Dodaj do ulubionych

Musze Was przeprosic II

22.01.06, 17:11
Was i Pazemego. Dopuscilem sie malej mistyfikacji. Otoz zalozylem nick
pazerny, uzywajac r i n zamiast m. Nie zauwazyliscie tego, ale teraz sie
przyznaje. Przepraszam, to byl zart. Skrzynka juz zlikwidowana
Obserwuj wątek
    • fika_mika Re: Musze Was przeprosic II 22.01.06, 17:13
      zaczyna być ciekawie :D
      podoba mi się :)
      • pazerny Re: Musze Was przeprosic II 22.01.06, 17:18
        mnie tez :)
        • fika_mika Re: Musze Was przeprosic II 22.01.06, 17:20
          czyżby zniknął Twój cień?
          • pazerny Re: Musze Was przeprosic II 22.01.06, 17:23
            Cien mojego cienia:)
            Czyli taki cienias :)
            • fika_mika Re: Musze Was przeprosic II 22.01.06, 17:25
              eee... taki cienias to on nie jest :)
              • pazerny Re: Musze Was przeprosic II 22.01.06, 17:25
                Nie znasz sie :)
                • fika_mika Re: Musze Was przeprosic II 22.01.06, 17:26
                  zależy na czym :)
                  • pazerny Re: Musze Was przeprosic II 22.01.06, 17:30
                    W opgole sie nie znasz i uwazaj na podroby :)
                    • fika_mika Re: Musze Was przeprosic II 22.01.06, 17:33
                      podrobów nie jedam :)
                      a coś ty taki nerwowy dzisiaj???
                      • pazerny Re: Musze Was przeprosic II 22.01.06, 17:37
                        tez nie lubie
                        I uwazaj bo jest roznica miedzy "pazerny" a "pazemny" :)
                        • fika_mika Re: Musze Was przeprosic II 22.01.06, 17:41
                          'pazemny'??? to taki też tu był?

a że 'pazemy' to nie ty to widać na pierwszy rzut oka, przynajmniej jest dziś
                          miły
                          • pazerny Re: Musze Was przeprosic II 22.01.06, 17:42
                            caly czas jest :) I to jest ona :)
                            • fika_mika Re: Musze Was przeprosic II 22.01.06, 17:43
                              jaka znowu ona?
                              • pazerny Re: Musze Was przeprosic II 22.01.06, 17:44
                                kobieta :)
                                • fika_mika Re: Musze Was przeprosic II 22.01.06, 17:45
                                  to ile ty ich masz? :))
                                  myślałam, że tylko ja się za tobą uganiam ;D
                                  • pazerny Re: Musze Was przeprosic II 22.01.06, 17:46
                                    Jestes wyjatkiem kobieto :)
                                    • fika_mika Re: Musze Was przeprosic II 22.01.06, 17:48
                                      że wyjątkowam, to ja wiem :)
                                      ale że wyjątkiem?
                                      • pazerny Re: Musze Was przeprosic II 22.01.06, 17:50
                                        no coz, sama tego chcialas :)
                                        • fika_mika Re: Musze Was przeprosic II 22.01.06, 17:55
                                          ??????
                                          • pazerny Re: Musze Was przeprosic II 22.01.06, 18:01
                                            !!!
                                            • fika_mika Re: Musze Was przeprosic II 22.01.06, 18:02
                                              to aż tak ostro dziś będzie?
                                              • pazerny Re: Musze Was przeprosic II 22.01.06, 18:05
                                                Niestety nic nie bedzie :)
                                                • fika_mika Re: Musze Was przeprosic II 22.01.06, 18:07
                                                  uwiodła cię to Isia jednak :(
                                                  a mi zostanie tylko chusteczka i łzy :'''(
                                                  • pazerny Re: Musze Was przeprosic II 22.01.06, 18:09
                                                    Hmmmm :)
                                                  • fika_mika Re: Musze Was przeprosic II 22.01.06, 18:11
                                                    powinieneś mnie pocieszyć!!!
                                                    a ty tylko hmmmm?
                                                    niedobry chłopiec ;)
                                                  • pazerny Re: Musze Was przeprosic II 22.01.06, 18:12
                                                    Ale Ty nie masz jeszcze 18 lat :)
                                                  • fika_mika Re: Musze Was przeprosic II 22.01.06, 18:13
                                                    ale szesnaście skończone :)
                                                  • pazerny Re: Musze Was przeprosic II 22.01.06, 18:15
                                                    No to pobawisz sie z moja cora :)
                                                  • fika_mika Re: Musze Was przeprosic II 22.01.06, 18:16
                                                    zbereźnik!!!
                                                  • pazerny Re: Musze Was przeprosic II 22.01.06, 18:16
                                                    Dlaczego? Jestescie w tym samym wieku :)
                                                  • fika_mika Re: Musze Was przeprosic II 22.01.06, 18:17
                                                    to jeszcze nie powód, żeby takie konstelacje układać
                                                  • pazerny Re: Musze Was przeprosic II 22.01.06, 18:19
                                                    No jasne, przeciez mozecie sie zaprzyjaznic :)
                                                  • fika_mika Re: Musze Was przeprosic II 22.01.06, 18:23
                                                    jak ty sprawnie brzydkie rzeczy w piekne slowa ubierasz :D
                                                  • pazerny Re: Musze Was przeprosic II 22.01.06, 18:24
                                                    A co jest brzydkiego w zaprzyjaznieniu sie z moja cora?
                                                  • fika_mika Re: Musze Was przeprosic II 22.01.06, 18:27
                                                    w zaprzyjaźnieniu się z twoją córką? nic ;D
                                                  • pazerny Re: Musze Was przeprosic II 22.01.06, 18:29
                                                    I cale szczescie, bo jestescie rowiesniczkami :)
                                                  • fika_mika Re: Musze Was przeprosic II 22.01.06, 18:30
                                                    nie schlebiaj mi aż tak :)
                                                  • pazerny Re: Musze Was przeprosic II 22.01.06, 18:33
                                                    No dobra- ona jest starsza :)
                                                  • fika_mika Re: Musze Was przeprosic II 22.01.06, 18:34
                                                    :DDD
                                                    wiem i ładniejsza :(
                                                  • pazerny Re: Musze Was przeprosic II 22.01.06, 18:36
                                                    Nooo- tego to ja nie powiedzialem :)
                                                  • fika_mika Re: Musze Was przeprosic II 22.01.06, 18:37
                                                    ale ja, bo już porównałam :)
                                                  • pazerny Re: Musze Was przeprosic II 22.01.06, 18:38
                                                    Mam Cie adoptowac? :)
                                                  • fika_mika Re: Musze Was przeprosic II 22.01.06, 18:39
                                                    no wreszcie się domyślił :)
                                                  • pazerny Re: Musze Was przeprosic II 22.01.06, 18:42
                                                    OK! zrobie to ! :)
                                                  • fika_mika Re: Musze Was przeprosic II 22.01.06, 18:43
                                                    to kiedy?
                                                  • pazerny Re: Musze Was przeprosic II 22.01.06, 18:44
                                                    Ty sie pytasz? Przeciez proponowale na ten weekend, ale ucieklas :)
                                                  • fika_mika Re: Musze Was przeprosic II 22.01.06, 18:46
                                                    ja nigdzie nie uciekłam
                                                    nadal jestem
                                                    a weekend trwa ;D
                                                  • pazerny Re: Musze Was przeprosic II 22.01.06, 18:47
                                                    tja.... nie chce niczego wypominac :)
                                                  • fika_mika Re: Musze Was przeprosic II 22.01.06, 18:48
                                                    jeszcze nic straconego ;)
                                                  • pazerny Re: Musze Was przeprosic II 22.01.06, 18:49
                                                    Znow mnie podpuszczasz :)
                                                  • fika_mika Re: Musze Was przeprosic II 22.01.06, 18:50
                                                    ja? nigdy ;)
                                                  • pazerny Re: Musze Was przeprosic II 22.01.06, 18:51
                                                    Dobrze dziecinko :)
                                                  • fika_mika Re: Musze Was przeprosic II 22.01.06, 18:52
                                                    dziękuję dziadku :D
                                                  • pazerny Re: Musze Was przeprosic II 22.01.06, 18:53
                                                    Ciesze sie, ze masz estyme do wieku :)
                                                  • fika_mika Re: Musze Was przeprosic II 22.01.06, 18:55
                                                    są rzeczy, które w moich oczach cieszą się większą estymą ;)
                                                  • pazerny Re: Musze Was przeprosic II 22.01.06, 18:57
                                                    Mozesz podac przyklady?
                                                  • fika_mika Re: Musze Was przeprosic II 22.01.06, 18:58
                                                    nie :P
                                                  • pazerny Re: Musze Was przeprosic II 22.01.06, 19:20
                                                    A szkoda...:)
                                                  • fika_mika Re: Musze Was przeprosic II 22.01.06, 19:21
                                                    znam inne rzeczy, których należy żałować :)
                                                  • pazerny Re: Musze Was przeprosic II 22.01.06, 19:22
                                                    Serio? A jakie?
                                                  • fika_mika Re: Musze Was przeprosic II 22.01.06, 19:24
                                                    znowu powiesz, że jestem niegrzeczna :)
                                                  • pazerny Re: Musze Was przeprosic II 22.01.06, 19:25
                                                    Moze nie powiem, jesli mnie przekonasz ze jestes grzeczna ;)
                                                  • fika_mika Re: Musze Was przeprosic II 22.01.06, 19:26
                                                    nie mam zamiaru przekonywać cię do nieprawdy :)
                                                  • pazerny Re: Musze Was przeprosic II 22.01.06, 19:28
                                                    Rogaty czorcik jestes? :)
                                                  • fika_mika Re: Musze Was przeprosic II 22.01.06, 19:29
                                                    czorcik? no, może troszeczkę :)
                                                  • pazerny Re: Musze Was przeprosic II 22.01.06, 19:30
                                                    Ale jak z tymi rogami?
                                                  • fika_mika Re: Musze Was przeprosic II 22.01.06, 19:32
                                                    cały wieczór przekonujesz mnie, ze ich nie mam :P
                                                  • pazerny Re: Musze Was przeprosic II 22.01.06, 19:32
                                                    Bo ja nie zdradzam :)
                                                  • fika_mika Re: Musze Was przeprosic II 22.01.06, 19:34
                                                    no tak :) tylko rzucasz :))
                                                  • pazerny Re: Musze Was przeprosic II 22.01.06, 19:36
                                                    To raczej mnie rzucaja :)
                                                  • fika_mika Re: Musze Was przeprosic II 22.01.06, 19:40
                                                    nawet te Isie, które teraz ganiają cię po forum? :)
                                                  • pazerny Re: Musze Was przeprosic II 22.01.06, 19:40
                                                    To jest tylko jedna Isia :)
                                                  • fika_mika Re: Musze Was przeprosic II 22.01.06, 19:42
                                                    czyli wyjątek potwierdzający regułe? :)
                                                  • pazerny Re: Musze Was przeprosic II 22.01.06, 19:44
                                                    Mozna tak powiedziec :)
                                                  • fika_mika Re: Musze Was przeprosic II 22.01.06, 19:45
                                                    czyżby ta jedyna?
                                                  • pazerny Re: Musze Was przeprosic II 22.01.06, 19:47
                                                    Nie badz taka ciekawa :)
                                                  • fika_mika Re: Musze Was przeprosic II 22.01.06, 19:49
                                                    mnie i tak do piekła bliżej niż do nieba :)
                                                  • pazerny Re: Musze Was przeprosic II 22.01.06, 19:50
                                                    To mamy po drodze :)
                                                  • neita33 Re: Musze Was przeprosic II 22.01.06, 19:50
                                                    pazerny napisał:

> To raczej mnie rzucaja :)

To się nazywa nadinterpretacja Kochanie!
                                                  • pazerny Re: Musze Was przeprosic II 22.01.06, 19:51
                                                    Dziubus, przeciez wiem co mowie :)
                                                  • fika_mika Re: Musze Was przeprosic II 22.01.06, 19:54
                                                    to kiedy idziemy? :)
                                                  • pazerny Re: Musze Was przeprosic II 22.01.06, 19:58
                                                    gdzie?:)
                                                  • fika_mika Re: Musze Was przeprosic II 22.01.06, 20:02
                                                    gubimy się już? :)

do najgorętszego miejsca jakie istnieje ;)
        • pazemy Re: Musze Was przeprosic II 22.01.06, 17:24
          nie czyn pazerny drugiemu
          co tobie sie podoba :-)
          • pazerny Re: Musze Was przeprosic II 22.01.06, 17:32
            a bede O! :)
    • wesolutka72 ciekawe kto to sie sklonowal??? :PP :)))) 22.01.06, 17:22
      • fika_mika Re: ciekawe kto to sie sklonowal??? :PP :)))) 22.01.06, 17:24
        ja mam pewne typy :)
        choć mogę się mylić bom tu krótko
        • pazerny Re: ciekawe kto to sie sklonowal??? :PP :)))) 22.01.06, 17:26
          A ja wiem na 100% :)
          • fika_mika Re: ciekawe kto to sie sklonowal??? :PP :)))) 22.01.06, 17:27
            i pewnie się podzielisz :)
            • pazemy Re: ciekawe kto to sie sklonowal??? :PP :)))) 22.01.06, 17:28
              wystarczy chyba ze sie rozdwoil :-)
              • fika_mika Re: ciekawe kto to sie sklonowal??? :PP :)))) 22.01.06, 17:30
                wolałabym żeby się podzielił
                zawsze co dwóch to nie jeden :)
                • pazerny Re: ciekawe kto to sie sklonowal??? :PP :)))) 22.01.06, 17:32
                  ale kto? :)
                  • fika_mika Re: ciekawe kto to sie sklonowal??? :PP :)))) 22.01.06, 17:34
                    taki jeden :)
                    • pazerny Re: ciekawe kto to sie sklonowal??? :PP :)))) 22.01.06, 17:36
                      Mowiez o mnie? :)
                      • fika_mika Re: ciekawe kto to sie sklonowal??? :PP :)))) 22.01.06, 17:37
                        a jeśli tak?
                        • pazerny Re: ciekawe kto to sie sklonowal??? :PP :)))) 22.01.06, 17:38
                          to sie oswiadcze :)
                          • fika_mika Re: ciekawe kto to sie sklonowal??? :PP :)))) 22.01.06, 17:44
                            aż tak lubisz się dzielić? :)
                            • pazerny Re: ciekawe kto to sie sklonowal??? :PP :)))) 22.01.06, 17:45
                              Chjcesz sie przekonac? :)
                              • fika_mika Re: ciekawe kto to sie sklonowal??? :PP :)))) 22.01.06, 17:46
                                zależy czym dzielisz dzisiaj?
                                • pazerny Re: ciekawe kto to sie sklonowal??? :PP :)))) 22.01.06, 17:47
                                  Wlasnie sie na piwo wybieram :)
                                  • fika_mika Re: ciekawe kto to sie sklonowal??? :PP :)))) 22.01.06, 17:50
                                    eee... tam piwko to ja zawsze mam :)
                                    liczyłam na coś innego ;D
                                    • pazerny Re: ciekawe kto to sie sklonowal??? :PP :)))) 22.01.06, 17:51
                                      herbatke po goralsku?
                                      • fika_mika Re: ciekawe kto to sie sklonowal??? :PP :)))) 22.01.06, 17:57
                                        tzn?

a jaka to? zakrapiana kozim mlekiem? :)
                                        • pazerny Re: ciekawe kto to sie sklonowal??? :PP :)))) 22.01.06, 18:02
                                          No prawie :)
                                          • fika_mika Re: ciekawe kto to sie sklonowal??? :PP :)))) 22.01.06, 18:02
                                            weź! bo mam skojarzenia :)
                                            • pazerny Re: ciekawe kto to sie sklonowal??? :PP :)))) 22.01.06, 18:06
                                              serio? No to opowiedz :)
                                              • fika_mika Re: ciekawe kto to sie sklonowal??? :PP :)))) 22.01.06, 18:08
                                                ale tylko na uszko
                                                ja nieśmiala jestem
                                                i surowo mama mnie chowała ;)
                                                • pazerny Re: ciekawe kto to sie sklonowal??? :PP :)))) 22.01.06, 18:10
                                                  Bila Cie po golej dupie? :)
                                                  • fika_mika Re: ciekawe kto to sie sklonowal??? :PP :)))) 22.01.06, 18:12
                                                    pupce!!! ;)

ale rajstopki miałam :)
                                                  • pazerny Re: ciekawe kto to sie sklonowal??? :PP :)))) 22.01.06, 18:15
                                                    No tak :) Perwersja :)
                                                  • fika_mika Re: ciekawe kto to sie sklonowal??? :PP :)))) 22.01.06, 18:18
                                                    nie mów, że nie lubisz ;)
                                                  • pazerny Re: ciekawe kto to sie sklonowal??? :PP :)))) 22.01.06, 18:20
                                                    Od czasu do czasu, dlaczego nie? :)
                                                  • fika_mika Re: ciekawe kto to sie sklonowal??? :PP :)))) 22.01.06, 18:21
                                                    np. takie małe podduszenie rajstopkami ;)
                                                  • pazerny Re: ciekawe kto to sie sklonowal??? :PP :)))) 22.01.06, 18:22
                                                    Nie obiecuj :)
                                                  • fika_mika Re: ciekawe kto to sie sklonowal??? :PP :)))) 22.01.06, 18:26
                                                    ty też tak lubisz? ;)
                                                  • pazerny Re: ciekawe kto to sie sklonowal??? :PP :)))) 22.01.06, 18:27
                                                    Chcesz sie przekonac? :)
                                                  • fika_mika Re: ciekawe kto to sie sklonowal??? :PP :)))) 22.01.06, 18:29
                                                    może, może ;)
                                                  • pazerny Re: ciekawe kto to sie sklonowal??? :PP :)))) 22.01.06, 18:30
                                                    Nie podpuszczaj dziadka :)
                                                  • fika_mika Re: ciekawe kto to sie sklonowal??? :PP :)))) 22.01.06, 18:31
                                                    w dzień dziadka można :)
                                                  • pazerny Re: ciekawe kto to sie sklonowal??? :PP :)))) 22.01.06, 18:37
                                                    Wczorajk popilem na dzienb babci. Od 8 miesiecy po raz pierwszy alkoholu
                                                    uzylem :)
                                                  • fika_mika Re: ciekawe kto to sie sklonowal??? :PP :)))) 22.01.06, 18:39
                                                    to czemu taka straszna posucha?
                                                    zaszyłeś się?
                                                  • pazerny Re: ciekawe kto to sie sklonowal??? :PP :)))) 22.01.06, 18:41
                                                    Nie zaszylem sie, ale musze na siebie uwazac :)_
                                                  • fika_mika Re: ciekawe kto to sie sklonowal??? :PP :)))) 22.01.06, 18:42
                                                    tatusiem zostaniesz? :)
                                                  • pazerny Re: ciekawe kto to sie sklonowal??? :PP :)))) 22.01.06, 18:43
                                                    Przeciez jeszcze sie nie bzykalismy :)
                                                  • fika_mika Re: ciekawe kto to sie sklonowal??? :PP :)))) 22.01.06, 18:44
                                                    my nie, ale....
                                                  • pazerny Re: ciekawe kto to sie sklonowal??? :PP :)))) 22.01.06, 18:44
                                                    ale?
                                                  • fika_mika Re: ciekawe kto to sie sklonowal??? :PP :)))) 22.01.06, 18:47
                                                    wiatr takie wieją :)
                                                  • pazerny Re: ciekawe kto to sie sklonowal??? :PP :)))) 22.01.06, 18:48
                                                    W Sybirakow mamy sie bawic?
                                                  • fika_mika Re: ciekawe kto to sie sklonowal??? :PP :)))) 22.01.06, 18:51
                                                    jeśli to fajna zabawa ;D
                                                  • pazerny Re: ciekawe kto to sie sklonowal??? :PP :)))) 22.01.06, 18:51
                                                    Prawie jek rozbierany poker :)
                                                  • fika_mika Re: ciekawe kto to sie sklonowal??? :PP :)))) 22.01.06, 18:53
                                                    ja chyba wolę butelkę :)
                                                  • pazerny Re: ciekawe kto to sie sklonowal??? :PP :)))) 22.01.06, 18:54
                                                    hmmmm wlozyc sobie? :)
                                                  • fika_mika Re: ciekawe kto to sie sklonowal??? :PP :)))) 22.01.06, 18:56
                                                    komuś ;D
                                                  • pazerny Re: ciekawe kto to sie sklonowal??? :PP :)))) 22.01.06, 18:58
                                                    No tak- tego sie obawialem :)
                                                  • fika_mika Re: ciekawe kto to sie sklonowal??? :PP :)))) 22.01.06, 18:59
                                                    ależ nie ma się czego obawiać :)
                                                  • fika_mika Re: ciekawe kto to sie sklonowal??? :PP :)))) 22.01.06, 19:17
                                                    aż tak się przestraszyłeś? :)
                                                  • pazerny Re: ciekawe kto to sie sklonowal??? :PP :)))) 22.01.06, 19:20
                                                    Bardzo :(
                                                  • fika_mika Re: ciekawe kto to sie sklonowal??? :PP :)))) 22.01.06, 19:22
                                                    aż tak, że aż uciekłeś?
                                                  • pazerny Re: ciekawe kto to sie sklonowal??? :PP :)))) 22.01.06, 19:26
                                                    Musialem przewinac babcie
                                                  • fika_mika Re: ciekawe kto to sie sklonowal??? :PP :)))) 22.01.06, 19:28
                                                    już myślałam....
                                                  • pazerny Re: ciekawe kto to sie sklonowal??? :PP :)))) 22.01.06, 19:31
                                                    Mowie calkiem serio. Babcia ma 91 lat i wymaga opieki
                                                  • fika_mika Re: ciekawe kto to sie sklonowal??? :PP :)))) 22.01.06, 19:32
                                                    ależ ja nic nie mówię
                                                  • pazerny Re: ciekawe kto to sie sklonowal??? :PP :)))) 22.01.06, 19:33
                                                    No to sie ciesze. Nie ma nic gorszego jak skrzeczaca baba :)
                                                  • fika_mika Re: ciekawe kto to sie sklonowal??? :PP :)))) 22.01.06, 19:35
                                                    to mam tak milczeć dalej? :P
                                                  • pazerny Re: ciekawe kto to sie sklonowal??? :PP :)))) 22.01.06, 19:36
                                                    Mozesz sie przytulic:)
                                                  • fika_mika Re: ciekawe kto to sie sklonowal??? :PP :)))) 22.01.06, 19:39
                                                    zaczynam myśleć, że lubisz takie kukiełki, co tylko milczą i się przytulają
                                                  • pazerny Re: ciekawe kto to sie sklonowal??? :PP :)))) 22.01.06, 19:40
                                                    Bl;ad w mysleniu, ale mozesz sie poprawic \:)
                                                  • fika_mika Re: ciekawe kto to sie sklonowal??? :PP :)))) 22.01.06, 19:41
                                                    wolałabym, żebyś sam to zrobił :)
                                                  • pazerny Re: ciekawe kto to sie sklonowal??? :PP :)))) 22.01.06, 19:45
                                                    Ja sie mam poprawic?
                                                  • fika_mika Re: ciekawe kto to sie sklonowal??? :PP :)))) 22.01.06, 19:46
                                                    a powinieneś? :)
                                                  • pazerny Re: ciekawe kto to sie sklonowal??? :PP :)))) 22.01.06, 19:48
                                                    Nie sadze. W tym wieku juz sie nie da :)
                                                  • fika_mika Re: ciekawe kto to sie sklonowal??? :PP :)))) 22.01.06, 19:52
                                                    mówisz jakbyś już w trumnie leżał :)

ale robić takie cudeńka, jak na zdjęciu widziałam, jeczcze potrafisz? :)
                                                  • pazerny Re: ciekawe kto to sie sklonowal??? :PP :)))) 22.01.06, 19:53
                                                    To ja Ci moje porno zdjecia wyslalem? :)
                                                  • fika_mika Re: ciekawe kto to sie sklonowal??? :PP :)))) 22.01.06, 19:55
                                                    oooo... to czekam na maila :)
                                                  • pazerny Re: ciekawe kto to sie sklonowal??? :PP :)))) 22.01.06, 19:59
                                                    No wiesz.... :)
                                                  • fika_mika Re: ciekawe kto to sie sklonowal??? :PP :)))) 22.01.06, 20:03
                                                    Nie mów, że się wstydzisz :)
                      • pazemy Re: ciekawe kto to sie sklonowal??? :PP :)))) 22.01.06, 17:37
                        chyba raczej o mnie :-)
                        • pazerny Re: ciekawe kto to sie sklonowal??? :PP :)))) 22.01.06, 17:39
                          Chcialabys kochanie :)
                          • fika_mika Re: ciekawe kto to sie sklonowal??? :PP :)))) 22.01.06, 17:42
                            już mnie zdradzasz? :)
                            • pazerny Re: ciekawe kto to sie sklonowal??? :PP :)))) 22.01.06, 17:45
                              A mam powod? :)
                              • fika_mika Re: ciekawe kto to sie sklonowal??? :PP :)))) 22.01.06, 17:47
                                z mojej strony jak zwykle nie ;)
                                chyba, że ....
                                • pazerny Re: ciekawe kto to sie sklonowal??? :PP :)))) 22.01.06, 17:51
                                  spowiadaj sie-= natychmiast :)
                                  • pazemy Re: ciekawe kto to sie sklonowal??? :PP :)))) 22.01.06, 17:54
                                    ja tez chce wiedziec :-)
                                    • pazerny Re: ciekawe kto to sie sklonowal??? :PP :)))) 22.01.06, 17:56
                                      jak widzisz zapadlo milczenie :)
                                      • fika_mika Re: ciekawe kto to sie sklonowal??? :PP :)))) 22.01.06, 17:58
                                        chwilowe problemy techniczne :(

ja mam się spowidać?
                                        gdy to ciebie na forum baby poubierane w chłopskie nicki ganiają :)
                                        • pazerny Re: ciekawe kto to sie sklonowal??? :PP :)))) 22.01.06, 18:02
                                          Nie przejmuj sie babami z forum :)
                                          • fika_mika Re: ciekawe kto to sie sklonowal??? :PP :)))) 22.01.06, 18:03
                                            kimś trzeba

a poza tym ja jestem jedną z nich
                                            • pazerny Re: ciekawe kto to sie sklonowal??? :PP :)))) 22.01.06, 18:09
                                              Masz 40 lat i nie przejmujesz sie ... :)
                                              • fika_mika Re: ciekawe kto to sie sklonowal??? :PP :)))) 22.01.06, 18:10
                                                ja ci coś na ucho, a ty na całym forum rozgłaszasz :)
                                                • pazerny Re: ciekawe kto to sie sklonowal??? :PP :)))) 22.01.06, 18:12
                                                  nic nie rozglaszam. Poza tym jestem dyskretny i... wierny :)
                                                  • fika_mika Re: ciekawe kto to sie sklonowal??? :PP :)))) 22.01.06, 18:14
                                                    wierny wszystkim swoim kobietom :)
                                                  • pazerny Re: ciekawe kto to sie sklonowal??? :PP :)))) 22.01.06, 18:16
                                                    Nie- tej jednej jedynej :)
                                                  • fika_mika Re: ciekawe kto to sie sklonowal??? :PP :)))) 22.01.06, 18:16
                                                    znaczy mi ;)))
                                                  • pazerny Re: ciekawe kto to sie sklonowal??? :PP :)))) 22.01.06, 18:20
                                                    chcialabys? :)
                                                  • fika_mika Re: ciekawe kto to sie sklonowal??? :PP :)))) 22.01.06, 18:24
                                                    a co to oświadczyny są???
                                                    takie bez pierścionka???
                                                    i na stojąco???
                                                    :D
                                                  • pazerny Re: ciekawe kto to sie sklonowal??? :PP :)))) 22.01.06, 18:25
                                                    jedno jestv pewne- juz nigdy w zyciu sie nie ozenie!
                                                  • fika_mika Re: ciekawe kto to sie sklonowal??? :PP :)))) 22.01.06, 18:28
                                                    nie jeden tak mówił :)
                                                  • pazemy Re: ciekawe kto to sie sklonowal??? :PP :)))) 22.01.06, 18:30
                                                    i dlatego tak wielu kawalerow na swiecie :-)
                                                  • pazerny Re: ciekawe kto to sie sklonowal??? :PP :)))) 22.01.06, 18:31
                                                    ale ja sie mioge zalozyc :)
                                                  • pazemy Re: ciekawe kto to sie sklonowal??? :PP :)))) 22.01.06, 18:32
                                                    ty juz lepiej nic nie zakladaj,
                                                    bo juz wystarczajaco klonow pozakladalo nowe konta :-)
                                                  • pazerny Re: ciekawe kto to sie sklonowal??? :PP :)))) 22.01.06, 18:37
                                                    No :)
                                                    Ale tylko Ciebie udalko sie zidentyfikowac :)
                                                  • pazemy Re: ciekawe kto to sie sklonowal??? :PP :)))) 22.01.06, 18:58
                                                    a ciebie wyrzucili na osla za spamowanie..:-)
                                                    i dlatego ze dorobiles sie klona :-)
                                                    jak widzisz ja jestem bezkarny,
                                                    a tobie sie po tylku dostanie :-)
                                              • pazemy Re: ciekawe kto to sie sklonowal??? :PP :)))) 22.01.06, 18:28
                                                masz 40 lat,
                                                a masz tez duzy dekolt i czym oddychac?
                                                bo nie wiem czy warto tracic czas na nudne pogawedki z toba na forum :-)
                                                • pazerny Re: ciekawe kto to sie sklonowal??? :PP :)))) 22.01.06, 18:31
                                                  Nie warto Isiu :)
          • pazemy Re: ciekawe kto to sie sklonowal??? :PP :)))) 22.01.06, 17:27
            Mowilem juz ze zadna Isia, czegos sie przyczepil tak
            :-)
            • pazerny Re: ciekawe kto to sie sklonowal??? :PP :)))) 22.01.06, 17:29
              Tk mi sie zdaje :)
              • avventura Re: ciekawe kto to sie sklonowal??? :PP :)))) 22.01.06, 19:43
                drogi pazerny!
                najbardziej urocza jest Twoja...plodnosc:)
                pozdrawiam
                Magda
                • pazerny Re: ciekawe kto to sie sklonowal??? :PP :)))) 22.01.06, 19:51
                  Niestety tylko raz sie rozmnozylem :)
                  • avventura Re: ciekawe kto to sie sklonowal??? :PP :)))) 22.01.06, 20:02
                    wszystko przed Toba:)
                    glowa do gory!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka