Gość: SokratesSierpc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.06, 19:54 Super strona ona jóż działa jest poprostu boska wczoraj na niej byłem jest doskonała jestem dumny z niej Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ff Re: www.zenon.wisniewski.plocman.pl- już jest!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.06, 21:08 Podaj linka!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sokratessierpc Re: www.zenon.wisniewski.plocman.pl- już jest!!!! 24.03.06, 11:23 www.zenon.wisniewski.plocman.pl Strona na poziomie ciekawostki o posłach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adas Re: www.zenon.wisniewski.plocman.pl- już jest!!!! IP: 80.50.35.* 24.03.06, 11:50 o boze jaki ty jestes zaklamany:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adas Re: www.zenon.wisniewski.plocman.pl- już jest!!!! IP: 80.50.35.* 24.03.06, 11:52 stronka robiona chyba przez dziecko:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Terry Re: www.zenon.wisniewski.plocman.pl- już jest!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.06, 13:41 Nie ważne czy ZSW lubię czy nie, ale strony to mu współczuję. Widziałem lepsze jako zaliczenia informatyki w szkole podstawowej. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grom Strona adekwatna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.06, 17:37 Nie, no co wy. Strona właściwa. Jaki poseł, jaka partia taka strona. Poziomy sa adekwatne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr ale strona.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.06, 18:06 jaki poseł taka strona... 8letni syn moich znajomych zrobił sobie fajniejszą :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grom Re: ale strona.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.06, 18:26 Wiesz Piotrek, teraz dzieci są zdolniejsze. Nie dziw się. Ale Zenek ma tyle obowiązków, że nie ma czasu na naukę. Zacytuję bardzo niedokładnie z pamięci pewnien dialog Laskowika i Smolenia. - Eeee, ładne to... - Sama zrobiłam - Smoleń w chuścinie mówi. - No właśnie widać... Więc Zenek tu jest Smoleniem. Kumasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oj Re: www.zenon.wisniewski.plocman.pl- już jest!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.06, 18:14 Pomylili zdjęcia miasta.gazeta.pl/aliasy/mod/zoom.jsp?xx=2581348 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grom Re: www.zenon.wisniewski.plocman.pl- już jest!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.06, 18:21 oj Kiedyś to się mówiło: postaw to zdjęcie przy cukiernicy, dzieciaki przestaną cukier wyjadać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juz Re: www.zenon.wisniewski.plocman.pl- już jest!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.06, 18:24 a tu hymn mp3.wp.pl/i/sciagnij?id=140777 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alihaba Re: www.zenon.wisniewski.plocman.pl- już jest!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.06, 06:04 Krzysztofie kanio zacznij sie podpisywać bo za dużo czasu tracisz na szuaknie imion w kalendazru i jak zwykle sie w wtedy pocisz! a jak sie spocisz to wiesz co się dzieje! Odpowiedz Link Zgłoś