Gość: Bukoszczak IP: *.c148.petrotel.pl 02.12.05, 22:18 Raczej zniechęca,bo straszy swoją nadwagą,gdy będziecie to jeść.A nowa parzona z Peklimaru jest wstrętna,próbowałerm wcześniej w żurku i Wam odradzam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Grom Re: Aktorzy z reklamy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.05, 05:53 "Na dobre i na złe", "Miasteczko", "13. posterunek", "Boża podszewka II"... A co to jest, jakieś tytuły czy co? > Znają ją wszyscy. Na pewno nie wszyscy. Ja jej nie znam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: płocczak a z który ty wsi dojeżdżasz bukoszczak..... IP: *.c153.petrotel.pl 03.12.05, 11:25 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bukoszczak Re: Jestem z Plocka IP: *.c148.petrotel.pl 03.12.05, 21:17 Ze wsi dojeżdżają wyroby Peklimaru,a ja spokojnie mieszkam w Płocku i próbuję niektóre jego wyroby.Zaś na reklamę trzeba patrzeć z każdej strony podczas tzw. burzy mózgów .Ta parzona nie nadaje się i do reklamy i do smakowania,a jeżeli coś reklamowanego nie smakuje klientowi ,to może przenieść nieprzyjemny swój smak na inne wyroby firmy.Reklamuje się wyroby bez jakichkolwiek zarzutów! Odpowiedz Link Zgłoś