Dodaj do ulubionych

Budżet Płocka 2006

12.12.05, 21:55
No proszę. Lotnisko będzie jednak modernizowane? Pożyjemy, zobaczymy. Ja o
takich planach czytam od co najmniej 7 lat. :-))
Obserwuj wątek
    • stuntman Re: Budżet Płocka 2006 12.12.05, 22:55
      Doniesienia optymistyczne i pomysły bardzo trafione, tylko jakoś nie bardzo
      chce mi się wierzyć w ich realizację. Szkoda że jak na razie to jedynie słowa.
      • Gość: D4ce Re: Budżet Płocka 2006 IP: *.class147.petrotel.pl 12.12.05, 23:35
        dobrze by bylo ale chyba procz gieldy to jeszcze jakies inne obiekty utrudnialy by takie plany ale oki trzymam kciuki
        • konrad_wp Re: Budżet Płocka 2006 12.12.05, 23:42
          Wbrew pozorom od dawna są takie plany. Jednym z powodów obniżenia wieżowca przy
          Jachowicza do 11 pięter było właśnie umiejscowienie go w pasie lądowań/startów
          planowanego lotniska.
          • Gość: D4ce Re: Budżet Płocka 2006 IP: *.class146.petrotel.pl 13.12.05, 00:10
            Skąd o tym wiesz?
            • konrad_wp Re: Budżet Płocka 2006 13.12.05, 00:13
              www.inwestycje.e-plock.pl/zrealizowane1.html
              Poza tym, doskonale pamiętam artykuł w Gazecie dotyczący właśnie tego budynku.On
              naprawdę miał mieć 19 pięter...
              • Gość: D4ce Re: Budżet Płocka 2006 IP: *.class146.petrotel.pl 13.12.05, 00:19
                eeeeeee, a ja myślalem że latasz awionetką
    • Gość: Maniek Ja o takich planach czytam od co najmniej 7 lat... IP: *.c155.petrotel.pl 13.12.05, 21:04
      Daruj sobie stary czcze gadanie bo zęby bolą jak się czyta komentarze
      przemondrzałków jak ty.Ciekawe gdzie tak czytasz przez te 7 lat o takich
      pomysłach i zamiarach.Chyba w protokołach tajnych narad zsmp.Oszczędź nam
      wszystkim tych głupkowatych, czasem dziecinnych ale zawsze przemądrzałych
      komentarzy jakbys był jakąś wyrocznią.Umiemy czytać i pozwól nam to robić bez
      konieczności czytania twoich mundrości.
      • Gość: D4ce Re: Ja o takich planach czytam od co najmniej 7 l IP: *.class144.petrotel.pl 14.12.05, 01:04
        zęby cie bolą? to se wylecz bo żółć cie zalewa
    • mariuszg2 Re: Budżet Płocka 2006 15.12.05, 12:12
      Ciekawe, czy małe samoloty będą wozić tylko vipów czy szary ludź też się
      przeleci...
    • Gość: remek Re: Budżet Płocka 2006 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.05, 16:36
      zaczynasz temat
      i nie kończysz
      brak jakichkolwiek argumentów ?
      • Gość: Tomek Re: Budżet Płocka 2006 IP: *.c240.petrotel.pl 24.12.05, 09:51
        Budżet na 2006 rok jest budżetem wybitnie wyborczym i nie ma tu nic dziwnego bo
        przecież odbędzie się nowa elekcja władzy.
        Mnie bardziej jednak smuci fakt że Milewski z Kulpą na ostatnią sesję w tym
        roku przygotowali uchwałę o tzw środkach nie wygasających. Sprawa ma skalę nie
        spotykaną. Już w 2004 r przeniesiono na 2005 nie wykonane inwestycje w kwocie
        ponad 44 mln. zł wydawać by się mogło że kwota jest ogromana. A co teraz nam
        dają ? nie wygasające na ponad 65 mln. zł. To oznacza że w Płocku tak naprawdę
        w br. niewiele zrobiono. Gdyby od wszystkich inwestycji odjąć most, to
        okazałoby się że na rozwój Płocka wydano zalednie parę milionów złotych, a to
        oznacza że niestety cofamy się z rozwojem. Takie są rządy PiS w Płocku. Oby to
        nie było powielane w Polsce.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka