Dodaj do ulubionych

Petrotel na sprzedaż

01.01.06, 19:58
To skandal, żeby miasto prowadziło przez swoja spólkę MTBS działalność
gospoadczą komercyjną na rynku. Tłumaczenie Milewskiego e chce yapewni
darmowz Internet dla mieszkancow to tani chwyt wyborczy!
Obserwuj wątek
    • Gość: :) Re: Petrotel na sprzedaż IP: *.class147.petrotel.pl 01.01.06, 22:28
      a ja uwazam ze to bardzo dobry pomysl miasto zyska pare groszy infrastrukture ktora bedzie moglo wynajmowac pozniej a przedewszystkim scalic moze lacznosc miedzy sluzbami ratunkowymi policja pogotowiem straza miejska i ratuszem

a dodatkowo jesli mieskzancy zyskaja darmowy internet to fantastycznie i jesli to tylko kielbasa wyborcza to trodno ale upatruje w tym pomysle duze szanse dla budzetu miasta i dla zwyklych mieszkancow
      • Gość: Aga Re: Petrotel na sprzedaż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.06, 22:57
        Ja też uważam że to dobry pomysł jeśli ma służyć mieszkańcom Płocka. A niech
        miasto prowadzi działalność komercyjną. "Kiełgasa wyborcza" a nawet jeśli to
        czemu nie? JESTEM ZA!
        • Gość: turb Re: Petrotel na sprzedaż IP: *.zasp.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 02.01.06, 10:45
          Miasto nie jest od tego zeby prowadzic dzialalnosc komercyjna, tylko od tego
          zeby umozliwic prowadzenie takowej prywatnym podmiotom. Inaczej jest to
          nieuczciwa konkurencje, moze niech zacznie tez handlowac tania odzieza z
          zachodu w ratuszu albo miesem, ceny by byly napewno nizsze niz w prywatnym
          sklepie, pewnie tez by sie wyborcom podobala taka "kielbasa".
          Jak najmniej panstwa, jak najwiecej prywatnej wlasnosci!!!
        • enaka Re: Petrotel na sprzedaż 02.01.06, 17:55
          Dziewczynko, czy Ty kiedykolwiek zastanawialas sie nad sensem
          wyrazenia "kielbasa wyborcza"? Z Twojej, bez obrazy, idiotycznej wypowiedzi
          wynika, ze nie.
          "Kielbasa wyborcza" to obecanka grupy/osoby pretendujacej do wladzy, ktora
          nigdy nie bedzie spelniona.
          Za czym wiec Ty niby jestes? Za slowami bez pokrycia?
    • Gość: do Krystiana 75 Re: Petrotel na sprzedaż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.06, 23:00
      "Tani" chwyt wyborczy? Tobie to nic nie pasuje mącicielu. Zaimij się lepiej
      czymś pożytecznym!
    • Gość: Buczer Re: Petrotel na sprzedaż IP: *.c240.petrotel.pl 01.01.06, 23:01
      jeśli tak sie stanie, przejdę do tpsa
      • dlugopisem Re: Petrotel na sprzedaż 01.01.06, 23:08
        szkoda, że UMP nie chce kupić ZEP i zapewnić mieszkańcom darmowy dostęp do prądu

pozatym

"bezpłatny dostęp do internetu"

oznacza bezpłatny dostęp, a nie kożystanie - buahahahaaa
    • Gość: Darek Re: Petrotel na sprzedaż IP: *.gprspla.plusgsm.pl 01.01.06, 23:08
      Chłopaki z Pierdotelu to "umieją" się ustawić...
      Brawo !!! Podeszli Milusia, a ten łyknął jak kura ziarno.
      Jak ma być Pierdotel tylko w innym opakowaniu to ja wysiadam.
      Zresztą ponad pół roku temu zrezygnowałem z ich usług ze względu
      na "profesjonalność" obsługi i "wysoką jakość usług".
      Pozdrawiam wszystkich tych, którzy postąpili podobnie jak ja.
      Apel Do Prezydenta !
      Panie Mirku weź pan porządną firmę z rynku i zrób to Pan porządnie. Płocczanie
      będą wdzięczni i wybory będą wygrane na 100 %.
    • Gość: bridge Re: Petrotel na sprzedaż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.06, 23:15
      To ARS ma być zastawem pod tą operację MTBS-u ? I wszystko jasne, tylko gdzie
      rewitalizacja i mieszkania , potrzebna nowa spółeczka i posadki zarzadu i rady
      nadzorczej , a moze cos damy jak Rynexowi dzialki Nowego Rynku za 6,5 mln zł ?
      • krystiano75 Ludzie jestem w szoku!!!!! Przekażcie dalej 02.01.06, 10:21
      • krystiano75 Ludzie jestem w szoku!!!!! Przekażcie dalej 02.01.06, 10:23
        Przed chwilą z dobrych źródeł w urzedzie miasta dowiedziałem się dlaczego
        Milewski chce przejąc Petrotel.
        ON CHCE ODTAJNIC WPISY NA FORUM, PZRYNAJMNIEJ TE POCHODZACE Z PETROTELU.
        • Gość: zbyszko Re: Ludzie jestem w szoku!!!!! Przekażcie dalej IP: *.plusgsm.pl 02.01.06, 14:56
          Zeby je odtajnić to najpierw by musiał kupić Wyborczą a dopiero pozniej
          Petrotel.
    • Gość: jklmn Re: Petrotel na sprzedaż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.06, 16:50
      Wiadomo że MTBS nie wystartuje po udziały Petrotelu samodzielnie, uchwalona
      dopłata pozwala spółce zawiązać konsorcjum z inną większą firmą

JEŻELI TĄ INNĄ WIĘKSZĄ FIRMĄ SĄ MULTIMEDIA TO ZAMIAST MONOPOLU BĘDZIEMY MIELI
      SUPERMONOPOL
      • Gość: on jest w szoku Re: Petrotel na sprzedaż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.06, 20:21
        Krystiano 75 lecz się! Im szybciej tym lepiej. Nie wyręczaj się innymi a twoi
        TW (stara szkoła co?) z Urzędu Miasta robią cię w Krystiana.
    • roman_j Re: Petrotel na sprzedaż 02.01.06, 22:50
      Miasto chce zapewnić mieszkańcom darmowy Internet? Ciekawe w ramach którego z
      zadań własnych? Czyżby do ustawy o samorządzie gminnym w międzyczasie dopisano
      punkt, że gmina ma obowiązek zapewnić mieszkańcom darmowy Internet? Może powinno
      się zacząć od zapewnienia ludziom mieszkań?
      Według mnie miasto chce kupić Petrotel m.in ze względu na monitoring. Jeśli
      Petrotel będzie własnością MTBS-u, a ten jest własnością miasta, to można będzie
      np. renegocjować umowę żeby zmniejszyć miesięczny koszt użytkowania lub wręcz
      przejąć monitoring na rzecz miasta.
      A na ten obiecany darmowy Internet ja bym się nie łaszczył. Dostęp do Sieci w
      rękach obecnych władz miasta może oznaczać np. blokowanie osób piszących
      niewygodne dla władz treści na forum lub choćby ich identyfikowanie. W Polsce
      były już takie próby. I jakoś nietrudno mi uwierzyć, że taka sytuacja mogłaby
      się powtórzyć się w Płocku. Ja na szczęście mam Neostradę. CO prawda TP SA to
      monopolista, ale przynajmniej nie odetnię mnie od Sieci za to, że krytykuję
      Jaśnie Oświeconą PłoCką Władzę. ;-)))
      A radni znowu dali ciała. Czy są tacy naiwni, że uwierzyli panu prezydentowi,
      czy siedzą u niego w kieszeni? A może też marzy im się przynajmniej częściowa
      kontrola nad treścią forum? W końcu nieźle im się tutaj czasem obrywa. ;-)))
      • Gość: Revoltka Re: Petrotel na sprzedaż i bardzo dobrze IP: *.c151.petrotel.pl 03.01.06, 10:03
        Roman_j czy ciebie czasami ktoś nie szpieguje???
        Co ty wypisujesz? jak ktoś chce zrobić coś dla tego miasta to jest poddawany
        krytyce, czy dobrze planuje czy tylko komentuje, to wróg... zbesztac go i
        tyle... Załamałam sie tymi komentarzami ...
        A mtbs żyzce powodzenia
      • Gość: D4ce Re: Petrotel na sprzedaż IP: *.class147.petrotel.pl 03.01.06, 22:34
        bądź czujny wobec wroga narodu !!!!

• Gość: ABC Re: Petrotel na sprzedaż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.06, 13:18
          Panie prezydencie czy mógłby pan napisać nam mieszkańcom Borowiczek Radziwia
          Gór Ciechomic Imielnicy jaką korzyść będziemy mieli ,oprócz płacenia podatku
          oby nie większego od tych którym pan zafunduje darmowy internet.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka