Dodaj do ulubionych

Ratusz oddaje Agencję Rewitalizacji Starówki

• Gość: rec Re: Ratusz oddaje Agencję Rewitalizacji Starówki IP: *.pw.plock.pl 22.11.05, 11:26
      Może wreszcie ktoś zastanowiłby sie nad bezsensownym nisczeniem i wspomógł ARsa
      • Gość: Larum Re: Ratusz oddaje Agencję Rewitalizacji Starówki IP: 193.59.38.* 22.11.05, 11:37
        Uwaga wszyscy wpisujący sie na tym wątku - już nie żyjecie. Najłagodniejsza
        kara dla was to obóz koncentracyjny na Syberii.
        • krystiano75 Re: Ratusz oddaje Agencję Rewitalizacji Starówki 22.11.05, 11:38
          Jakoś się nie boję sługusie ratuszowy. Próbujesz nas zastraszyć?
          • kolczynski Re: Ratusz oddaje Agencję Rewitalizacji Starówki 22.11.05, 11:40
            Jeszcze się okaże, kto górą. Rozgnieciemy was frustraci jak Robaki333.
            • Gość: Larum Re: Ratusz oddaje Agencję Rewitalizacji Starówki IP: 193.59.38.* 22.11.05, 11:42
              Ja jestem z WAMI. Ostrzegam tylko rzebyście uwarzali. Nic wiecej nie powiem.
              • krystiano75 Re: Ratusz oddaje Agencję Rewitalizacji Starówki 22.11.05, 11:51
                Widizałem dzisiaj rano Staromiejskiego Rewitalizatora Rzeczpospolitej Upartości
                Totalnej w skrócie SRRUT (zgadnijcie kogo?). Wyglądał jakby chciał kogoś ugryć:
                może trzeba już się bać?
                • krystyna361 Kto to jest SRRUT? 22.11.05, 13:32
                  Widziałam parę osób, które wychodząc z UM Płocka wyglądały, jakby chciały kogoś
                  ugryźć - ja się boję!
                • robak333 Re: Ratusz oddaje Agencję Rewitalizacji Starówki 24.11.05, 11:28
                  Chodzi może o wielebnie Panującego MI Kolczyńskiego (MI - madry inaczej)???
              • robak333 Re: Ratusz oddaje Agencję Rewitalizacji Starówki 22.11.05, 11:53
                CHODZO słuchy że nasz ukochany prezydent Kolczyński Tomasz zosatnie Komentantem
                Policji Miejskiej. Podobno ma do tego prawdziwy talent.
                • Gość: Larum Re: Ratusz oddaje Agencję Rewitalizacji Starówki IP: 193.59.38.* 22.11.05, 11:55
                  Chyba was za bardzo wystraszyłem. Wyrwą wam tylko prawą nerkę, lewa zosatnie w
                  spokoju.
                  • miles7 Re: Ratusz oddaje Agencję Rewitalizacji Starówki 22.11.05, 11:57
                    NIe dorastacie NAM do pięt sfrustrowane robaczki!!!
                    • robak333 Re: Ratusz oddaje Agencję Rewitalizacji Starówki 24.11.05, 11:29
                      Juz tylko 11 miesięcy aroganckie buce!
    • robak333 To koniec ARSa 22.11.05, 12:00
      Ludzie nie piszcie już nic na tym watku. Wszystko co napiszecie KOLKOMILewski
      przypisuje pracownikom ARSa.
      • Gość: Larum Tchórze!!!! IP: 193.59.38.* 23.11.05, 10:31
        No i co peniacie się karzącej ręki władzy cieniaski!!
        • krystiano75 Re: Tchórze!!!! 23.11.05, 10:34
          Czekamy na informacje urzedu miasta na temat bezsensowności istnienia MTBS
          zadłużejacego budzet miasta do granic katastrofy. Prezydencie Milewski już
          tylko 11 miesięcy zostało do rozliczenia tego co zrobiłes z miastem.
        • d.idzikowski Nadzieja we mnie wstąpiła 23.11.05, 10:39
          Ja uważam ze Pan Prezydent Milewski to rozważny i uczciwy cżłowiek, który
          potrafi wyciągać błędy i podejmować właściwe decyzje. Choć początkowo uwierzył
          zapewnieniom p.Kłobukowskiego że tylko zbudowanie wielkiego imperium
          mtbsowskiego zapewni świetlany rozwój rewitalizacji, to teraz zobaczył, że ARS
          może działać i świetnie sobie radzi jeśli tylko czuje poparcie swojego
          zwierzchnika jakim jest Prezydent.
          Panie Prezydencie wierze że nie pozwoli Pan zniszczyć ARSa.
          Pozdrawiam
          D.Idzikowski
          • kancer102 Re: Nadzieja we mnie wstąpiła 23.11.05, 10:43
            Panie Idzikowski miałem o panu lepsze mniemanie. Jesteś Pan kompletnym
            naiwniakiem. ARSa już rozłożyli na kawałki już cuchnie trupem. To tylko kwestia
            czasu żeby Kłobukowski zabrał wszystkie aktywa resztę przejmie inny trup Betek.
            • d.idzikowski Re: Nadzieja we mnie wstąpiła 23.11.05, 10:49
              No cóz jestem nie poprawnym optymistą - przepraszam. Wierzę że jeśli we
              wczorajszej sprawie Prezydent umiał znależć racjonalne rozwiązanie to również w
              tej nie pozwoli zniszcyć dorobku i potencjału ARSa.
              • kancer102 Re: Nadzieja we mnie wstąpiła 23.11.05, 10:53
                Człowieku na mózg ci padło to nie Milewski podejmuje decyzje w sprawie ARSa -
                to Kłobukowski robiąc im wszystkim wode z mózgu rozbudowuje swoje imperium.
                Popatrz trzeżwo kto rządzi Milewski odpowiada za wszystko i zarabia ok. 6 tys
                zł. Kłobukowski praktycznie za nic nie odpowiada i zarabia 2 razy tyle i ma
                mnówstwo czasu by wić sieć na nie dorastających mu intelektem ratuszowców.
                • miles7 Re: Nadzieja we mnie wstąpiła 23.11.05, 10:57
                  Mirek i tak wam pokaże śmieci jedne
                • Gość: Larum Re: Nadzieja we mnie wstąpiła IP: 193.59.38.* 23.11.05, 10:58
                  No nieżle was podbechtałem robaczki
                • Gość: katka Re: Nadzieja we mnie wstąpiła IP: *.c154.petrotel.pl 24.11.05, 20:58
                  Wara wan sfrustrowane buraki od Mirka i Tomcia. Nie dorastacie im do pięt.
    • robak333 Re: Ratusz oddaje Agencję Rewitalizacji Starówki 23.11.05, 10:56
      Widziałem wczoraj odnowione przez ARSa elewacje budynku przy Pl.13 Straconych.
      Gratuluję nareszcie ktoś zrobił porzadek z koszmarem z którym inni nie mogli
      sobie poradzić
    • Gość: Larum Decyzja zapadła IP: 193.59.38.* 23.11.05, 11:45
      Koniec Arsa
      • robak333 No to może zrobimy "nielegalną" demonstrację 23.11.05, 11:47
        w Płocku. Taczki są przyszykowane.
        • Gość: gość Re: No to może zrobimy "nielegalną" demonstrację IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.05, 07:45
          Gratuluje pomysłu
          • Gość: Miś Re: No to może zrobimy "nielegalną" demonstrację IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.05, 08:02
            Niezła była by imprezka z tymi taczkami
            • krystyna361 a jeżeli będzie Poznań "bis"? 24.11.05, 08:48
              a jak potraktują nas jak seksualnych inaczej?
              • Gość: Miś Re: a jeżeli będzie Poznań "bis"? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.05, 10:24
                przy ich ostatnich pomysłach wszystko jest możliwe
                • Gość: Larum Re: a jeżeli będzie Poznań "bis"? IP: 193.59.38.* 24.11.05, 11:21
                  Przyjdzcie Miruś nie będzie pałował. Zrobi tylko pamiątkowe zdjęcia.
                  • robak333 Re: a jeżeli będzie Poznań "bis"? 24.11.05, 11:24
                    Ludzie są tak wkurzeni, rozmawiałem z wieloma, tym co Milewski-Kolczyński robi
                    z ARSem, że to może być kropla przelewająca dzban.
                  • Gość: Miś Re: a jeżeli będzie Poznań "bis"? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.05, 13:09
                    niech się sami pałują
                    • Gość: Gość Re: a jeżeli będzie Poznań "bis"? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.05, 13:24
                      tylko który którego
                      od najchudszego do najgrubszego
                      czy najmłodszego do najstarszego
                      lub dwóch grubych pałuje chudego
    • Gość: rec Re: Ratusz oddaje Agencję Rewitalizacji Starówki IP: *.c154.petrotel.pl 24.11.05, 22:14
      Precz z Mtbsem
    • Gość: plocczanin Re: Ratusz oddaje Agencję Rewitalizacji Starówki IP: *.c157.petrotel.pl 26.11.05, 11:49
      Uważam że obok Muzeum Mazowieckiego duma Płocka powinno być Stare Miasto.
      Prezydent zobowiązał sie wobec mieszkancow ze nie bedzie kontynuowal dzieło
      rozpoczete przez Pana Prezydenta Kaminskiego. Nie rozumiem dlaczego wiec chodza
      sluchy ze chce zniszczyc specjalna spolke miasta ARS ktorej jedynym celem jest
      rewitalizacja starowki?
    • Gość: katka Re: Ratusz oddaje Agencję Rewitalizacji Starówki IP: *.c157.petrotel.pl 26.11.05, 18:34
      Milczec sfrustrowane burki. Mirek i tak zrobi swoje.
    • Gość: Gosc Re: Ratusz oddaje Agencję Rewitalizacji Starówki IP: *.c157.petrotel.pl 27.11.05, 19:14
      Slyszalem ze pan prezydent powiedzial ze Forum to szambo do ktorego czuje
      obrzydzenie.
      • krystyna361 Re: Ratusz oddaje Agencję Rewitalizacji Starówki 28.11.05, 14:31
        Prezydent Milewski jest współodpowiedzialny za stan forum. Po pierwsze: nie
        odpowiadając osobiście na pytania merytoryczne zachowuje się jak struś i naraża
        na nieobyczajne ataki. Po drugie - mam wrażenie, że sam jest autorem niekórych
        wpisów - oczywiście ukryty za nicniemówiącymi pseudonimami, niektórych tych
        przystających do poziomu szmba
    • Gość: Rocky Re: Ratusz oddaje Agencję Rewitalizacji Starówki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.05, 15:33
      Jesli nawet zniszcza Arsa to już nie długo 11 miesiecy zrobimy porzadek z
      Mtbsem i Kłobukowskim.
      • Gość: mario Re: Ratusz oddaje Agencję Rewitalizacji Starówki IP: *.c155.petrotel.pl 28.11.05, 18:16
        Jedyna nadzieja dla K`lobukowskiego jest ze zostanie prezydentem
    • Gość: Rob Re: Ratusz oddaje Agencję Rewitalizacji Starówki IP: *.c155.petrotel.pl 30.11.05, 09:03
      Widziałem wczoraj prezesa Kłobukowskiego jak ogladal "swoje" nowe włosci=
      majatek Arsa ktory podaruje mu Pan Milewski. Moze by Pan poczekał panie
      Kłobukowski aż ciało ostygnie jeszcze chwila cierpliwosci zanim Ars podzieli
      losy Beteku. Obrzydliwość brrr!!!!!!!!!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka