Dodaj do ulubionych

Okradli Orlen

IP: *.inteko.com.pl 11.02.06, 11:55
wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3158649.html
Obserwuj wątek
    • Gość: jan Re: Okradli Orlen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.06, 12:18
      no ciekawe ile miejsc pracy dzięki tej nieudolności zwolni sie w orlenie,
      • Gość: duduś Re: Okradli Orlen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.06, 12:37
        a co na to pani Brudzyńska - Kiełbowicz która jest kierownikiem działu
        admnistracyjnego w PKN ORLEN. Przecież to do jej obowiązków należy nadzór między
        innymi nad ochroną w budynku dyrekcji. Ale pani ta jest zajęta plotami i
        ustalaniem kto ma gdzie pracować (stołki) a nie tym co do niej należy. Mozna by
        też przyjrzeć się temu co robią jej pracownicy. Np. w pokoju na parterze w
        budynku zarządu pracwnicy nielegalnie kopiują sobie programy komputerowe, pani
        kierownik o tym wie, a nawet korzysta z usług.
        • Gość: gość Re: Okradli Orlen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.06, 22:23
          One dobrze zarabiają i myślą tylko o wekendach i o imprezkach o praca im leży
          głęboko w d.....
          • Gość: Felek [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.06, 19:40
            Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
          • Gość: Monika Re: Okradli Orlen IP: *.c154.petrotel.pl 16.02.06, 08:54
            Jak tak doskonale wiesz ile zarabiamy to zatrudnij się w ochronie to zobaczysz
            jak dobrze zarabiamy to dostaniesz umowe zlecenie i 3zł netto,i będziesz
            pracowac po 12godz i 16 godz to się przekonasz jak w ochronie można zarobić,
            • Gość: duduś [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.06, 09:22
              • Gość: Samanta HEHE :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.06, 17:58
                Jeszcze Ciekawsze od dziewczyn są cłopaki (ochroniarze).Jak traktuja swoje
                dziewczyny ,Żony ,narzeczone . Jak je zdradzaja ,oszukująi znecaja sie.Najpierw
                przeleci Koleżanke a pózniej opowiada jaka to była że leżała jak kłoda albo jak
                nie chciala lub niemogła i tak musiała !
                • Gość: kobieta Re: HEHE :) IP: *.class147.petrotel.pl 07.03.06, 13:13
                  TO CO MÓWISZ JEST NAJŚWIĘTSZĄ PRAWDĄ NIGDZIE W ŻADNEJ FIRMIE NIE MA TAKIEGO
                  ŁAJD.... JAK W ORLEN OCHRONIE. ZDRADY ,OSZUSTWA. JEDNO MOGĘ TYLKO ZROBIĆ
                  OSTRZEC ŻONY OCHRONIARZY NIECH NIE UFAJĄ SWOIM MĘŻOM, JA JUŻ COŚ WIEM NA TEN
                  TEMAT....NASI WIELCY OCHRONIARZE MAJĄ SIĘ ZA WIELKICH PANÓW MĄDRYCH PIĘKNYCH I
                  WOGÓLE NAJ, RZECZYWISTOŚĆ JEST JEDNAK INNA W GŁOWACH MAJĄ SAME SIANKO.A
                  PANIENKI KTÓRE Z NIMI IDĄ DO ŁÓŻKA PÓŹNIEJ NIEŹLE KOŃCZĄ, ALE IM TO NIE
                  PRZESZKADZA NIE ZALEŻY IM PRZECIEŻ NA DOBREJ OPINI. PRZYKRO MI ALE TAK JEST
    • Gość: KAJA Re: Okradli Orlen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.06, 21:13
      ale wy PIEPRZ....bzdury!!!!PO PIERWSZE DZIEWCZYNY ZARABIAJĄ GROSZE BYŁY NA UMOWACH ZLECENIACH(OD NIEDAWNA NA UMOWACH O PRACĘ)NA TAKIEJ UMOWIE MOJA KOLEŻANKA PRZED ŚWIĘTAMI BOŻEGO NARODZENIA ODEBRAŁA 450ZŁ!!!I DZIEWCZYNY NIE LATAŁY NA KOLANKA DO PREZESÓW!!!!JA TAM NIGDY NIE PRACOWAŁAM ALE WIEM CO I JAK!!!ŚWIRUJĄ SOBIE Z CHŁOPAKÓW(OCHRANIACZY!!)I TYLKO TYLE!!
      • Gość: Ania [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.06, 22:15
        • Gość: prawda Re: Okradli Orlen IP: *.c154.petrotel.pl 12.02.06, 23:42
          Co do administracji to fakt.Odebrały 450zł? - doskonale znały stawkę za jaką
          będą pracować. Ale kto błysnął,że zwolnili szefa ochrony?? - chyba się komuś
          w "gazecie" coś...
          • Gość: asia Re: Okradli Orlen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.06, 20:04
            Dobrze może i wiedziały tylko że stawka miała byc ponad 5zł a na rękę dostawały po 3zł z groszami!!Jak jedna latała to nie znaczy że wszystkie latały!!nie obrażajcie tych co nie latały i nie latają!!!znam dziewczyny co nie latały i nie latają!!!
            • Gość: OOO! Re: Okradli Orlen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.06, 23:08
              ooo... to trzeba kupić im po miotle, wtedy będą latać! ;)))
      • Gość: mola Re: Okradli Orlen IP: *.c154.petrotel.pl 16.02.06, 09:13
        Potwierdzam ,ale nie które fakty umowe prace dostały 3 osoby w pażdżerniku
        miało iśc dalej ale skończyło się na słowach reszta dziewczyn pracuje na
        zlecenie tzn,ok 7 osób (zlecenie),a co do latania to każdy sądzi według
        siebie,co do kolan prezesów to chyba siedziała ta osoba która napisał ten tekst
        niezłe masz chody jak możesz sobie posiedzieć na kolanch u prezesa (nie
        zazdroszcze)
        • Gość: Koksiarz Re: Okradli Orlen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.06, 18:01
          Kazda se dala trochew wiecej luzu niz myslicie nie tylko siedziala u prezesa na
          kolanach ale cos tam wyszukiwala :) Osobiscie mnie to nieinteresi , ale i tak
          zeby przejsc albo zostac trzeba zrobic cos sprosnego:)
          • Gość: ewa Re: Okradli Orlen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.06, 18:35
            chyba ty!!!siadałeś na kolanach u prezesów i czegoś szukałeś!!tylko nie rozumie o jakie przejście tobie chodzi!!Czy przejście z pokoju do pokoju??
            • Gość: Koksiarz Re: Okradli Orlen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.06, 21:03
              ta jasne haha moze ty kolezanko ale tak jest ... jak chce sie utrzymac....!!
      • Gość: ala Re: Okradli Orlen IP: *.class147.petrotel.pl 07.03.06, 15:02
        MOŻE I JEST TAK JAK MÓWISZ, ŻE SOBIE ŚWIRUJĄ Z CHŁOPAKÓW, ALE NIEKTÓRE Z NICH
        ZAPRACOWAŁY SAME SOBIE NA SWOJĄ OPINIE I NAPEWNO WIEDZĄ ŻE CHŁOPAKI TEŻ SOBIE Z
        NICH NIEŹLE ŚWIRUJĄ.WIEM JEDNO FIRMA O KTÓREJ MOWA TO NIEZŁY HAREM TYLKO
        WŁADCÓW TAM TROCHĘ ZA DUŻO, ALE PEWNIE SAMI SIĘ WYBIJĄ NIEDŁUGO BO JUŻ JEDEN
        POD DRUGIM DOŁKI KOPIE.TYLKO KTO BĘDZIE ADOROWAŁ TE PRZEMIŁE PANIENKI CO TAM
        PRACUJĄ NO NO............
        • Gość: Globetrotter Re: Okradli Orlen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.06, 17:27
          Zapalcie ganje bedzie dobrze ok heh! Zaplacie se dziewczyny przed .... i po...
          z ochraniarzami bedzie pokój :-)
          • Gość: re Re: Okradli Orlen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.06, 07:05
            Ładne kwiatki w tym orlenie
            • Gość: Ja Re: Okradli Orlen IP: 193.59.95.* 13.03.06, 10:34
              Poruszony był wątek kradzieży w Orlenie.
              A nie dziewczyny z Orlen-Ochrony.
              Niewyżyci!
              Panie Balcerzak – pogonić towarzystwo.
              • Gość: Globetrotter Re: Okradli Orlen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.06, 15:33
                <....ochraniarze są spoko....> Nigdy niedogodzisz Tym Kobitom zawsze bedą
                miały zle ... jak nie z jednym to z drugim .. one tez nie sa swiete!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka