Gość: Andzia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.11.05, 12:05 Wiem,,że niżej jest wątek odnośnie dr Lemiec-Brzóska, mnie jednak interesują opinie o dr Sabatowskiej. Czy jest dobrym specjalistą i godnym zaufania lekarzem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ola Re: dr Sabatowska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.05, 12:42 a czym ta pani się zajmuje? jakiej jest specjalności pierwsze słysze takie nazwisko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: dr Sabatowska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.05, 13:02 dajcie spokój z tymi ginekologami.Dla jednych dobra, dla innych nie. Jeszcze się taki nie urodził, żeby wszystkim dogodził. Idź to się przekonasz. I nie sugeruj się doktoratem, bo to o niczym nie świadczy. Odpowiedz Link Zgłoś
lulu28 Re: dr Sabatowska 11.11.05, 13:22 ja nie jestem pacjentka tej pani, ale słyszałam o niej dobre opinie, podobno b.dobrze zna sie na usg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: dr Sabatowska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.05, 23:41 wiem tylko, ze przyjmuje na Otolińskiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: dr Sabatowska IP: *.plock.mm.pl 14.11.05, 09:30 a ile bierze za wizytę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: dr Sabatowska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.06, 11:21 Ja serdecznie ją polecam, bardzo mi pomogła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacjent Re: dr Sabatowska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.06, 11:38 A ile odprowadza podatków od wizyty Odpowiedz Link Zgłoś