Dodaj do ulubionych

Mazowsze się remontuje

22.02.06, 06:59
A co z główną trasą na Warszawę? Kto, kiedy i czy w ogóle weźmie się za ten
odcinek?
Obserwuj wątek
    • Gość: a Re: Mazowsze się remontuje IP: *.zep.com.pl 22.02.06, 07:12
      A co z FATALNĄ trasą na Ciechanów???????? Strach tam jeździć, jest w okropnym
      stanie.
    • Gość: Johny Re: Mazowsze się remontuje IP: 80.51.246.* 22.02.06, 08:35
      Wszystkie te plany "wezmą w łeb" ponieważ większośc środków będzie potrzebna na
      wyremontowanie ubytków po sezonie zimowym. Juz teraz spróbujcie wyjechac poza
      (ale ne tylko ) granice Płocka. Salalom z przeszkodami. Pozdrawiam
    • Gość: Kierowca Re: Mazowsze się remontuje IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 22.02.06, 08:54
      Niech wojewoda i prezydent Płocka zrobią równie dużo to już nie będzie żle.
      Panie Marszałku - Dziękujemy!
    • Gość: Patriot Marszałku, Marszałku.... IP: 193.59.95.* 22.02.06, 09:15
      O działaniach Urzędu Marszałka w sprawach dróg świadczy m.in. 10km odcinek
      drogi od Gostynina w kierunku Kutna. Biedaczysko nie potrafił się porozumieć z
      Marszałkiem woj. Łódzkiego, aby cała trasa Gostynin-Kutno została
      wyremontowana, a nie od granicy woj. łódzkiego. A teraz mamy taki gniot, jaki
      mamy. Panie Struzik, ja wiem, że Pan tamtędy nie jeździsz i prawdopodobnie nie
      wiesz, że coś tam wyremontowano i że tak mało brakowało, aby CAŁĄ TRASĘ z
      Gostynina do Kutna jechało się jak po drodze europejskiej.
      ZATEM: jeśli szczodrze wysupłałeś 140mln, to proponuję: przekaż część z tych
      pieniędzy na ten nieszczęsny 10km odcinek.
      Pozdrawiam
      • Gość: Jan Re: Marszałku, Marszałku.... IP: 80.51.246.* 22.02.06, 09:56
        Oj, naiwni,naiwni...Jak zwykle cała kasa pójdzie na wybory samorzadowe PSL.
        Przecież Struzik umrze, jeśli sczyszczą go z ciepłej posadki marszałka.
    • Gość: anka Re: Mazowsze się remontuje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.06, 19:01
      niech każdy przejedzie sie trasą na ciechanów to zobaczycie co znaczą dziury w
      jezdni tamtędy nie da się już jeżdzić tylko co mamy zrobić my którzy mieszkamy
      przy tej trasie a pracyjemy w płocku?mój dom stoi przy samej ulicy codziennie
      przejeżdza tędy mnostwo tirów ściany domu się trzęsą jak taki wpada w dziurę
      ciekawe czy zarząd drog da mi mieszkanie jak zostanę bez dachu nad głowa wlasnie
      mprzez tiry i dziury
      a ja napewno podam ich do sadu acha nawet spać nie mozna jak jeżdza te kolosy
      • Gość: ciechanowianin A IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.06, 12:46
        Ciągle się o tym mówim ale większośc mieszkańców naszego miasta nie wie że w
        Ciechanowie jest czterech zarządców dróg.Prezydent ma wpływ na stan tylko
        części z nich.
        Za drogii krajowe:
        drogę nr60 ( ul Płocka, ul.Tatarska, ul.17 Stycznia od ulicy Tatarskiej do
        ulicy Pułtuskiej,ul Pułtuska)
        drogę nr50 (ul.11 Pułku Ułanów Legionowych, ul.Płońska, ul.Kasprzaka)
        odpowiadają Generalna Dyrekcja Dróg Krajowych i Autostrad Rejon w Mławie (tel.
        0-23 654-49-20 fax: 654-49-20).
        Ulice :Mławska, Sienkiewicza( od ul.Mławskiej do ul.17 Stycznia) oraz 17
        Stycznia(od ul.Sienkiewicza do ul.Tatarskiej wchodzące w skład drogi nr 615;
        ulice Wojska Polskiego i Przasnyska tworzą drogę nr617; ul.Gruduska(droga
        nr616) to drogii wojewódzkie.To jak wyglądają zalezy od Mazowieckiego Zarządu
        Dróg Wojewódzkich w Warszawie.
        Powiatowy Zarząd Dróg w Ciechanwoie (672-54-14) ma wpływ na ulice Sońską,
        Kącką, 11 listopada, Plac Kościuszki, 3-go Maja, Sienkiewicza, Nużewską,
        Niechodzką,Mleczarską, Mazowiecką, Graniczną, Widną, Leśną, Śmiecińską,
        Spółdzielczą,Plac Piłsudskiego, Kraszewskiego, Kargoszyńską, Towarową,Gąsecką
        oraz Kwiatową.
        Reszta dróg to drogi gminne.

• Gość: zzz Re: Mazowsze się remontuje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.06, 21:00
      Już sie nie mogę doczekać tych wyremontowanych
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka