Dodaj do ulubionych

KRZYSZTOF KANIA PREZEDENTEM PŁOCKA

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.06, 08:05
UWAŻAM, ŻE TO NAJLEPSZY KANDYDAT NA PREZYDENTA NASZEGO KSIĄŻĘCEGO GRODU.
POWINIEN WYSTARTOWAĆ I NAPEWNO WYGRA
Obserwuj wątek
    • Gość: osioł Re: KRZYSZTOF KANIA PREZEDENTEM PŁOCKA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.06, 08:33
      wystarczy że naniego zagłosują wszystkie kochanki i byłe żony i wygrywa w cuglach
      • Gość: kochanka Re: KRZYSZTOF KANIA PREZEDENTEM PŁOCKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.06, 08:44
        Krzysiek ma moje całkowite poparcie. Bycie kochanką prezydenta bardzo mnie
        kręci.
        • Gość: duduś Re: KRZYSZTOF KANIA PREZEDENTEM PŁOCKA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.06, 08:59
          papisała w poprzednim poście Opatrzyca
        • bizz5 Re: KRZYSZTOF KANIA PREZEDENTEM PŁOCKA 16.02.06, 09:38
          inteligentny, wykształcony facet !
          Jestem ZA !!!!!!
      • Gość: zainteresowana Re: KRZYSZTOF KANIA PREZEDENTEM PŁOCKA IP: *.c158.petrotel.pl 23.02.06, 09:04
        Może to i dobry kandydat, ale więcej miejsca poświęca się jego ocenie jako
        mężczyźnie. Może jego byłe kochanki, jak pisze "osioł" sie wypowiedza jaki jest?
        Jeśli miał kochanki to je oceńmy. O mężczyżnie świadczy też, jak mawiają
        psychologowie, jakie ma i miał kochanki. To może byc dodatkowy atut w ubieganiu
        sie o stanowisko Prezydenta Płocka - atrakcyjnośc jego kochanek.
    • andrzejmil Re: KRZYSZTOF KANIA PREZEDENTEM PŁOCKA 16.02.06, 11:05
      jak kania jest takim kozakiem, to chyba dobrze. A te wpisy o jego miłosnych
      podbojach świadczą o jego męskości. Ci, co piszą takie rzeczy muszą mieć
      kompleksy w tych sprawach.
      • Gość: Andrzej T Re: KRZYSZTOF KANIA PREZEDENTEM PŁOCKA IP: *.c241.petrotel.pl 23.02.06, 13:58
        To wstyt dla kraju
    • Gość: Kochanka Re: KRZYSZTOF KANIA PREZEDENTEM PŁOCKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.06, 19:00
      Gościu z czerwonym, pijackim nochalem nie może zostać Prezydentem. Poza tym
      niedłudo będzie skazany.
      • Gość: żona Re: KRZYSZTOF KANIA PREZEDENTEM PŁOCKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.06, 19:07
        Ręce precz od mojego męża ty szmato!!!
    • Gość: pytacz Re: KRZYSZTOF KANIA PREZEDENTEM PŁOCKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.06, 19:16
      a dlaczego do tej pory nie jest skazany ?
    • Gość: Alf Re: KRZYSZTOF KANIA PREZEDENTEM PŁOCKA IP: *.c242.petrotel.pl 17.02.06, 08:33
      To jest to!!! Wspaniały kompan do kielicha i na dziewuchy!!.W końcu będziemy
      mieli wesołego prezydenta, co to zabawić się potrafi, a i kasiorką nie pogardzi.
      • Gość: samoobrona Re: KRZYSZTOF KANIA PREZEDENTEM PŁOCKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.06, 15:13
        I oto chodzi, żeby mieć to "coś" w sobie
    • Gość: Z Re: KRZYSZTOF KANIA PREZEDENTEM PŁOCKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.06, 19:14
      dobre hahhahahhahah
    • Gość: ganc Re: KRZYSZTOF KANIA PREZEDENTEM PŁOCKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.06, 20:15
      Kania to normalny człowiek takim był w PSSach i ratuszu. Dziś wraca do polityki
      i to jest dobe. Czytałem jego artykóły w gazecie, widać że wie o co w tym
      ratuszu chodzi w odróżnieniu od tych "ćwoków" (słowo nieobraźliwe wg. senatora
      Niesiołowskiego tak często cytowanego w Gazecie Wyborczej) czy też "cieniasów"
      za premierem Polski, a choci o takich orłów jak - Milewski, Kolczyński, Kubera
      czy tego "buca" Zawidzkiego.
      • Gość: renia Re: KRZYSZTOF KANIA PREZEDENTEM PŁOCKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.06, 20:43
        Trudno się z Tobą nie zgodzić Panie Ganc
      • Gość: polski Re: KRZYSZTOF KANIA PREZEDENTEM PŁOCKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.06, 11:09
      • Gość: polski Re: KRZYSZTOF KANIA PREZEDENTEM PŁOCKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.06, 11:09
      • Gość: patriota lokalny Re: KRZYSZTOF KANIA PREZEDENTEM PŁOCKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.06, 11:12
        popieram,ja ze swojej strony mogę tylko zaofiarować się , że dam na msze w
        intencji : "żeby szlag trafił wszystkich ćwoków"
        • Gość: Ob.serwator Popłuczyny SLD - chcecie tego ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.06, 15:23
          Ma jedną zaletę , pisze niezłe teksty wystąpień posłowi Wiśniewskiemu - wszak
          to koledzy z jednej ławy (bynajmniej nie szkolnej) !
    • Gość: Andrzej T Re: KRZYSZTOF KANIA PREZEDENTEM PŁOCKA IP: *.c241.petrotel.pl 23.02.06, 13:58
      Uważam to za żenujące
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka