Dodaj do ulubionych

Katolickie Radio Płock - czy to nie przesada REAKT

IP: *.c156.petrotel.pl 06.01.06, 14:48
... Katolickie Radio Płock - czy to nie przesada
Czy to nie przesada, aby Katolickie Radio pobierało opłaty za ogłoszenia o pracy zamieszczane w Giełdzie Pracy. Przecież w ten
sposób media, które powinny informować (tymbardziej lokalnie) odstraszają pracodawców i zamykają bezrobotnym drogę do informacji o
pracy. Czy aż tak duże pieniądze kryją się za ogłoszeniami Giełdy Pracy aby ją "opodatkować"? Czy na wszystkim trzeba zarabiać?
Czy z Radiem jest aż tak źle, żeby sięgało po tak marne zarobki? Wystarczy przyjrzeć sie ilości ogłoszeń o pracy odkąd wprowadzono
te absurdalne opłaty. Nie ma ich prawie wcale!!!. Trudno to zrozumieć. Rozumiem KAPITALIZM?! Ale bądźmy także ludźmi!!! Taka jest
moja opinia, a jaka jest Państwa. SŁUCHACZ 2000 ??? ...

SKOPIOWAŁEM Z POPRZEDNIEGO POSTU. BO W PEŁNI POPIERAM I MYŚLĘ ŻE WARTO TEN SAM TEMA PODJĄĆ JESZCZE RAZ.
Obserwuj wątek
    • Gość: nie - słuchacz Re: Katolickie Radio Płock - czy to nie przesada IP: 193.59.95.* 09.01.06, 07:53
      O matko jedyna czy jest ktoś w tym mieście kto slucha jesszcze Katolickiego
      Radia? Przecież nie można się aż tak umartwiać, chociaż może po tym jak
      zamknęli Eskę to może znów maja największą słuchalnośc na Mazowszu. Klęska
      totalna i raczej nikt pracy dzięki nim nie znalazł. Nie dziwię się że biorą
      opłaty za ogłoszenia ale może wprowadzą "co Łaska..."
      • Gość: Autor Katolickie Radio Płock -> Radio PLUS IP: 217.153.131.* 28.01.06, 12:35
        A pamiętacie czasy, gdy było to Radio PLUS Płock? Ech... Pięknie było... Radio
        Dobrze Nastawione :-)))
    • Gość: miecio [...] IP: 82.177.1.* 30.01.06, 10:38
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • krzysiek_33 Re: Katolickie Radio Płock - czy to nie przesada 30.01.06, 11:06
      A pamiętacie Wiktora? W którym to radiu on się objawiał? Zabawny człowiek :)
      Szczególnie jak ktoś wykonywał obraźliwe telefony ::)
      • mariuszg2 Re: Katolickie Radio Płock - czy to nie przesada 30.01.06, 14:39
        Wiktor jest OK.

Jak się zastanowić to w Płocku nie ma już tylko płockiego radio...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka