Gość: już nie moher IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.06, 08:16 Dajcie spokój co oni wyprawiają???!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mundek Re: Brzydzę się PiS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.06, 09:34 A ja kupiłem moher bo modny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek Re: Brzydzę się PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.06, 17:35 ja też! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eeech zwróć sie pilnie do psychiatry,może masz szansę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.06, 18:23 że cie wyleczy i bedziesz prawidłowo odbierał rzeczywistość, i nie pij, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .................. ................................. ................. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.06, 11:25 ...tak realizuje sie zero wolnosci, budujemy zamek szczescia z ludzkich kości ,czerepy skladamy mury niebotyczne ,wszystko malujemy w barwy polityczne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiek Re: Brzydzę się PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.06, 15:15 Bedą ruszone układy mafijno - liberalne (PO i SLD)przez Kaczorów i stąd taka hucpa na forum czerwonych i liberałów, największych złodziei III Rzeczpospolitej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jeniec39r Re: Brzydzę się PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.06, 19:26 Za przeproszeniem NKWD chyba nie wskrzeszą niemiłe wam kaczory,a ze troche kościołem postraszą to nie takie bolesne dostać od czasu do czasu kropidłem po głowie w latach panowania wielkiego wodza JOZEFA STALINA JAJA W SZUFLADZIE MI ZAMYKALI TO BYŁO BOLESNE nie polecał bym tego nikomu a za to tylko ze z niewoli niemieckiej za pożno wrucilem. Mimo wszystko pozdrawiam wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
milton_plock Re: Brzydzę się PiS 14.02.06, 19:59 ja ich się tam nie brzydzę - ja się z nich śmieję ...partacze:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Brzydzę się PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.06, 20:07 A czerwony będzie ministrem skarbu. Wmawiaj sobie dalej bajeczki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aja Re: Brzydzę się PiS - stary komuch IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.06, 20:51 wg najnowszego sondazu mlodziez polska ocenia PO jako Partie Ochlaptusow, chlopi zas nazywaja PO - popaprancy odrebniune zas starsze kobiety mowia , PO to - pospolite osly Odpowiedz Link Zgłoś