Gość: Skrzydlak IP: *.class144.petrotel.pl 15.11.05, 09:38 ...czy jest klub swingersów w Płocku? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
swingers77 Re: Swingers... 16.11.05, 09:28 Nie wiem?? Nic mi o tym nie wiadomo. A pochodzenie nicku znajdziesz tutaj forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=66&w=31850452&a=32028101 Odpowiedz Link Zgłoś
skrzydlak Re: Swingers... 16.11.05, 09:44 o jaki Ty "święty" jesteś.. przypadkowy nick.... no już nie tłumacz się, i tak tajemnicy nie zdradzisz lol Odpowiedz Link Zgłoś
swingers77 Re: Swingers... 16.11.05, 10:04 skrzydlak napisał: > o jaki Ty "święty" jesteś.. przypadkowy nick.... > no już nie tłumacz się, i tak tajemnicy nie zdradzisz lol A jaka to tajemnica. Jak kto się chce bzykać grupowo na potęgę to i tak to będzie robił. Tylko mówie Ci (piszę) że swingersem (jako sposób życia, zachowania, spędzania wolnego czasu) to nie jestem. Ot przypadek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plus minus Re: Klub Swingers IP: *.class103.petrotel.pl 06.06.14, 14:05 HIV a następnie AIDS gwarantowany ! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HIV Re: AIDS na Mazowszu szalaje IP: *.class103.petrotel.pl 06.06.14, 14:10 widać ciemnota na tym Mazowszu jak w Zimbabwe no to miłej zabawy..... :) www.pzh.gov.pl/oldpage/epimeld/hiv_aids/main.htm#Ryc_3 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blaaa Re: Swingers... IP: *.static.chello.pl 23.06.14, 10:48 W Warszawie masz 5 klubów, masz wybór i w lokalizacji i rodzaju imprez Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: Klub Swingers IP: *.dynamic.chello.pl 09.07.14, 01:48 byłem wczoraj w LavaClub - polecam! dobra zabawa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Klub Swingers IP: *.dip0.t-ipconnect.de 13.02.23, 06:57 Ja z mężem też byłam , chcielibyśmy zobaczyć jak to jest, podniecała nas fantazja w tym klimacie, ogólnie wszystko oki, bzykalismy się inni patrzyli lub z boku też się kochali, miało być bez wymiany ani dołączania, ale wiadomo że jak widzisz super parę, ona bardzo sexy, on z fajnym kutasem i pytają czy pobawimy się we czwórkę to pryska linia zachamowan, poszliśmy na całość i było jak w transie, nigdy nie piescilam się z kobietą, mąż nigdy nie był z facetem, a tu było każdy z każdym , razem lizalismy kutaska, później z koleżanką robiliśmy każdemu loda a drugi pan bzykal i lizał, Panowie bardzo dobrze się spisywali, ten wieczór był cudowny, więcej nie planujemy tego, teraz w sypialni jest zajebiście, wiem że to nie do końca wyszło z głowy, czasami podczas sexu żartujemy że teraz bym obciągnięta tamtego kutaska a mąż że też by go wziął, było minęło, jak się okazuje wszystko można zrobić i nadal się kochać, mieliśmy jeszcze jedna fantazję ale to może kiedyś po 60 spełnimy,ale o tym opowiem jak by co za 20 lat Odpowiedz Link Zgłoś