Dodaj do ulubionych

Wybieramy Płocczanina Roku 2005

IP: *.c241.petrotel.pl 07.05.06, 21:04
Irek Jeleń ole !!!
Obserwuj wątek
    • Gość: mtk Re: Wybieramy Płocczanina Roku 2005 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 21:23
      Chociaż innym też się należy, to jednak zdecydowanie IREK JELEŃ.
    • Gość: dr. FunTom Re: Wybieramy Płocczanina Roku 2005 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 21:24
      -=LAO CHE=-!!!
      • Gość: Dermo LAO CHE !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 21:30
        LAO CHE - zdecydowanie.
        • Gość: Punch the Lao Che Kaczyński wydał singla Lao Che IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.06, 12:18
          TAk tak ...Muzeum Powstania W. wydało singla Lao Che...wtedy prezydentem Wawy
          był KAczyński...mam gdzieś taki zespół !!!!
          • Gość: Dermo Re: Kaczyński wydał singla Lao Che IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.06, 14:13
            > TAk tak ...Muzeum Powstania W. wydało singla Lao Che...wtedy prezydentem Wawy
            > był KAczyński...mam gdzieś taki zespół !!!!

Uwazasz, ze to wina zespolu, ze kaczynski byl prezydentem warszawy?
            Nie kumam twego smiesznego rozumowania.

A zreszta, jesli muzuem mazowieckie wydaloby singla, to uwazasz, ze milewski maczalby tam palce? buahahaha co koles.
            • Gość: Punch the Lao che Re: Kaczyński wydał singla Lao Che IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.06, 14:56
              Nie uwazam, ze to wina zespołu ! To ich wybór.
              Jednak fakt jest faktem Lao Che to już mainstream. Dali "ciała " z tym
              singlem...chyba, że zespół ma jakieś prawicowe odchyły ?
              W sumie na koncercie w Plocku ( w rock 69) dość późno zareagowali na
              wniesienie flagi polskiej przez jakiegoś idiotę
              • Gość: gupki Re: Kaczyński wydał singla Lao Che IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.06, 14:27
                a flaga to coś złego? kolesie byli idiotami więc ...... zostali zdjęci ze sceny
                i wsio... a z tego co wiem, a znam dobrze chłopaków ... (bo też gram w tym
                zespole :-) ) to brzydzą się Kaczyńskim i prawicą w obecnej formie... Więc
                niech nie piszą bzdur wszyscy Ci, którzy uważają że zespół jest prawicowy.
                Singla wydało muzeum a nie Kaczyniak. Ot co, koniec kropka
    • Gość: pyt. Re: Wybieramy Płocczanina Roku 2005 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 21:46
      jakiś link z piosenkami Lao znajdzie sie?
      • Gość: Dermo Re: Wybieramy Płocczanina Roku 2005 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 21:48
        Drogi kolego,

Poruszamy sie w swiecie Internetu, gdzie takie informacje mozna zdobyc naprawde bardzo szybko. Wystarczy tylko ruszyc glowa i zagooglac.

www.laoche.art.pl/
    • Gość: gosc Re: Wybieramy Płocczanina Roku 2005 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 21:49
      Ireneusz Jelen!
      • Gość: gr Re: Wybieramy Płocczanina Roku 2005 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 21:53
        VIOLETTA KULPA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        • Gość: akurat Re: Wybieramy Płocczanina Roku 2005 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 21:53
          MIROSŁAW MILEWSKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          • Gość: LESIU Re: Wybieramy Płocczanina Roku 2005 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 21:54
            TOMASZ KOLCZYŃSKI
            • Gość: Jan Osiedlowy Re: Wybieramy Płocczanina Roku 2005 IP: *.c155.petrotel.pl 07.05.06, 22:07
              Dajcie spokój z politykami, ich już wybrali wyborcy i wystarczy.Na Płcczanina
              wybierzmy takich ,którzy codzienną mozolną pracą czynią dobro dla mieszkańców
              naszego miasta .Chwalmy pozytywistyczną robotę od podstaw.I dlatego będziemy
              głosować na ks.salezjanina Jacka Adlera ,który poświęcił swój czas dzieciom ,a
              w dodatku jest z osiedla DWORCOWA i Stanisławówki ,najlepszej parafii w Płocku!
              • Gość: do Jana Re: Wybieramy Płocczanina Roku 2005 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 22:12
                Masz rację, a może Ty byś został Janie Wasilewski?
              • Gość: radek Re: Wybieramy Płocczanina Roku 2005 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.06, 17:09
                ta dobry to on jest w ściemnianiu!
              • Gość: ata76 Re: Wybieramy Płocczanina Roku 2005 IP: *.c243.petrotel.pl 13.05.06, 18:37
                Jeżeli chodzi o ks. Jacka Adlera to zasłużył na to wyróżnienie, ale
                Stanisławówka nie jest dobrą parafią, już dawno straciła swój urok.
                • Gość: apsik Re: Wybieramy Płocczanina Roku 2005 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.06, 21:24
                  A kiedy ten urok miała Twoim zdaniem ??
                  • Gość: ata76 Re: Wybieramy Płocczanina Roku 2005 IP: *.c155.petrotel.pl 14.05.06, 13:08
                    Stanisławówka swego czasu miała swój urok, gdzie naprawdę tętniło życie. Było
                    to jedno wielkie "skupisko" młodzieży, której chciało się cokolwiek robić, i ta
                    młodzież robiła - i to wiele, a teraz ...
                    • Gość: apsik Re: Wybieramy Płocczanina Roku 2005 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.06, 07:23
                      I takich właśnie ludzi jak Ty potrzeba teraz na Stanisławówce. Idź tam i pokaż
                      jak sie skupia młodzież która coś robi będzie robić. Myślę że Twoja opinia jest
                      conajmniej niesłuszna.
                      • Gość: ata76 Re: Wybieramy Płocczanina Roku 2005 IP: *.krus.gov.pl / *.krus.gov.pl 16.05.06, 06:57
                        Ta sugesja dotyczy się chyba Ciebie, znam tę parafię od podszewki i wiem co
                        piszę. Mam porównanie sprzed 15 lat i widzę co się dzieje obecnie. Jedyną osobą
                        (z księży) które się wyróżniają w pracy duszpasterskiej jest właśnie ks. Jacek
                        Adler. I zanim cokolwiek napiszesz pomyśl.
                        • Gość: apsik Re: Wybieramy Płocczanina Roku 2005 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.06, 07:10
                          No pomyślałem sobie i piszę do Ciebie Ata z zapytaniem: Czym sie w tej pracy
                          dzuspasterskiej tak ks. Jacek wyróżnia ? Wydawało mi się że każdy tam ma swoją
                          działkę którą stara się wypełnić jak najlepiej... a może się mylę, bo to Ty
                          przecież znasz tę parafię od podszewki. No i skoro masz porównanie dp
                          Stanisławówki sprzed 15 lat, to trzeba ten potencjał jakos wykorzystać, dlaczego
                          nie w służbie młodzieży która przed 15 laty sie gromadziła a teraz nie gormadzi
                          na Stanisławówce... Rozumiem Twój sentyment, ale to już inna rzeczywistość
                          teraz. Pamietam czasy sprzed 25 lat kiedy parafialna rzeczywistość w całej
                          Polsce była inna. Więc ostatnie słowa swojej wypowiedzi skieruj raczej do
                          siebie: zanim COKOLWIEK napiszesz pomyśl, bo wypowiedz Twoja może być czasami
                          krzywdząca chociażby dla tych co wykonują swoje zadania równiee dobrze a wcale
                          nie na scenie tylko w zaciszu...
                          • Gość: kuti Re: Wybieramy Płocczanina Roku 2005 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.06, 09:25
                            nie można oceniać żadnego człowieka, bo to nie do nas należy. Każdy Salezjanin
                            pracujący na Stanisławówce jest inny i ma swoje osiągnięcia. Ważne, że wszyscy
                            stanowią fantastyczną drużynę głoszącą Ewangelię dla ludzi młodych i nie
                            tylko... Nie można faktycznie wyróżniać żadnego z nich, bo ich siłę stanowi
                            wspólnota, którą tworzą. Kim byłby każdy z nich, gdyby nie pozostali???
    • Gość: olo Re: Wybieramy Płocczanina Roku 2005 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 22:12
      popieram, ten ksiądz to naprawde czasu poswięcił
      a Jeleń cały sezon partaczył
      • Gość: wiesiek Re: Wybieramy Płocczanina Roku 2005 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 22:14
        A może by tak wybrać (do wyboru): TARKA, PEŁKA lub GANC?
        • Gość: mały Re: Wybieramy Płocczanina Roku 2005 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 22:20
          RYSIU SIEDLECKI
          • Gość: ortalion Re: Wybieramy Płocczanina Roku 2005 IP: *.plock.mm.pl 07.05.06, 22:31
            LAO CHE ...a kto sluchał ten wie..
    • Gość: BENEK Adler? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 22:36
      Wyborcza znowu kłamie. To nie Adler organizował festyn, ale jak co roku
      organizował go ks. Proboszcz Jacek Wilczyński. Jakie grupy wsparcia organizuje
      ks. Adler??? I nie ks. Adler wydzielił ORATORIUM KS. BOSKO, tylko o ile pamiętam
      jest ono tutaj przynajmniej od lat 50-tych od kiedy tutaj mieszkam na osiedlu.
      Ta świetlica powstała potem. Dlaczego więc wybiórcza znowu nie podaje
      prawdziwych danych?????????
      • Gość: lulu Re: Adler? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 23:18
        masz rację. Oratorium działa od początku istnienia Stanisławówki, jednak Klub
        Profilaktyki Oratorium od dwóch lat.Festyny rodzinne też są od kilku już lat,
        także zanim był ks. Wilczyński - pierwsze organizował ks. Adler z ks.
        Jakuboszczakiem. To tyle
        • Gość: boskie_kolczyki Re: Adler? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 23:32
          Ks Adler jest THE BEST!!!!!!!!
          • Gość: ADLERÓWKI:) Re: Adler? IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 18.05.06, 19:48
            ...no widze, ze forum jest poswiecone x.Jackowi...moze to i dobrze...ma On
            Swoich zwolennikow i przeciwnikow...jak kazdy...ale trzeba znac czlowieka aby
            cokolwiek o Nim powiedziec...jedno jest pewne...jest z nami od lat, daje Swoje
            serce jak tylko moze...jak kazdy z Nas ma humory...przynajmiej On nie gra kogos
            Kim nie jest...w danej chwili mowi i pokazuje to co naprawde czuje i jak
            czuje...czy to sie komus podoba czy nie..jest autentyczny..moze i nie zalozyl
            Oratorium ale dla wielu byl przez tyle lat oparciem..czlowiek przy Nim nie musi
            nikogo grac...i takie opinie tu wyrazane moga urazic ale chyba nikt o tym nie
            pomysli..swietlica gromadzi dzieciaki i to je trzeba zapytac jak odbieraja x.
            Jacka a chyba nie tak zle skoro nadal sa...a gdzie sa te osoby ktore byly i
            dzialaly????moze byly tylko wtedy kiedy byl"dobry"ksiadz.To nie chodzi o to aby
            kogos bronic...tylko przykro jest czytac takie pierdoly!!!niech kazdy spojrzy
            w swoje wnetrze i zapyta siebie co zrobil dla drugiego czlowieka...a nie osadza
            innych...KSIECIUNIU MY CIE ZNAMY I TAK TRZYMAJ!!!!
            • Gość: KTOS Re: Adler? IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 18.05.06, 19:51
              a co do SYFU... moga by w innych klubach piekne sciany...nowe dywany...dobre
              jedzenie...a dzieci moga czuc sie samotne!!!!ale jezeli ktos widzi tylko to co
              zewnetrzne to gratuluje..POZDRAWIAM
      • Gość: kate Re: Adler? IP: *.plock.mm.pl 09.05.06, 15:29
        Gora Stanislawowka BRAWO!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: Łódź Re: Wybieramy Płocczanina Roku 2005 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 23:39
      Ks. Adler - cała Łódź trzyma kciuki!!!
      • Gość: cichy Re: Wybieramy Płocczanina Roku 2005 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 23:55
        dla nie ulega wątpliwosci że ks. Adler!!! znam Jacka od lat i wsród kandydatów
        dla mnie nie ma równych sobie - pracuje cicho, konsekwetnie, z troską o
        bliźniego -nie jest madialny, bo po co? Jeleń strzeli 2 bramki i jest
        guru...ale to nie ta kategoria! tu chodzi o kogoś dla innych...dla Plocka!!!
        dla mnie jacek jest plocczaninem dekady nie nawet roku!!!!!
    • Gość: Fasy Re: Wybieramy Płocczanina Roku 2005 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 23:40
      IRENEUSZ !!!
    • Gość: FFFFFFFFFFFFFFFFFF Re: Wybieramy Płocczanina Roku 2005 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.06, 00:52
      Zanim zagłosujecie, przemyślcie, kto i co zrobił DLA PŁOCKA.
    • Gość: serce Re: Wybieramy Płocczanina Roku 2005 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.06, 06:43
      Jestem za kardiologami - to naprawdę the best. nie zapominajcie, że zdrowie
      mamy tylko jedno... a takie pracownie w Płocku to coś bezcennego
    • witoldek1 Re: Wybieramy Płocczanina Roku 2005 08.05.06, 07:38
      WIDZĘ TRUD I TROSKĘ X.JACKA O MŁODZIEŻ I DZIECIAKI KTÓRYM PODAŁ RĘKĘ POPRZEZ
      STANISŁAWÓWKĘ.TO POŚWIĘCENIE I TRUD CZĘSTO PRZYPŁCA WŁASNYM ZDROWIEM ,JEDNAK
      MYŚLĘ ŻE NIE ZWAŻA NA TO BO TYM I DLA TEJ IDEI M.IN. ŻYJE.ŻYCZĘ MU Z CAŁĄ MOJĄ
      RODZINĄ DUŻŻŻO ZDROWIA I JEST TO POSTAĆ KTÓRA NAPEWNO W PŁOCKIEJ SPOŁECZNOŚCI
      ZASŁUGUJE NA SZCZEGÓLNE WYRÓŻNIENIE .
      POZDRAWIAM WITEK P.
    • Gość: trollek [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.06, 08:13
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: Płocczaneczka_Mała Re: Wybieramy Płocczanina Roku 2005 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.06, 09:07
      Powinniśmy wybrać tą osobę, którą przede wszystkim poznało więcej ludzi...ja
      głosuje za ks. adlerem, ponieważ tych kardiologów to nawet na oczy nie
      widziałam, zespół jak zespół - im się należy nagroda w kategori muzyka, a
      sportowcy - no cóż....a do ks jacka zawsze można przyjść i pogadać, tak
      normalnie i po prostu.
      • Gość: Skromna Re: Wybieramy Płocczanina Roku 2005 IP: *.c241.petrotel.pl 08.05.06, 17:05
        Ciesz sie że ich nie widziałaś tzn ze masz zdrowe serducho :)) Ja zagłosuje
        właśnie na nich robią dobra robote są mili i skromni :)
    • roman_j Re: Wybieramy Płocczanina Roku 2005 08.05.06, 09:52
      Cieszę się, że w tym roku nie ma tak nietrafionych nominatów, jakim był pan
      radny Tomasz Korga w zeszłym roku. Na szczęście w tym roku kapitule udało się
      polityków pozostawić za progiem. Dzięki temu tytuł Płocczanina Roku zyska na
      prestiżu.
      Wybór jest w tym roku bardzo trudny, bo wszyscy nominowani mają na koncie wiele
      zasług dla naszego miasta. Ja, po długim namyśle zdecydowałem, że zagłosuje na
      księdza Jacka Adlera. Nie ujmując nic innym nominowanym uważam, że najbardziej
      zasłużył sobie na ten tytuł. Zresztą ks. Adler, zgodnie z regułą obowiązującymi
      w zakonie salezjanów, za jakiś czas, być może niedługi, opuści nasze miasto. Być
      może jest to więc ostatnia okazja, żeby go uhonorować zaszczytnym tytułem
      Płocczanina Roku, na który w pełni zasłużył. :-))
      • Gość: JA Re: Wybieramy Płocczanina Roku 2005 IP: 80.50.35.* 19.05.06, 20:25
        jestem za ksiedzem Jackiem, jest to dobry czlowiek
    • Gość: misia Re: Wybieramy Płocczanina Roku 2005 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.06, 10:22
      Wybierając Ks. Adlera właściwie wyberamy Salezjanów.. Przecież Ks. Jacek nic by
      nie uczynił, żeby nie Wspólnota Zakonna, do której należy. Sam zresztą o tym
      ciągle mówi. OLE!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: kleryk Re: Wybieramy Płocczanina Roku 2005 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.06, 10:28
        won z tymi oszustami
        • Gość: kuti Re: Wybieramy Płocczanina Roku 2005 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.06, 11:56
          kleryk takie rzeczy... może trochę konkretów
    • Gość: Płocczanin Re: Wybieramy Płocczanina Roku 2005 IP: *.wirba.net / 88.220.32.* 08.05.06, 13:24
      Tylko Irek Jeleń!!! Nie ma żadnej dyskusji. Chłopak od lat całym sercem walczy
      o to, by się mówiło w Polsce o Płocku. Tak naprawdę, może po części, ale za to
      ogromnej, zawdzięczamy mu Puchar Polski. Niedługo zapewne zagra na mundialu.
      Czy ktoś kiedykolwiek z naszego miasta zagrał na mundialu? Jak wiadomo mundial
      ogladają miliony. A tam chłopak, który u nas rozwinął swoją karierę. Zresztą
      prawdopodobnie niedługo odejdzie z Płocka i wyjedzie do jakiegoś zagranicznego
      klubu. Za te lata i za to co zrobił dla nas przydałoby się mu podziękować.
    • maciek.zvvany.jajem Re: Wybieramy Płocczanina Roku 2005 08.05.06, 14:04
      no co wy, w dobie lizania dupu klechom tylko xiadz
      buehehehe
      • polsilver Re: Wybieramy Płocczanina Roku 2005 08.05.06, 14:19
        Oj prosty z ciebie człowieczek. Wstydziłbym się na twoim miejscu tak
        prostymi/prostackimi wpisami!
    • polsilver Re: Wybieramy Płocczanina Roku 2005 08.05.06, 14:07
      Mam problem, bo wg mnie na taki zaszczyt zasługuje zarówno p. Figatowski
      (lekarz z powołania) jak i sława - ks. Adler (znany w całym kraju).

Miałem przyjemność kiedyś rozmawiać z p. Figatowskim - bardzo miły i skromny
      człek :-)
      Zagłosuję na obu :-)
      • Gość: trollek Re: Wybieramy Płocczanina Roku 2005 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.06, 18:55
        Adler , adler, a z czego ten orzeł jest taki znany w całym kraju, jak w Płocku
        prawie nikt go nie zna. To jakiś czarny orzeł (schwarze Adler).
        • polsilver Re: Wybieramy Płocczanina Roku 2005 08.05.06, 23:06
          Adler , adler, a z czego ten orzeł jest taki znany w całym kraju,
          -szacuneczku troszkę dla człowieka!

jak w Płocku prawie nikt go nie zna. To jakiś czarny orzeł (schwarze Adler).
          -mów za siebie! Podpowiedź: znany z pracy z narkomanami ale to stare czasy
          • Gość: zaskoczona Re: Wybieramy Płocczanina Roku 2005 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.06, 07:59
            Adler wszystko oddaje dzieciakom, nawet w butach dziurawych chodzi...Jak go
            znacie to wiecie jak się poświeca dla innych, a o sobie zapomina!!!!
            • Gość: ja Re: Wybieramy Płocczanina Roku 2005 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.06, 08:30
              Zaskoczona, te "dziurawe buty" to sandały się nazywają...
              • Gość: zaskoczona Re: Wybieramy Płocczanina Roku 2005 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.06, 14:37
                taaa..to mamy teraz jakieś "zimowe" sandały...
                • Gość: ja Re: Wybieramy Płocczanina Roku 2005 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.06, 15:13
                  Można zimą w trampkach biegać to i w sandałach też... A czemu by nie ??
                  • Gość: zaskoczona Re: Wybieramy Płocczanina Roku 2005 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.06, 22:53
                    ty pewnie na boso latasz :))
                    • Gość: kocham_płock Re: Wybieramy Płocczanina Roku 2005 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.06, 22:54
                      x. Adler ----> 1 place!!!!
                    • Gość: ja Re: Wybieramy Płocczanina Roku 2005 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.06, 23:44
                      ta... a jakby inaczej ??
    • Gość: Aga Irek Jeleń :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.06, 15:26
      jw
      • kibic-ka Re: Irek Jeleń :) 15.05.06, 15:30
        Tylko Irek Jeleń :D:D:D

Irek... Jeleń... Irek... Jeleń... Irek Jeleń ole...
    • Gość: glosujacy a kto to jest Jeleń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.06, 17:58
      a kto to Jeleń, ze tak go wymieniasz?
    • Gość: ZKS Re: Wybieramy Płocczanina Roku 2005 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.06, 19:19
      Nie ma duskusji.Irek Jeleń bez dwóch zdań.Ten chłopak to żywa reklama Płocka w
      Polsce,a mam nadzieje,że na i po Mistrzostwach Świata to będzie żywa reklama
      Polski w Świecie.
      • Gość: lalallalalalalal Re: Wybieramy Płocczanina Roku 2005 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.06, 08:00
        taaaaaaaa....dzisiaj PŁOCKA jutro WARSZAWY, albo KATOWIC...
    • Gość: Kazimierz J ks. Adler Jacek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.06, 08:01
      Praca ks. Jacka Adlera w Płocku to ... poezja
      • Gość: wortolec r. Re: ks. Adler Jacek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.06, 08:02
        Zgadzam się z Kazimierzem J.
        Mam nadzieję, że jego praca zostanie zauważona, bo nie robił tego dla pieniędzy,
        czy dla sławy, ale z głębi serca.
        • Gość: Magda Re: ks. Adler Jacek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.06, 15:01
          Popieram w 100%!!! Ks. Adler i inni salezjanie nie robią tego dla zysku, ani
          dla sławy, a inni typowani? Owszem, mają osiągnięcia ale to jest ich praca
          (którą zrewsztą wykonują bardzo dobrze i chwała im za to), za którą dostają
          należne wynagrodzenie.
    • Gość: Jardzioch K Figatowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.06, 08:05
      w moim życiu spotkałem wielu lekarzy, ale Pan Figatowski należy do
      najwspanialszych.
    • Gość: kuti Re: Wybieramy Płocczanina Roku 2005 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.06, 08:13
      dlaczego nie ma zdjęcia księdza??? Nie dał się sfotografować??
      • tomeksb1 Re: Wybieramy Płocczanina Roku 2005 09.05.06, 14:12
        hej ja tam co byscie nie mowili glosuje obiema rękami glosuje na ks.JACKA ADLERA
        JA GO ZNAM OSOBISCIE I WIEM ILE ROBI DLA DZIECI BEZ NIEGO DZIECI NIKTÓRE NIE
        WIEDZIAŁY BY CO TO DROZDZÓWKA TAKA JEST PRAWDA PRZYJDZCIE NA SWIETLICE NA
        STANISŁAWÓWKE TO SIE PRZEKONACIE TAKA JEST PRAWDA WIEC NIEMA CO SIE ZASTANAWIAC
        GLOSUJCIE NA KS.JACKA POZDRAWIAM WSZYTSKICH
        • Gość: cichy Re: Wybieramy Płocczanina Roku 2005 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.06, 00:59
          ja też głosuję za Ks. Jackiem - więcej namawiam innych, którzy go nie
          znają...bo dobro nie jest krzykliwe, ani spektakularne i takie powinno
          być...ale powinniśmy się je dostrzec - ten facet od paru lat robi dobrą robotę
          dla tego miasta i w innym będzie podobnie czynił to samo, bo taki już
          jest...jestem za Ks Adlerem!!!!
          • Gość: dorotennis Re: Wybieramy Płocczanina Roku 2005 IP: *.c241.petrotel.pl 10.05.06, 01:04
            jesteśmy wsyzscy za Księdzem Jackiem Adlerem! proszę dopisać mój plusik na Jego
            konto!
            • Gość: ja Re: Wybieramy Płocczanina Roku 2005 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.06, 06:58
              ooooooooooooooooooo i zdjęcie dodali :) No prosze mozna pożniej...
      • Gość: Małgorzata Re: Wybieramy Płocczanina Roku 2005 IP: *.lodz.mm.pl 13.05.06, 13:57
        oczywiscie ze jest zdjcie popatrz w te dober oczy to jest właśnie Kiądz Jacek
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka