Dodaj do ulubionych

www.zenon.wisniewski.plocman.pl- już jest!!!!!!!!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.06, 19:54
Super strona ona jóż działa jest poprostu boska wczoraj na niej byłem jest doskonała jestem dumny z niej
Obserwuj wątek
    • Gość: ff Re: www.zenon.wisniewski.plocman.pl- już jest!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.06, 21:08
      Podaj linka!!!!!!!!!!!!!!!
    • sokratessierpc Re: www.zenon.wisniewski.plocman.pl- już jest!!!! 24.03.06, 11:23
      www.zenon.wisniewski.plocman.pl
      Strona na poziomie ciekawostki o posłach
      • Gość: adas Re: www.zenon.wisniewski.plocman.pl- już jest!!!! IP: 80.50.35.* 24.03.06, 11:50
        o boze jaki ty jestes zaklamany:)
        • Gość: adas Re: www.zenon.wisniewski.plocman.pl- już jest!!!! IP: 80.50.35.* 24.03.06, 11:52
          stronka robiona chyba przez dziecko:))))
          • Gość: Terry Re: www.zenon.wisniewski.plocman.pl- już jest!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.06, 13:41
            Nie ważne czy ZSW lubię czy nie, ale strony to mu współczuję.
            Widziałem lepsze jako zaliczenia informatyki w szkole podstawowej.

Pozdrawiam
            • Gość: Grom Strona adekwatna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.06, 17:37
              Nie, no co wy. Strona właściwa.
              Jaki poseł, jaka partia taka strona.
              Poziomy sa adekwatne.
              • Gość: Piotr ale strona.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.06, 18:06
                jaki poseł taka strona...
                8letni syn moich znajomych zrobił sobie fajniejszą :)
                • Gość: Grom Re: ale strona.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.06, 18:26
                  Wiesz Piotrek, teraz dzieci są zdolniejsze. Nie dziw się.
                  Ale Zenek ma tyle obowiązków, że nie ma czasu na naukę.
                  Zacytuję bardzo niedokładnie z pamięci pewnien dialog Laskowika i Smolenia.
                  - Eeee, ładne to...
                  - Sama zrobiłam - Smoleń w chuścinie mówi.
                  - No właśnie widać...
                  Więc Zenek tu jest Smoleniem. Kumasz?
    • Gość: oj Re: www.zenon.wisniewski.plocman.pl- już jest!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.06, 18:14

Pomylili zdjęcia

miasta.gazeta.pl/aliasy/mod/zoom.jsp?xx=2581348
      • Gość: Grom Re: www.zenon.wisniewski.plocman.pl- już jest!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.06, 18:21
        oj
        Kiedyś to się mówiło: postaw to zdjęcie przy cukiernicy, dzieciaki przestaną
        cukier wyjadać.
    • Gość: juz Re: www.zenon.wisniewski.plocman.pl- już jest!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.06, 18:24
      a tu hymn mp3.wp.pl/i/sciagnij?id=140777
    • Gość: alihaba Re: www.zenon.wisniewski.plocman.pl- już jest!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.06, 06:04
      Krzysztofie kanio zacznij sie podpisywać bo za dużo czasu tracisz na szuaknie
      imion w kalendazru i jak zwykle sie w wtedy pocisz! a jak sie spocisz to wiesz
      co się dzieje!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka