Dodaj do ulubionych

Dziewczyny w Płocku nie dbają o swój wygląd.

26.11.05, 18:35
Makijaż tragiczny --czerwona wyzwywająca szminka, nawalony puder. Ubiór
Obserwuj wątek
    • dlugopisem Dziewczyny w Płocku i wszędzie 26.11.05, 19:01
      maciek.zwany.jajem napisał:

> nie firmowe jeansy i kurtka z bazaru.

widzę, że Maciek nie jesteś na modzie, teraz metki są beeee - bo to szpan, a szpan to wieśniactwo
      Oczywiście, że do pewnych granic, "Made in China" też jest be. W modzie są polskie ubrania.

co do dziewczyn to masz o tyle racji, że nie chcą chodzić w spódnicach i ubierają się w męskie ubrania, nawet ścinają włosy jak stare babcie :-( uu
      Chodzą w spodniach bo zimno i niewygodnie, ale z gołym brzuchem ...........eh, szkoda gadać

• Gość: edek Re: Dziewczyny w Płocku i wszędzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.05, 19:27
        maciek, to na dziewczyny tez zracasz uwage ?
        • maciek.zwany.jajem Re: Dziewczyny w Płocku i wszędzie 26.11.05, 20:32
          Gość portalu: edek napisał(a):

> maciek, to na dziewczyny tez zracasz uwage ?

Nawet na bieliznę Twojej dziewczyny.
      • Gość: asd Re: Dziewczyny w Płocku i wszędzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.05, 00:08
        Wiekszosc firmowych ciuchow jest "made in China", "made in taiwan"
    • Gość: matka kretyn jesteś, jajo IP: *.c155.petrotel.pl 26.11.05, 20:14
      Markowe dżinsy, kurtki z jedynie słusznymi naszywkami - co za kołtuństwo! Co za
      szpanerstwo i bezmyślna pogoń za modą! Dżinsy niekoniecznie markowe też mogą być
      ładne, a już na pewno spełniają dokładnie tę samą rolę, choć kosztują trzy razy
      mniej! Takie głupie poglądy sprawiają, że dzieciaki egoistycznie domagają się
      markowych ciuchów, nawet jeśli ich rodziców kompletnie na to nie stać. Potrafią
      szantażować: jak nie będę mieć PRAWDZIWYCH adidasów, to nie pójdę do szkoły, bo
      mnie wszyscy wyśmiewają! I taka biedna matka chodzi ósmy rok w coraz cieńszym
      paletku, nie klęka w kościele, żeby nie było widać dziur w podeszwach, byle
      tylko dziecku nie robić krzywdy. To dopiero głupota!
      jeśli dla ciebie o wartości człowieka i jego urodzie stanowi ciuch, to...
      strasznie ci współczuję, mały człowieczku. Idź się utop.
      • Gość: milton Re: kretyn jesteś, jajo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.05, 20:19
        weź sobie do serca Maćku to co napisała matka, bo ma rację.

nie strój zdobi człowieka.

a najpiękniejsze w kobiecie jest to, czego męskie oko nie zauważy...

Mlody jestes pewnie, z czasem zrozumiesz:-)

POzdrawiam
        • maciek.zwany.jajem Re: kretyn jesteś, jajo 26.11.05, 20:35
          Gość portalu: milton napisał(a):

> weź sobie do serca Maćku to co napisała matka, bo ma rację.
          > POzdrawiam

Życzysz komuś utopienia i jednocześnie pozdrawiasz? Nie słucham rad fałszywych
          osób.
          • Gość: milton Re: kretyn jesteś, jajo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.05, 20:45
            nie o tę część mi chodziło i Ty dobrze o tym wiesz.

POzdrawiam Cię jeszcze raz:-)))
      • maciek.zwany.jajem Re: kretyn jesteś, jajo 26.11.05, 20:31
        Gość portalu: matka napisał(a):

> jeśli dla ciebie o wartości człowieka i jego urodzie stanowi ciuch, to...
        > strasznie ci współczuję, mały człowieczku. Idź się utop.

Zdajesz sobie sprawę co napisałaś nie znając drugiej osoby? Mam nadzieję że w
        życiu nie spotka Cie coś takiego.
        Potrafię wybaczyć kołtunowi.
        • Gość: matka Re: kretyn jesteś, jajo IP: *.c155.petrotel.pl 26.11.05, 21:00
          > Zdajesz sobie sprawę co napisałaś nie znając drugiej osoby?

Udzielając się na publicznym forum, dajesz się poznać. Pisząc głupio, dajesz się
          poznac jako... sam sobie, chłopcze, dopowiedz.

> Potrafię wybaczyć kołtunowi.
          I bardzo, bardzo dobrze! Bo większość ludzi nie ma potrafi, niestety, wybaczyć
          samym sobie, a to prowadzi do depresjii. Niepokjący jest jednak twój poziom
          agresji, niestety z prawdziwą dyskusją niemający wiele wspólnego. Jak powiada
          jednak mój znajomy psycholog, niemało osób udziela się na forach, żeby
          rozładować własne frustracje i kompleksy. Mam nadzieję, że tobie to też dobrze
          robi. I tym życzliwym akcentem kończę wymianę zdań z tobą.
          • maciek.zwany.jajem Re: kretyn jesteś, jajo 26.11.05, 21:07
            Gość portalu: matka napisał(a):

> I bardzo, bardzo dobrze! Bo większość ludzi nie ma potrafi, niestety, wybaczyć
            > samym sobie, a to prowadzi do depresjii. Niepokjący jest jednak twój poziom
            > agresji, niestety z prawdziwą dyskusją niemający wiele wspólnego. Jak powiada
            > jednak mój znajomy psycholog, niemało osób udziela się na forach, żeby
            > rozładować własne frustracje i kompleksy. Mam nadzieję, że tobie to też dobrze
            > robi. I tym życzliwym akcentem kończę wymianę zdań z tobą.

Mamuniu, zzy Twój znajomy psycholog wie czego życzysz innym? Niech Cie zbada.
            Kończ, kończ, bo zbyt długo robisz kupe.
      • Gość: Julek Re: kretyn jesteś, jajo IP: *.c157.petrotel.pl 26.11.05, 20:58
        Ty matka masz rację. Widziałem pare dni wstecz zdjęcia dżinsów Levisa po okolo
        800 zetów. Wstrętnie podrobione na stare i to z dziurami. Szlag by trafił taką
        modę! Gdzie są te dziewczyny z tyłeczkami jak marzenie w dopasownych dżinsach -
        biodrówkach. Gdzie są nie przepocone ich spodenki i bluzeczki. Gdzie są czasy
        kiedy dziewoje miały wymyte włosy, a nie tłuste i postrzepione jak obecnie.
        Sa takie co w Płocku nie kupia żadnego ciucha bo to wieśniacze. Jade do
        Warszawy i tam za ciężkie pieniądz kupują jakieś czarno-szare kolory, których
        jest w Płocku od licha i za niższą cenę. Szpan, szpan i szpan, a w głowie siano.
      • Gość: Co ważniejsze Matka i córka IP: 8.3.* / *.proxy.aol.com 10.12.05, 05:58
        Nie ważne jest w co jest ubrana, ważne jest jak wygląda, gdy to wszystko z
        siebie zdejmie. I dopiero w tym jest przyjemność, jeżeli ma co zaprezentować.
        Nie strój zdobi człowieka, niezależnie od wieku.
    • Gość: Adam Re: Dziewczyny w Płocku nie dbają o swój wygląd. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.05, 20:24
      bez przesady milton,slowa matki wezmie do serca i sie utopi
      nie top sie jajo,woda zimna i brudna,lepiej sie zastrzel
      • maciek.zwany.jajem Re: Dziewczyny w Płocku nie dbają o swój wygląd. 26.11.05, 20:36
        Gość portalu: Adam napisał(a):

> nie top sie jajo,woda zimna i brudna,

Nadal kąpiesz się w stawie?
        • Gość: biedny esteta Re: Dziewczyny w Płocku nie dbają o swój wygląd. IP: *.68.68.65.kutno68.tnp.pl 26.11.05, 20:50
          Kurde ! O czym wy tu opowiadacie. Nie chodzi przecież o markowe czy bez. Chodzi
          o styl , o wygląd , o klasę. A tych nie ma u naszych dziewczyn ani krzty. Same
          miotły i to drapaki /tak się stroją/. Oczy odwracam jak patrzę. Dziewczyn z
          klasą jak na lekarstwo. Do tego doszło, że jak taka idzie Tumską to wszyscy się
          za nią oglądają.Oj, gdzie te prawdziwe dziewczyny, no gdzie..
          • maciek.zwany.jajem Re: Dziewczyny w Płocku nie dbają o swój wygląd. 26.11.05, 21:09
            Gość portalu: biedny esteta napisał(a):

> Kurde ! O czym wy tu opowiadacie. Nie chodzi przecież o markowe czy bez.
            Chodzi
            >
            > o styl , o wygląd , o klasę. A tych nie ma u naszych dziewczyn ani krzty.
            Same
            > miotły i to drapaki /tak się stroją/. Oczy odwracam jak patrzę. Dziewczyn z
            > klasą jak na lekarstwo. Do tego doszło, że jak taka idzie Tumską to wszyscy
            się
            >
            > za nią oglądają.Oj, gdzie te prawdziwe dziewczyny, no gdzie..

Zgadzam się w 100%. Miło że sa osoby które widzą brak klasy.
            • Gość: fiołek Re: Dziewczyny w Płocku nie dbają o swój wygląd. IP: *.plock.mm.pl 26.11.05, 23:30
              dla młodych liczy się szpan a nie styl czyli kasa, na szczęście metki już przestają być w modzie, teraz w modzie jest posiadanie laptopa ......
    • Gość: katiti Re: Dziewczyny w Płocku nie dbają o swój wygląd. IP: *.c153.petrotel.pl 27.11.05, 00:01
      a ja wam powiem jako niespełna 30latka, że to wszystko prawda. Każdy z was ma
      trochę racjii. Metki nie są najważniejsze, ale te szmiry rynkowe to szmelc nie
      wart ceny. Prawda taka, że w Płocku ciężko ubrać się modnie, stylowo i niedrogo.
      Poza Reserved, od czasu do czasu Orsay i Top Secret nie ma fajnych sklepów. A
      kupić buty zimowe nie na obcasie i dla kogoś z nie anorektyczną łydką to już
      cud. Teraz wszystko "modne" jest w brązach, a hit sezonu to brązowe kurteczki z
      cekinami i kozaki na szpilce bez względu na wiek. Brrr... ochydadziewczyny,
      popatrzcie w lustra!!!
      • lankal84 Re: Dziewczyny w Płocku nie dbają o swój wygląd. 27.11.05, 10:52
        wymienilas sklepy w ktorych jest drogo jezli ktos ma rodizne na utrzymaniu dom
        nie wyda wieksozsci wyplaty na markowe ciuchy moze ciuchy made in china nie sa
        warte nic ale upisz ich wiecej i masz w czym wybierac
        zreszta wydaje mi sie ze kazdy z nas ubiera sie tak zeby sie sobie podobac a
        nie innym do okola
        tutaj zwrociliscie uwage tylko na kobiety na ich ubior i makijaz a co
        powiecie o mezczznach z Plocka ?? bezguscie nieuczesani nieogoleni fryzurki
        dosyc dziwne a czasami nawet komiczne
        jezlei ktos zwraca uwage na zly ubior innej osoby niech najpierw wysle zdjecie
        jak on najczesciej chodiz ubrany
        • Gość: ksyfon Re: Dziewczyny w Płocku nie dbają o swój wygląd. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.05, 02:04
          Zgadzam się z przedmówcą. Każdy powiedział tu trochę racji. Faceci też nie
          przykładają chyba wagi do swojego wyglądu. Prawda leży po środku.
          No ale ja nie przyglądam się na facetów.
          Prawdą jest jednak, że kiedyś można było iść po mieście i tylko oglądać się tu
          i tam za dziewczyną (kobietą), która przyciągała wzrok nie tylko metką przy
          pasku, ale sposobem poruszania się, spojrzeniem, miłym głosem, KOBIECOŚCIĄ.
          Dziś mamy do czynienia albo z małolatami o gołych brzuchach i wystającym
          owłosieniu łonowym zza paska spodni, które myślą że są trendy (do tego dwa lub
          trzy piwa w barze i jest kul), albo z zapracowanymi dziewczynami (kobietami)
          które po skończeniu studiów wpadły w wir pracy.

--------------------------------------
          najbardziej podobają mi się filmy które już widziałem...
          • Gość: gość Re: Dziewczyny w Płocku nie dbają o swój wygląd. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.05, 09:03
            Maćku ,kiedyś powiedziała mi mądra osoba nie ważne czy ciuch będzie tani,może
            być zacerowany grunt żeby był czysty.Normalność i jeszcze raz normalność to
            jest cecha a nie szpanowanie za pieniądze rodziców i to jeszcze w dodatku
            ciężko zapracowane.Dzieci tego nie doceniają.Nie wiedzą czasami jak trudnojest
            zapracować ten przysłowiowy grosz.Wymagają od rodziców czasami zbyt wiele.Ale
            ciekawe co będzie gdy oni sami staną się rodzicami.Czy będzie ich stać na
            wymogi swoich dzieci.
            • maciek.zwany.jajem Re: Dziewczyny w Płocku nie dbają o swój wygląd. 28.11.05, 09:23
              Gość portalu: gość napisał(a):

> Maćku ,kiedyś powiedziała mi mądra osoba nie ważne czy ciuch będzie tani,może
              > być zacerowany grunt żeby był czysty.Normalność i jeszcze raz normalność to
              > jest cecha a nie szpanowanie za pieniądze rodziców i to jeszcze w dodatku
              > ciężko zapracowane.Dzieci tego nie doceniają.Nie wiedzą czasami jak
              trudnojest
              > zapracować ten przysłowiowy grosz.Wymagają od rodziców czasami zbyt wiele.Ale
              > ciekawe co będzie gdy oni sami staną się rodzicami.Czy będzie ich stać na
              > wymogi swoich dzieci.

To prawda.
              Pisząc o nie firmowych jeansach miałem na myśli wyzywające "podróbki" które
              wyglądają komicznie.
          • Gość: studentka84 Re: Dziewczyny w Płocku nie dbają o swój wygląd. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.05, 23:22
            100% racji, rewelacyjne spostrzeżenie, ja niestety jeszcze nie skończyłam
            studiów, jestem w trakcie, a juz wpadłam w wir pracy i mam niewiele czasu na
            kreowanie własnego stylu. Pozdrawiam wszystkich zapracowanych studentów; a co
            co stylu to chyba najlepiej nie zwracać na siebie szczególnej uwagi.
        • Gość: katiti Re: Dziewczyny w Płocku nie dbają o swój wygląd. IP: *.c157.petrotel.pl 28.11.05, 09:19
          Wymieniłam sklepy, w których można znaleźć coś fajnego i w przecenie. Nie jestem
          za metkami, bo sama często wybieram Ciucholandy, ale chcę powiedzieć, że warto
          poszukać w markoeych sklepach okazji. Ja ostatnio kupiłam mojej bratanicy (10
          lat) fajne bluzki na długi rękaw w Reserveed po 20 zl. Kupisz na rynku taniej? A
          tu mam pewność, że jak napisane 100% cotton to tak jest, bo na rynku czy w
          hiper... to niekoniecznie. Ogólnie nie mam nic ani przeciw tanim ciuchom, ani
          przeciw rynkowi, tylko przeciw tej modzie , jak zauważył kolega. Ostatnio w
          piątek szłam Grodzką wieczorem z mężem , a jesteśmy jeszcze bardzo młodzi, i
          zobaczyłam przed Kinem tłumy gimnazjalistek czekających na wejście. Wyglądały
          beznadziejnie: każda ten sam styl opisany wcześniej, a do tego makijaż jak spod
          latarni. Czy matki ich nie kontrolują?! A potem się dziwią, że córeczka w ciąży
          , albo zgwałcona. Na litość boską: Matki obudźcie się!!!
          • maciek.zwany.jajem Re: Dziewczyny w Płocku nie dbają o swój wygląd. 28.11.05, 09:24
            Gość portalu: katiti napisał(a):

> Wymieniłam sklepy, w których można znaleźć coś fajnego i w przecenie. Nie
            jeste
            > m
            > za metkami, bo sama często wybieram Ciucholandy, ale chcę powiedzieć, że warto
            > poszukać w markoeych sklepach okazji. Ja ostatnio kupiłam mojej bratanicy (10
            > lat) fajne bluzki na długi rękaw w Reserveed po 20 zl. Kupisz na rynku
            taniej?
            > A
            > tu mam pewność, że jak napisane 100% cotton to tak jest, bo na rynku czy w
            > hiper... to niekoniecznie. Ogólnie nie mam nic ani przeciw tanim ciuchom, ani
            > przeciw rynkowi, tylko przeciw tej modzie , jak zauważył kolega. Ostatnio w
            > piątek szłam Grodzką wieczorem z mężem , a jesteśmy jeszcze bardzo młodzi, i
            > zobaczyłam przed Kinem tłumy gimnazjalistek czekających na wejście. Wyglądały
            > beznadziejnie: każda ten sam styl opisany wcześniej, a do tego makijaż jak
            spod
            > latarni. Czy matki ich nie kontrolują?! A potem się dziwią, że córeczka w
            ciąży
            > , albo zgwałcona. Na litość boską: Matki obudźcie się!!!

Nic dodać, nic ująć!
            • Gość: katiti Re: Dziewczyny w Płocku nie dbają o swój wygląd. IP: *.c154.petrotel.pl 28.11.05, 15:07
              Ogólnie uważam, że płocka młodzież ewoluuje nie w tę stronę, co
              trzeba.Chcieliśmy Zachodu, to go mamy... ze wszystkimi jego zaletami i ...
              niestety wadami. Taką wadą jest przedwczesne wkraczanie w dorosłość naszych
              nastolatków, a narkotyki to już chleb powszedni w szkołach. Zeszliśmy tu trochę
              od niedbających dziewczyn, ale taka prawda. zaraz pewnie ktoś mi zarzuci, że
              jestem staroświecka. Otóż , moi drodzy forumowicze , jestem stałą bywalczynią
              Rocka, a wychowałam się w Grodzkim. I dodam jeszcze, że nigdy nie spróbowałam
              ani papierosa, ani nic cięższego. Ale to ja wylądowałam u Bociana na dywaniku za
              dredy i za muszelki przy spodniach(okropnie hałasowały jak szłam). Czy być
              trendy to znaczy być jak wszyscy? A jeszcze jedno: jestem nauczycielką i dobrze
              wiem, że szkoły są niemal bezsilne na... niektórych Rodziców, którzy nie
              przyjmują do wiadomości, że córeczka chodzi wyzywająco ubrana! Na uwagi
              wychowawcy reagują: Pani Profesor, przecież taka jest moda! Ręce opadają.
          • Gość: do Katiti Re: Dziewczyny w Płocku nie dbają o swój wygląd. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.05, 14:05
            Jeśli coś piszesz to najpierw upewnij się na 100 procent .Bo zapewniam cię ze
            nie jest regułą że tylko te dziewczyny ktore sa wyzywające sa
            gwalcone .Pokazują przecież w tv ze poszkodowanymi sa tez te skromnie
            wygladajace.co ty na to
            • maciek.zwany.jajem Re: Dziewczyny w Płocku nie dbają o swój wygląd. 28.11.05, 14:28
              Gość portalu: do Katiti napisał(a):

> Jeśli coś piszesz to najpierw upewnij się na 100 procent .Bo zapewniam cię ze
              > nie jest regułą że tylko te dziewczyny ktore sa wyzywające sa
              > gwalcone .Pokazują przecież w tv ze poszkodowanymi sa tez te skromnie
              > wygladajace.co ty na to

Przecież Katiti nie napisała że jest regułą z tym gwałtem. Czytaj uważnie.
    • Gość: A Re: Dziewczyny w Płocku nie dbają o swój wygląd. IP: *.eranet.pl 28.11.05, 14:27
      nie uogólniaj, nie każdego stać na firmowe ciuchy.A jak patrzysz tylko na metkę
      to znaczy, że jesteś pustak!
      • maciek.zwany.jajem Re: Dziewczyny w Płocku nie dbają o swój wygląd. 28.11.05, 14:30
        Gość portalu: A napisał(a):

> nie uogólniaj, nie każdego stać na firmowe ciuchy.A jak patrzysz tylko na
        metkę
        > to znaczy, że jesteś pustak!

Bardzo przejąłem się cegiełko.
        • Gość: Iza Re: Dziewczyny w Płocku nie dbają o swój wygląd. IP: 213.199.253.* 28.11.05, 22:45
          Maćku nie czepiaj się ludzi, którzy po przeczytaniu kilku początkowych twoich
          postów mówią ci że jesteś pustak, prostak, czy takie tam... Na początku też
          miałam ogromną ochotę ci pojechać,zwłaszcza przy twoich odpowiedziach do matki.
          Może dobrze myślałeś od samego początku, ale bardzo pokrętnie to wyrażałeś.
    • Gość: olek bida z nędzą. Menelstwo! IP: *.c154.petrotel.pl 28.11.05, 17:19
      Wogóle te dziwuchy z tego Pólnocnego Mazowsza to są takie jakieś niewydarzone.
      Niskie, krótkie nogi, grube, mają wystające kości policzkowe i grube nosy. Cera
      czerwona. Zwykle nie domyte i chodzą w ciuchach przepoconych. Śmiwrdzi im z
      pod pachy. Śmierdzą stopy i kuciapa. Nie myja pępka i nie dbaja o paznokcie. Z
      regóły nie są zadbane. Ubierają się jak menele. Używają w mowie grypsery.Są
      gruboskórne w obyciu i wulgarne, a ciemne jak ciemna masa. Menelstwo nie
      panny. To dotyczy także licealistek. Na nogach często noszą glany. Kolor
      ciuchów szary lub czarny.
      Na ulicach rozkwita dopiero jak wrócą do domów dziewczyny, które mieszkaja poza
      Płockiem (studentki np.)
      • Gość: lankal84 Re: bida z nędzą. Menelstwo! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.05, 17:55
        a co ma wspolnego sposob ubierania sie i makijaz z ciaza
        po takich postach widac jaki plock jest zasciankowy i stereotypowy
        rece opadaja
        PS a czy ciaza wrod mlodocianych to przypadkiem wynik zle prowadzonej edukacji
        seksualnej czy raczej jej braku oraz prowadzonej w polsce polityki Kleru !!
        • Gość: uczennik Re: bida z nędzą. Menelstwo! IP: *.class144.petrotel.pl 28.11.05, 17:59
          jechałem autobusem na kolegialnej. stały cztery dziewczyny i jedna puściła bąka
          głośno te pozostałe zaczęły śmiać się i komentarz: lanka ale piardnęłaś
          ręce opadają.
          • Gość: julka Re: dziwolągi:)))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.05, 14:38
            ale jazda, gdzie ja mieszkam, czy wy sami siebie slyszycie??? jesteście
            nietaktowni i ordyarni, sami spójrzcie na sieie, szczególnie ty olek, zero
            kultury, ciekawe jak sam wyglądasz i pachniesz??? hahaha
            • Gość: olek julce IP: *.c153.petrotel.pl 30.11.05, 08:43
              W Płocku mieszkasz, dziewczyno, w Płocku. W tym zaściankowym, kołtuńskim
              mieście. Nie od rzeczy napisałem o wakacyjnych dziewczynach, ktore odwiedzaja
              rodzinne miasto ale są juz inne, bardziej cywilizowane. Sa zadbane czego i
              Tobie Julka życzę.
              A, jak ja pachnę? Powąchaj.
          • lankal84 Re: bida z nędzą. Menelstwo! 29.11.05, 15:17
            teraz to mi rece opadly
            i ze smiechu malo co nei oplulam monitora
            wychodzi ze w plocku sa same lanki tylko ze ja jestem lankal :)
            • Gość: Jacek Re: bida z nędzą. Menelstwo! IP: *.c157.petrotel.pl 30.11.05, 22:11
              Kochani, było o ciuchach i zapachach, a co powiecie na dziewczyny z tzw.
              wąsikiem, czy one tego nie widzą, czy może myśla że twarz nie wymaga depilacji?
              Dla mnie - obleśne!
              • ciach_spaw_benz Re: bida z nędzą. Menelstwo! 30.11.05, 22:15
                Gość portalu: Jacek napisał(a):

> Kochani, było o ciuchach i zapachach, a co powiecie na dziewczyny z tzw.
                > wąsikiem, czy one tego nie widzą, czy może myśla że twarz nie wymaga
                depilacji?
                > Dla mnie - obleśne!

Dziwny masz problem ziomo: po co przyglądasz się takim? Aaaaaa... Twoja laska
                ma ten problem, buehehehheheheheh pogadaj z nią spokojnie
    • ciach_spaw_benz Re: Dziewczyny w Płocku nie dbają o swój wygląd. 30.11.05, 23:18
      co tam ubiór. podstawa żeby miała ogolone futerko--> innym zwykle dziękuję
      buehehehhe
    • java20 Re: Dziewczyny w Płocku nie dbają o swój wygląd. 01.12.05, 14:25
      uważam że to co mówicie jest kpmpletną bzdurą, "dziewczyny z Płocka nie dbają o
      swój wygląd" to jakaś parodia, oczywiście że znajdą sie takie które może i nie
      dbają ale to jest mały procent. Osobiście uważam że mam farta mieszkając w
      Płocku bo to jest miasto najpiękniejszyc dziewczyn
      • Gość: show Re: Dziewczyny w Płocku nie dbają o swój wygląd. IP: 193.59.95.* 06.12.05, 13:46
        to chyba z Płocka nie wyjeżdzasz, no może do babci na wieś!! jedź do Krakowa,
        Poznania, Wrocławia, Szczecina, tam są dziewczynki jak laleczki, ładnie ubrane,
        usmiechnięte, delikatne i o to chodzi!!! ja jak jednej w autobusie (w Płocku)
        puściłem oczko to mało mnie wzrokiem nie zabiła!!! cóż Płock miasto zaściankowe
        było jest i będzie
    • mariuszg2 Re: Dziewczyny w Płocku nie dbają o swój wygląd. 01.12.05, 14:42
      nie szata zdobi człowieka... wazne co ma w środku ;)
      • Gość: cos młoda a tłuszcz zwisa nad nerkami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.05, 18:17
        przykro patrzeć bo odkryte
    • Gość: pan Dosc juz zapachow rybnych w autobusach IP: *.hlrn.qwest.net 04.12.05, 23:55
      Dosc juz zapachow rybnych (jak rowniez konskich) w autobusach, szczegolniew w
      lecie.
      • Gość: Inka Re: Dosc juz zapachow rybnych w autobusach IP: *.dyn.optonline.net 05.12.05, 02:56
        Przykro mi to mowic , ale tutaj w Stanah Polacy dopiero sie ucza higieny.
        Nowoprzybilych sie poznaje po "zapachu" i braku uzebenia.
        Najbardziej bezgustowno ubranich ludzi jest wlasnie tutaj. Amerikanie bija
        wszelkich rekordow po kupowaniu drogich,brzydkich i bezgustownych ubran. Daleko
        im do Europejskej klasy i elegancji. Ony nawet nie maja pojecie co to
        znaczy "klasa".Jezely zobaczysz ladna dziewczyna (nie gruba)...to znaczy ze
        jest z Europy.Az przykro czytac ze ta "moda" przeszla za Ocean:(
        Pozdrawiam!
        PS....z gore dziekuje za uwag dotyczacej mojej ortografii:)
        • Gość: obserwator Re: Dosc juz zapachow rybnych w autobusach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.05, 11:25
          zgodze sie z Wami ze dziewczyn ktore maja dobry styl jest w Płocku malo, tzn.
          ja akurat naleze do tych mezszczyn gdzie mam obok siebie kobiete ktora bardzo
          dba o siebie i kiedy idzie ta nasza slynna juz Tumska to ludzie nie odrywaja
          wrozku od niej, chcialbym zwrocic na uwage ze Płocku nasza mlodziez czy to z
          Włodkowica czy z Politechniki wychowala sie na epoce Tigera, reszta ogarnietych
          ludzi wyjechala z Płocka do stolicy lub innych wiekszych aglomeracji i tam
          patrzac na innych wyrobiaja sie , ja to widze jak sa swieta i moje kolezanki
          wracja ze studiow ,ladnie ubrane, wcale nie markowo, ale ladny makijaz, ladna
          torebka, szal jakis gustowny i juz jest luksio i no piekny zapach , a nasze
          dziewczynki przyjely styl istnie Tigerowski, rozowe kurteczki, biale troebki
          spodnie wybielane, i biale buty na obcasie, ale ta sama sytuacja dotyczy takze
          mezszczyzn, tu jest mysle tak samo czas sie zatrzymal , spodnie wybielane i
          koszule ze sztyletami w paski no zenada ostra i kilo zelu na wlosach pomimo ze
          jest na minusie, lub dresy i piekny piesek obok ;( no takie przykaldy ktorych
          jest mnostwo , ja wcyhdoze z takeigo zalorzenie dlatego to krytykuje, przeciez
          mozna fajnie sie ubrac w ciucholandzie kto nie ma pieniedzy, a nie na sile
          kupowac jakeis ciuchy butikowe, nie rozumie tego od razu bylo bardizej
          przyjemniej na ulicach ale mysel ze dlaeko jeszcze do tego
          • Gość: Anitka Re: Dosc juz zapachow rybnych w autobusach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.05, 18:15
            a ja bym podała link do swojej strony i powiedzielibyście mi czy tez jestem
            taka obciachowa ale się wstydzę :P a moze jeszcze zobacze ...
            • Gość: artur Re: Dosc juz zapachow rybnych w autobusach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.05, 18:46
              anitko, daruj sobie ten link
              • Gość: Anitka Re: Dosc juz zapachow rybnych w autobusach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.05, 19:14
                hehe a czemu? :):P
                • Gość: ? Dosc juz zapachow rybnych w autobusach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.05, 19:28
                  Kurcze nie mogę przeżyć, że faceci mają takie o nas zdanie i przykro mi to
                  czytać. Wydaje mi się jednak, że ja dbam o swój wygląd, zawsze staram sie
                  wyglądać dobrze, mieć zadbane paznokcie, czyste włosy i subtelny makijaż. Nie
                  chodzę jedynie w spodniach a ubrań nie kupuję zazwyczaj w Tygerze bo wiem, że
                  wszystko co w danym momencie w takich sklepach jest "trendy" - nosi od razu pół
                  płocczan a ja tego nie znoszę. Na perfumy i wygląd nie szkoda mi pieniędzy co
                  nie znaczy ze wydaję pół pensji. A jeśli chodzi o mężczyzn, kochani popatrzcie
                  na siebie, chcielibyście aby wszystkie dziewczyny wyglądały pięknie, zawsze
                  cudownie pachniały, miały super ciuszki, zadbane włosy, paznokcie itp a czy Wy
                  dajecie z siebie tyle? połowa chodzi w tych samych dresach od 2 lat albo i
                  lepiej albo w wypapranych, starych dżinach, do szkoły nie ubieracie się
                  zazwyczaj elegancko tylko w bluzy i buty sportowe, które co trzeci nosi brudne
                  i wcale ich nie myje a i często się zdarza, że nosi dziurawe skarpety. Często
                  chodzicie niedogoleni albo zapominacie używać antyperspirantów a o goleniu pod
                  pachani to nie wspomnę już ... więc najpierw popatrzcie na siebie a nie
                  oceniacie innych.
                  • maciek.zwany.jajem Re: Dosc juz zapachow rybnych w autobusach 09.12.05, 12:53
                    Gość portalu: ? napisał(a):

> połowa chodzi w tych samych dresach od 2 lat albo i
                    > lepiej albo w wypapranych, starych dżinach, do szkoły nie ubieracie się
                    > zazwyczaj elegancko tylko w bluzy i buty sportowe, które co trzeci nosi
                    brudne
                    > i wcale ich nie myje a i często się zdarza, że nosi dziurawe skarpety. Często
                    > chodzicie niedogoleni albo zapominacie używać antyperspirantów a o goleniu
                    pod
                    > pachani to nie wspomnę już ... więc najpierw popatrzcie na siebie a nie
                    > oceniacie innych.

Nieciekawe masz towarzystwo. Ale bacznie ich obserwujesz. Spróbuj im
                    zasugerować poprawę wyglądu.
    • Gość: Weronika Re: Dziewczyny w Płocku nie dbają o swój wygląd. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.05, 12:32
      Nie rozumiem jak można prowadzić dyskusję na temat jak ubierają się inni ludzie.
      Żenada!!!
      Co mnie to obchodzi?! Naprawdę zwracacie uwagę na to co kto ma na sobie?
      Przecież to śmieszne.
      • maciek.zwany.jajem Re: Dziewczyny w Płocku nie dbają o swój wygląd. 09.12.05, 12:49
        Gość portalu: Weronika napisał(a):

> Żenada!!!
        > Co mnie to obchodzi?! Naprawdę zwracacie uwagę na to co kto ma na sobie?
        > Przecież to śmieszne.

Zaprzeczasz samej sobie. Piszesz że "żenada" a po chwili "śmieszne". Zdecyduj
        się.
        • felice Re: Dziewczyny w Płocku nie dbają o swój wygląd. 09.12.05, 13:13
          Maciek jak zwykle wszystko i wszystkich uogólnia, co jest błędem.
          Ten wątek jest beznadziejny, w tym momencie obrażasz mieszkanki Płocka (min.
          mnie) nie wysztkie wygladają tak jak ww. z czego zdajesz sobie doskonale
          sprawe, ja odbieram to jako rodzaj prowokacji i złości. Ale celu w tym nie
          widze, dziwny.... ale cóż.
          • maciek.zwany.jajem przepraszam 09.12.05, 14:12
            felice napisała:

> Maciek jak zwykle wszystko i wszystkich uogólnia, co jest błędem.
            > Ten wątek jest beznadziejny, w tym momencie obrażasz mieszkanki Płocka (min.
            > mnie) nie wysztkie wygladają tak jak ww. z czego zdajesz sobie doskonale
            > sprawe, ja odbieram to jako rodzaj prowokacji i złości. Ale celu w tym nie
            > widze, dziwny.... ale cóż.

Przepraszam źle zapisałem temat. Oczywiście sprawa dotyczy części osobniczek.
            Istnieją również zadbane panie. Wątek dotyczy "oberwańców".
            Wszystkie zadbane kobiety (w tym Ciebie) gorąco pozdrawiam.
      • Gość: Zocha Re: Dziewczyny w Płocku nie dbają o swój wygląd. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.05, 15:28
        piszecie głupoty, każdy
        • maciek.zwany.jajem Re: Dziewczyny w Płocku nie dbają o swój wygląd. 10.12.05, 15:33
          Gość portalu: Zocha napisał(a):

> piszecie głupoty, każdy

czyli Ty też :*
    • Gość: karolinka Re: Dziewczyny w Płocku nie dbają o swój wygląd. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.05, 07:56
      a ja uważam się za piękną, pomimo tego, że mieszkam w Płocku (i pomimo opini
      jaka o dziewczynach stąd krąży).zawsze mam czyste włosy, zadbane paznokcie,
      ładnie pachnę i ubieram się tak, żeby dobrze wyglądać. nie podążam ślepo za
      modą, choć dbam o to, by mieć modne dodatki.moje ciuchy nie koniecznie są za
      500 zł, po prostu potrafię znaleźć coś równie ładnego i tańszego. i wcale nie
      ma na nich metek "made in taiwan" itp. po prostu jestem piękna, bo taka się
      czuję. wiem, że zaraz niektórzy zarzucą mi nieskromność itp, ale ja zdania na
      swój temat nie zmienię. mam chłopaka, który zawsze docenia i podkreśla moje
      piękno, nie tylko zewnętrzne ale również wewnętrzne. często spotykam się z
      zaczepkami, często faceci nie mogą wzroku ode mnie oderwać. także należę
      do "płockiej elity". pozdrawiam :)
      • Gość: tady Re: Dziewczyny w Płocku nie dbają o swój wygląd. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.05, 08:14
        jak sie sama
        uznałaś za piękną to do PO
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka