Dodaj do ulubionych

oszust milewski

IP: *.c153.petrotel.pl 24.11.05, 09:37
Sprzedał PEC.A potem Milewski i Zawidzki poszli chlać do Stareksu miejmy
nadzieję że wszystkiego nie przetańczyli.Milewski przekręcie a czy za ligę
biznesu to zapłaciłeś.Milewski Kulpa i Zawidzki wynocha z tego miasta mamy
już dosyć przekrętów
Obserwuj wątek
    • Gość: gil Re: oszust milewski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.05, 09:42
      No i zrobili mu przyłącze do chałupy i drogę
    • Gość: rep do bula,macie juz dosyc przekrętów,prokurator też IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.05, 17:29
      macie juz dosyc przekrętów ?
      wy nie umiecie inaczej
    • Gość: Tolo Re: oszust milewski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.05, 21:00
      Zowu hucpa czerwonych, sfrustrowanych obwiesi. Nic wam te fałszywe opinuie nie
      dadzą - lepiej idźcie sie shlac, bo to wam imbecyle wychodzi najlepiej!!!
      Szanoawany Prezydent Milewski wygra wybory na następną kadencję, a czerwone
      szumowiny już swoje miejsce na scenie politycznej znalazły.
      • Gość: tolo Re: oszust milewski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.05, 21:20
        żeby wygrać musi wystartować, tylko z skąd, bo Jasiński powiedział że go na
        prezydenta z PiS nie wystawi
        • Gość: rec czerwoni oszuści i ich propaganda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.05, 22:00
          zostaw to zmartwienie komu innemu
          • Gość: tolo Re: czerwoni oszuści i ich propaganda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.05, 22:27
            ja się nie martwię, ja się cieszę
            • Gość: pyt. Re: czerwoni oszuści i ich propaganda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.05, 22:43
              czerwona chołota ?
      • Gość: Vlad Re: oszust milewski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.05, 22:25
        Trochę kultury - uważaj bo zachłyśniesz się własnym jadem.
      • Gość: antytolo.. Re: oszust milewski IP: *.68.68.65.kutno68.tnp.pl 24.11.05, 23:37
        Ten tolo to...... zboczek i cham .Rynsztog ..już ..nie raz zaliczył. Taki
        prymityw. All.
        • Gość: tolo Re: do anty Tolo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.05, 06:05
          może i cham ale wyksztacony i słoma z butów jak tobie nie wystaje, styropianowy
          debilu
    • Gość: Tolo Re: oszust milewski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.05, 14:31
      Wiem, że czerwonehieny nie znoszą moich opinii, ale mnie to tylko cieszy.
    • Gość: Oss Re: oszust milewski IP: *.c154.petrotel.pl 25.11.05, 21:17
      Czerwoni, nieczerwoni, kosmici czy inni obywatele stada, Proszę Państwa tak czy
      siak zawsze będzie na opak, jeśli sami nie będziemy na szczycie........hahahaha
    • Gość: olo Re: oszust milewski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.05, 22:51
      Czytając to co pisze Tolo,to tak jak bym czytał Ucho,lub Zabielskiego..ale
      bardziej jak Ucho.........

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka