Dodaj do ulubionych

Apel Prezydenta m.Płocka

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.06, 19:52
www.ump.pl/main.php?cid=akt&&iid=856
Obserwuj wątek
    • Gość: lekmed Re: Apel Prezydenta m.Płocka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.04.06, 06:51
      Panie Prezydencie Płocka.

1/ Za 3 miliony złoty w sprawie strat miast w Pańskimi wymianami z PERN.
      2/ Za około 30 milionów za Nowy Rynek podarowany przez Pana spółeczce Polimeni
      3/ Za 200 milionów zbyt wcześnie wydane na most (pieniędzmi się obraca, w
      Polsce okoo 5 krotnie w ciągu roku, 200 mln wypracuje tyle co 1 mld zł).
      4/ itd
      5/ itd
      6/ itd

Za te pieniądze można było coś zrobić! Panie Prezydencie. A Pan je marnuje,
      rozdaje.
      • Gość: apolinary Re: Apel Prezydenta m.Płocka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.04.06, 07:38
        racz nam odejść panie MM
      • Gość: k. Re: Apel Prezydenta m.Płocka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.06, 07:39
        widac u ciebie ze stan służby zdrowia jest zły,
      • Gość: lekmed musiałem poprawić IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.04.06, 08:18
        Panie Prezydencie Płocka.

1/ Za 3 miliony złoty - sprawa strat miasta na skutek Pańskich wymian działek z
        PERN.
        2/ Za około 30 milionów - Nowy Rynek podarowany przez Pana spółeczce Polimeni
        3/ Za 200 milionów zbyt wcześnie wydane na most (pieniędzmi się obraca, w
        Polsce około 5 krotnie w ciągu roku, 200 mln wypracuje tyle co 1 mld zł).
        4/ itd
        5/ itd
        6/ itd

Za te pieniądze można było coś zrobić Panie Prezydencie. A Pan je marnuje,
        rozdaje.
        • Gość: odrzucony Re: musiałem poprawić IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.06, 11:26
          W Płocku nadal największe bezrobocie a UM funduje historyczne iogrzyska których
          w kwietniu nie było. Zrób to coś obiecał p. Prezydencie. Ogłupiałą rozrywkę
          można zrobić przed własnym domem a nie przed ratuszem. i znów w karczmie retro
          będzie lało się piwo i alkohol bo pijanym społeczeństwem łatwiej manipulować i
          łatwiej rządzić
          • Gość: ANASTAZJA P. Re: musiałem poprawić IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.04.06, 11:40
            no właśnie, panie prezydencie gdzie jest te 5000 miejsc pracy w Parku
            Technologicznym ??

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka