Dodaj do ulubionych

Brzydzę się PiS

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.06, 08:16
Dajcie spokój co oni wyprawiają???!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: mundek Re: Brzydzę się PiS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.06, 09:34
      A ja kupiłem moher bo modny.
    • Gość: jarek Re: Brzydzę się PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.06, 17:35
      ja też!
    • Gość: eeech zwróć sie pilnie do psychiatry,może masz szansę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.06, 18:23
      że cie wyleczy i bedziesz prawidłowo odbierał rzeczywistość,
      i nie pij,
      • Gość: .................. ................................. ................. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.06, 11:25
        ...tak realizuje sie zero wolnosci, budujemy zamek szczescia z ludzkich
        kości ,czerepy skladamy mury niebotyczne ,wszystko malujemy w barwy polityczne
    • Gość: Krzysiek Re: Brzydzę się PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.06, 15:15
      Bedą ruszone układy mafijno - liberalne (PO i SLD)przez Kaczorów i stąd taka
      hucpa na forum czerwonych i liberałów, największych złodziei III Rzeczpospolitej
      • Gość: jeniec39r Re: Brzydzę się PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.06, 19:26
        Za przeproszeniem NKWD chyba nie wskrzeszą niemiłe wam kaczory,a ze troche
        kościołem postraszą to nie takie bolesne dostać od czasu do czasu kropidłem po
        głowie w latach panowania wielkiego wodza JOZEFA STALINA JAJA W SZUFLADZIE MI
        ZAMYKALI TO BYŁO BOLESNE nie polecał bym tego nikomu a za to tylko ze z niewoli
        niemieckiej za pożno wrucilem.
        Mimo wszystko pozdrawiam wszystkich.
        • milton_plock Re: Brzydzę się PiS 14.02.06, 19:59
          ja ich się tam nie brzydzę - ja się z nich śmieję

...partacze:-)))
      • Gość: m Re: Brzydzę się PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.06, 20:07
        A czerwony będzie ministrem skarbu. Wmawiaj sobie dalej bajeczki.
        • Gość: aja Re: Brzydzę się PiS - stary komuch IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.06, 20:51
          wg najnowszego sondazu mlodziez polska ocenia PO jako Partie Ochlaptusow,
          chlopi zas nazywaja PO - popaprancy odrebniune
          zas starsze kobiety mowia , PO to - pospolite osly

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka