Gość: ulka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.06, 19:52 www.ump.pl/main.php?cid=akt&&iid=856 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lekmed Re: Apel Prezydenta m.Płocka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.04.06, 06:51 Panie Prezydencie Płocka. 1/ Za 3 miliony złoty w sprawie strat miast w Pańskimi wymianami z PERN. 2/ Za około 30 milionów za Nowy Rynek podarowany przez Pana spółeczce Polimeni 3/ Za 200 milionów zbyt wcześnie wydane na most (pieniędzmi się obraca, w Polsce okoo 5 krotnie w ciągu roku, 200 mln wypracuje tyle co 1 mld zł). 4/ itd 5/ itd 6/ itd Za te pieniądze można było coś zrobić! Panie Prezydencie. A Pan je marnuje, rozdaje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: apolinary Re: Apel Prezydenta m.Płocka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.04.06, 07:38 racz nam odejść panie MM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k. Re: Apel Prezydenta m.Płocka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.06, 07:39 widac u ciebie ze stan służby zdrowia jest zły, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lekmed musiałem poprawić IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.04.06, 08:18 Panie Prezydencie Płocka. 1/ Za 3 miliony złoty - sprawa strat miasta na skutek Pańskich wymian działek z PERN. 2/ Za około 30 milionów - Nowy Rynek podarowany przez Pana spółeczce Polimeni 3/ Za 200 milionów zbyt wcześnie wydane na most (pieniędzmi się obraca, w Polsce około 5 krotnie w ciągu roku, 200 mln wypracuje tyle co 1 mld zł). 4/ itd 5/ itd 6/ itd Za te pieniądze można było coś zrobić Panie Prezydencie. A Pan je marnuje, rozdaje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: odrzucony Re: musiałem poprawić IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.06, 11:26 W Płocku nadal największe bezrobocie a UM funduje historyczne iogrzyska których w kwietniu nie było. Zrób to coś obiecał p. Prezydencie. Ogłupiałą rozrywkę można zrobić przed własnym domem a nie przed ratuszem. i znów w karczmie retro będzie lało się piwo i alkohol bo pijanym społeczeństwem łatwiej manipulować i łatwiej rządzić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANASTAZJA P. Re: musiałem poprawić IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.04.06, 11:40 no właśnie, panie prezydencie gdzie jest te 5000 miejsc pracy w Parku Technologicznym ?? Odpowiedz Link Zgłoś