z mózgu rozbudowuje swoje imperium. Popatrz trzeżwo kto rządzi Milewski odpowiada za wszystko i zarabia ok. 6 tys zł. Kłobukowski praktycznie za nic nie odpowiada i zarabia 2 razy tyle i ma mnówstwo czasu by wić sieć na nie dorastających mu intelektem ratuszowców. Odpowiedz Link Zgłoś
miles7 Re: Nadzieja we mnie wstąpiła 23.11.05, 10:57 Mirek i tak wam pokaże śmieci jedne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Larum Re: Nadzieja we mnie wstąpiła IP: 193.59.38.* 23.11.05, 10:58 No nieżle was podbechtałem robaczki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katka Re: Nadzieja we mnie wstąpiła IP: *.c154.petrotel.pl 24.11.05, 20:58 Wara wan sfrustrowane buraki od Mirka i Tomcia. Nie dorastacie im do pięt. Odpowiedz Link Zgłoś
robak333 Re: Ratusz oddaje Agencję Rewitalizacji Starówki 23.11.05, 10:56 Widziałem wczoraj odnowione przez ARSa elewacje budynku przy Pl.13 Straconych. Gratuluję nareszcie ktoś zrobił porzadek z koszmarem z którym inni nie mogli sobie poradzić Odpowiedz Link Zgłoś
robak333 No to może zrobimy "nielegalną" demonstrację 23.11.05, 11:47 w Płocku. Taczki są przyszykowane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: No to może zrobimy "nielegalną" demonstrację IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.05, 07:45 Gratuluje pomysłu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miś Re: No to może zrobimy "nielegalną" demonstrację IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.05, 08:02 Niezła była by imprezka z tymi taczkami Odpowiedz Link Zgłoś
krystyna361 a jeżeli będzie Poznań "bis"? 24.11.05, 08:48 a jak potraktują nas jak seksualnych inaczej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miś Re: a jeżeli będzie Poznań "bis"? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.05, 10:24 przy ich ostatnich pomysłach wszystko jest możliwe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Larum Re: a jeżeli będzie Poznań "bis"? IP: 193.59.38.* 24.11.05, 11:21 Przyjdzcie Miruś nie będzie pałował. Zrobi tylko pamiątkowe zdjęcia. Odpowiedz Link Zgłoś
robak333 Re: a jeżeli będzie Poznań "bis"? 24.11.05, 11:24 Ludzie są tak wkurzeni, rozmawiałem z wieloma, tym co Milewski-Kolczyński robi z ARSem, że to może być kropla przelewająca dzban. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miś Re: a jeżeli będzie Poznań "bis"? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.05, 13:09 niech się sami pałują Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: a jeżeli będzie Poznań "bis"? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.05, 13:24 tylko który którego od najchudszego do najgrubszego czy najmłodszego do najstarszego lub dwóch grubych pałuje chudego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rec Re: Ratusz oddaje Agencję Rewitalizacji Starówki IP: *.c154.petrotel.pl 24.11.05, 22:14 Precz z Mtbsem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plocczanin Re: Ratusz oddaje Agencję Rewitalizacji Starówki IP: *.c157.petrotel.pl 26.11.05, 11:49 Uważam że obok Muzeum Mazowieckiego duma Płocka powinno być Stare Miasto. Prezydent zobowiązał sie wobec mieszkancow ze nie bedzie kontynuowal dzieło rozpoczete przez Pana Prezydenta Kaminskiego. Nie rozumiem dlaczego wiec chodza sluchy ze chce zniszczyc specjalna spolke miasta ARS ktorej jedynym celem jest rewitalizacja starowki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katka Re: Ratusz oddaje Agencję Rewitalizacji Starówki IP: *.c157.petrotel.pl 26.11.05, 18:34 Milczec sfrustrowane burki. Mirek i tak zrobi swoje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: Ratusz oddaje Agencję Rewitalizacji Starówki IP: *.c157.petrotel.pl 27.11.05, 19:14 Slyszalem ze pan prezydent powiedzial ze Forum to szambo do ktorego czuje obrzydzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
krystyna361 Re: Ratusz oddaje Agencję Rewitalizacji Starówki 28.11.05, 14:31 Prezydent Milewski jest współodpowiedzialny za stan forum. Po pierwsze: nie odpowiadając osobiście na pytania merytoryczne zachowuje się jak struś i naraża na nieobyczajne ataki. Po drugie - mam wrażenie, że sam jest autorem niekórych wpisów - oczywiście ukryty za nicniemówiącymi pseudonimami, niektórych tych przystających do poziomu szmba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rocky Re: Ratusz oddaje Agencję Rewitalizacji Starówki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.05, 15:33 Jesli nawet zniszcza Arsa to już nie długo 11 miesiecy zrobimy porzadek z Mtbsem i Kłobukowskim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario Re: Ratusz oddaje Agencję Rewitalizacji Starówki IP: *.c155.petrotel.pl 28.11.05, 18:16 Jedyna nadzieja dla K`lobukowskiego jest ze zostanie prezydentem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rob Re: Ratusz oddaje Agencję Rewitalizacji Starówki IP: *.c155.petrotel.pl 30.11.05, 09:03 Widziałem wczoraj prezesa Kłobukowskiego jak ogladal "swoje" nowe włosci= majatek Arsa ktory podaruje mu Pan Milewski. Moze by Pan poczekał panie Kłobukowski aż ciało ostygnie jeszcze chwila cierpliwosci zanim Ars podzieli losy Beteku. Obrzydliwość brrr!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś