Gość: płockier IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.06, 08:05 UWAŻAM, ŻE TO NAJLEPSZY KANDYDAT NA PREZYDENTA NASZEGO KSIĄŻĘCEGO GRODU. POWINIEN WYSTARTOWAĆ I NAPEWNO WYGRA Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: osioł Re: KRZYSZTOF KANIA PREZEDENTEM PŁOCKA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.06, 08:33 wystarczy że naniego zagłosują wszystkie kochanki i byłe żony i wygrywa w cuglach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kochanka Re: KRZYSZTOF KANIA PREZEDENTEM PŁOCKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.06, 08:44 Krzysiek ma moje całkowite poparcie. Bycie kochanką prezydenta bardzo mnie kręci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duduś Re: KRZYSZTOF KANIA PREZEDENTEM PŁOCKA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.06, 08:59 papisała w poprzednim poście Opatrzyca Odpowiedz Link Zgłoś
bizz5 Re: KRZYSZTOF KANIA PREZEDENTEM PŁOCKA 16.02.06, 09:38 inteligentny, wykształcony facet ! Jestem ZA !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zainteresowana Re: KRZYSZTOF KANIA PREZEDENTEM PŁOCKA IP: *.c158.petrotel.pl 23.02.06, 09:04 Może to i dobry kandydat, ale więcej miejsca poświęca się jego ocenie jako mężczyźnie. Może jego byłe kochanki, jak pisze "osioł" sie wypowiedza jaki jest? Jeśli miał kochanki to je oceńmy. O mężczyżnie świadczy też, jak mawiają psychologowie, jakie ma i miał kochanki. To może byc dodatkowy atut w ubieganiu sie o stanowisko Prezydenta Płocka - atrakcyjnośc jego kochanek. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejmil Re: KRZYSZTOF KANIA PREZEDENTEM PŁOCKA 16.02.06, 11:05 jak kania jest takim kozakiem, to chyba dobrze. A te wpisy o jego miłosnych podbojach świadczą o jego męskości. Ci, co piszą takie rzeczy muszą mieć kompleksy w tych sprawach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej T Re: KRZYSZTOF KANIA PREZEDENTEM PŁOCKA IP: *.c241.petrotel.pl 23.02.06, 13:58 To wstyt dla kraju Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kochanka Re: KRZYSZTOF KANIA PREZEDENTEM PŁOCKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.06, 19:00 Gościu z czerwonym, pijackim nochalem nie może zostać Prezydentem. Poza tym niedłudo będzie skazany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żona Re: KRZYSZTOF KANIA PREZEDENTEM PŁOCKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.06, 19:07 Ręce precz od mojego męża ty szmato!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytacz Re: KRZYSZTOF KANIA PREZEDENTEM PŁOCKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.06, 19:16 a dlaczego do tej pory nie jest skazany ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alf Re: KRZYSZTOF KANIA PREZEDENTEM PŁOCKA IP: *.c242.petrotel.pl 17.02.06, 08:33 To jest to!!! Wspaniały kompan do kielicha i na dziewuchy!!.W końcu będziemy mieli wesołego prezydenta, co to zabawić się potrafi, a i kasiorką nie pogardzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samoobrona Re: KRZYSZTOF KANIA PREZEDENTEM PŁOCKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.06, 15:13 I oto chodzi, żeby mieć to "coś" w sobie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Z Re: KRZYSZTOF KANIA PREZEDENTEM PŁOCKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.06, 19:14 dobre hahhahahhahah Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ganc Re: KRZYSZTOF KANIA PREZEDENTEM PŁOCKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.06, 20:15 Kania to normalny człowiek takim był w PSSach i ratuszu. Dziś wraca do polityki i to jest dobe. Czytałem jego artykóły w gazecie, widać że wie o co w tym ratuszu chodzi w odróżnieniu od tych "ćwoków" (słowo nieobraźliwe wg. senatora Niesiołowskiego tak często cytowanego w Gazecie Wyborczej) czy też "cieniasów" za premierem Polski, a choci o takich orłów jak - Milewski, Kolczyński, Kubera czy tego "buca" Zawidzkiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia Re: KRZYSZTOF KANIA PREZEDENTEM PŁOCKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.06, 20:43 Trudno się z Tobą nie zgodzić Panie Ganc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polski Re: KRZYSZTOF KANIA PREZEDENTEM PŁOCKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.06, 11:09 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polski Re: KRZYSZTOF KANIA PREZEDENTEM PŁOCKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.06, 11:09 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patriota lokalny Re: KRZYSZTOF KANIA PREZEDENTEM PŁOCKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.06, 11:12 popieram,ja ze swojej strony mogę tylko zaofiarować się , że dam na msze w intencji : "żeby szlag trafił wszystkich ćwoków" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ob.serwator Popłuczyny SLD - chcecie tego ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.06, 15:23 Ma jedną zaletę , pisze niezłe teksty wystąpień posłowi Wiśniewskiemu - wszak to koledzy z jednej ławy (bynajmniej nie szkolnej) ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej T Re: KRZYSZTOF KANIA PREZEDENTEM PŁOCKA IP: *.c241.petrotel.pl 23.02.06, 13:58 Uważam to za żenujące Odpowiedz Link Zgłoś