Gość: kibic IP: *.c241.petrotel.pl 07.05.06, 21:04 Irek Jeleń ole !!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mtk Re: Wybieramy Płocczanina Roku 2005 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 21:23 Chociaż innym też się należy, to jednak zdecydowanie IREK JELEŃ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr. FunTom Re: Wybieramy Płocczanina Roku 2005 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 21:24 -=LAO CHE=-!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dermo LAO CHE !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 21:30 LAO CHE - zdecydowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Punch the Lao Che Kaczyński wydał singla Lao Che IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.06, 12:18 TAk tak ...Muzeum Powstania W. wydało singla Lao Che...wtedy prezydentem Wawy był KAczyński...mam gdzieś taki zespół !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dermo Re: Kaczyński wydał singla Lao Che IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.06, 14:13 > TAk tak ...Muzeum Powstania W. wydało singla Lao Che...wtedy prezydentem Wawy > był KAczyński...mam gdzieś taki zespół !!!! Uwazasz, ze to wina zespolu, ze kaczynski byl prezydentem warszawy? Nie kumam twego smiesznego rozumowania. A zreszta, jesli muzuem mazowieckie wydaloby singla, to uwazasz, ze milewski maczalby tam palce? buahahaha co koles. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Punch the Lao che Re: Kaczyński wydał singla Lao Che IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.06, 14:56 Nie uwazam, ze to wina zespołu ! To ich wybór. Jednak fakt jest faktem Lao Che to już mainstream. Dali "ciała " z tym singlem...chyba, że zespół ma jakieś prawicowe odchyły ? W sumie na koncercie w Plocku ( w rock 69) dość późno zareagowali na wniesienie flagi polskiej przez jakiegoś idiotę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gupki Re: Kaczyński wydał singla Lao Che IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.06, 14:27 a flaga to coś złego? kolesie byli idiotami więc ...... zostali zdjęci ze sceny i wsio... a z tego co wiem, a znam dobrze chłopaków ... (bo też gram w tym zespole :-) ) to brzydzą się Kaczyńskim i prawicą w obecnej formie... Więc niech nie piszą bzdur wszyscy Ci, którzy uważają że zespół jest prawicowy. Singla wydało muzeum a nie Kaczyniak. Ot co, koniec kropka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pyt. Re: Wybieramy Płocczanina Roku 2005 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 21:46 jakiś link z piosenkami Lao znajdzie sie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dermo Re: Wybieramy Płocczanina Roku 2005 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 21:48 Drogi kolego, Poruszamy sie w swiecie Internetu, gdzie takie informacje mozna zdobyc naprawde bardzo szybko. Wystarczy tylko ruszyc glowa i zagooglac. www.laoche.art.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Wybieramy Płocczanina Roku 2005 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 21:49 Ireneusz Jelen! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gr Re: Wybieramy Płocczanina Roku 2005 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 21:53 VIOLETTA KULPA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: akurat Re: Wybieramy Płocczanina Roku 2005 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 21:53 MIROSŁAW MILEWSKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LESIU Re: Wybieramy Płocczanina Roku 2005 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 21:54 TOMASZ KOLCZYŃSKI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jan Osiedlowy Re: Wybieramy Płocczanina Roku 2005 IP: *.c155.petrotel.pl 07.05.06, 22:07 Dajcie spokój z politykami, ich już wybrali wyborcy i wystarczy.Na Płcczanina wybierzmy takich ,którzy codzienną mozolną pracą czynią dobro dla mieszkańców naszego miasta .Chwalmy pozytywistyczną robotę od podstaw.I dlatego będziemy głosować na ks.salezjanina Jacka Adlera ,który poświęcił swój czas dzieciom ,a w dodatku jest z osiedla DWORCOWA i Stanisławówki ,najlepszej parafii w Płocku! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do Jana Re: Wybieramy Płocczanina Roku 2005 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 22:12 Masz rację, a może Ty byś został Janie Wasilewski? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radek Re: Wybieramy Płocczanina Roku 2005 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.06, 17:09 ta dobry to on jest w ściemnianiu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ata76 Re: Wybieramy Płocczanina Roku 2005 IP: *.c243.petrotel.pl 13.05.06, 18:37 Jeżeli chodzi o ks. Jacka Adlera to zasłużył na to wyróżnienie, ale Stanisławówka nie jest dobrą parafią, już dawno straciła swój urok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: apsik Re: Wybieramy Płocczanina Roku 2005 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.06, 21:24 A kiedy ten urok miała Twoim zdaniem ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ata76 Re: Wybieramy Płocczanina Roku 2005 IP: *.c155.petrotel.pl 14.05.06, 13:08 Stanisławówka swego czasu miała swój urok, gdzie naprawdę tętniło życie. Było to jedno wielkie "skupisko" młodzieży, której chciało się cokolwiek robić, i ta młodzież robiła - i to wiele, a teraz ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: apsik Re: Wybieramy Płocczanina Roku 2005 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.06, 07:23 I takich właśnie ludzi jak Ty potrzeba teraz na Stanisławówce. Idź tam i pokaż jak sie skupia młodzież która coś robi będzie robić. Myślę że Twoja opinia jest conajmniej niesłuszna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ata76 Re: Wybieramy Płocczanina Roku 2005 IP: *.krus.gov.pl / *.krus.gov.pl 16.05.06, 06:57 Ta sugesja dotyczy się chyba Ciebie, znam tę parafię od podszewki i wiem co piszę. Mam porównanie sprzed 15 lat i widzę co się dzieje obecnie. Jedyną osobą (z księży) które się wyróżniają w pracy duszpasterskiej jest właśnie ks. Jacek Adler. I zanim cokolwiek napiszesz pomyśl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: apsik Re: Wybieramy Płocczanina Roku 2005 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.06, 07:10 No pomyślałem sobie i piszę do Ciebie Ata z zapytaniem: Czym sie w tej pracy dzuspasterskiej tak ks. Jacek wyróżnia ? Wydawało mi się że każdy tam ma swoją działkę którą stara się wypełnić jak najlepiej... a może się mylę, bo to Ty przecież znasz tę parafię od podszewki. No i skoro masz porównanie dp Stanisławówki sprzed 15 lat, to trzeba ten potencjał jakos wykorzystać, dlaczego nie w służbie młodzieży która przed 15 laty sie gromadziła a teraz nie gormadzi na Stanisławówce... Rozumiem Twój sentyment, ale to już inna rzeczywistość teraz. Pamietam czasy sprzed 25 lat kiedy parafialna rzeczywistość w całej Polsce była inna. Więc ostatnie słowa swojej wypowiedzi skieruj raczej do siebie: zanim COKOLWIEK napiszesz pomyśl, bo wypowiedz Twoja może być czasami krzywdząca chociażby dla tych co wykonują swoje zadania równiee dobrze a wcale nie na scenie tylko w zaciszu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuti Re: Wybieramy Płocczanina Roku 2005 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.06, 09:25 nie można oceniać żadnego człowieka, bo to nie do nas należy. Każdy Salezjanin pracujący na Stanisławówce jest inny i ma swoje osiągnięcia. Ważne, że wszyscy stanowią fantastyczną drużynę głoszącą Ewangelię dla ludzi młodych i nie tylko... Nie można faktycznie wyróżniać żadnego z nich, bo ich siłę stanowi wspólnota, którą tworzą. Kim byłby każdy z nich, gdyby nie pozostali??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: Wybieramy Płocczanina Roku 2005 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 22:12 popieram, ten ksiądz to naprawde czasu poswięcił a Jeleń cały sezon partaczył Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiesiek Re: Wybieramy Płocczanina Roku 2005 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 22:14 A może by tak wybrać (do wyboru): TARKA, PEŁKA lub GANC? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mały Re: Wybieramy Płocczanina Roku 2005 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 22:20 RYSIU SIEDLECKI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ortalion Re: Wybieramy Płocczanina Roku 2005 IP: *.plock.mm.pl 07.05.06, 22:31 LAO CHE ...a kto sluchał ten wie.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BENEK Adler? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 22:36 Wyborcza znowu kłamie. To nie Adler organizował festyn, ale jak co roku organizował go ks. Proboszcz Jacek Wilczyński. Jakie grupy wsparcia organizuje ks. Adler??? I nie ks. Adler wydzielił ORATORIUM KS. BOSKO, tylko o ile pamiętam jest ono tutaj przynajmniej od lat 50-tych od kiedy tutaj mieszkam na osiedlu. Ta świetlica powstała potem. Dlaczego więc wybiórcza znowu nie podaje prawdziwych danych????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lulu Re: Adler? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 23:18 masz rację. Oratorium działa od początku istnienia Stanisławówki, jednak Klub Profilaktyki Oratorium od dwóch lat.Festyny rodzinne też są od kilku już lat, także zanim był ks. Wilczyński - pierwsze organizował ks. Adler z ks. Jakuboszczakiem. To tyle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boskie_kolczyki Re: Adler? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 23:32 Ks Adler jest THE BEST!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ADLERÓWKI:) Re: Adler? IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 18.05.06, 19:48 ...no widze, ze forum jest poswiecone x.Jackowi...moze to i dobrze...ma On Swoich zwolennikow i przeciwnikow...jak kazdy...ale trzeba znac czlowieka aby cokolwiek o Nim powiedziec...jedno jest pewne...jest z nami od lat, daje Swoje serce jak tylko moze...jak kazdy z Nas ma humory...przynajmiej On nie gra kogos Kim nie jest...w danej chwili mowi i pokazuje to co naprawde czuje i jak czuje...czy to sie komus podoba czy nie..jest autentyczny..moze i nie zalozyl Oratorium ale dla wielu byl przez tyle lat oparciem..czlowiek przy Nim nie musi nikogo grac...i takie opinie tu wyrazane moga urazic ale chyba nikt o tym nie pomysli..swietlica gromadzi dzieciaki i to je trzeba zapytac jak odbieraja x. Jacka a chyba nie tak zle skoro nadal sa...a gdzie sa te osoby ktore byly i dzialaly????moze byly tylko wtedy kiedy byl"dobry"ksiadz.To nie chodzi o to aby kogos bronic...tylko przykro jest czytac takie pierdoly!!!niech kazdy spojrzy w swoje wnetrze i zapyta siebie co zrobil dla drugiego czlowieka...a nie osadza innych...KSIECIUNIU MY CIE ZNAMY I TAK TRZYMAJ!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KTOS Re: Adler? IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 18.05.06, 19:51 a co do SYFU... moga by w innych klubach piekne sciany...nowe dywany...dobre jedzenie...a dzieci moga czuc sie samotne!!!!ale jezeli ktos widzi tylko to co zewnetrzne to gratuluje..POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kate Re: Adler? IP: *.plock.mm.pl 09.05.06, 15:29 Gora Stanislawowka BRAWO!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łódź Re: Wybieramy Płocczanina Roku 2005 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 23:39 Ks. Adler - cała Łódź trzyma kciuki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cichy Re: Wybieramy Płocczanina Roku 2005 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 23:55 dla nie ulega wątpliwosci że ks. Adler!!! znam Jacka od lat i wsród kandydatów dla mnie nie ma równych sobie - pracuje cicho, konsekwetnie, z troską o bliźniego -nie jest madialny, bo po co? Jeleń strzeli 2 bramki i jest guru...ale to nie ta kategoria! tu chodzi o kogoś dla innych...dla Plocka!!! dla mnie jacek jest plocczaninem dekady nie nawet roku!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fasy Re: Wybieramy Płocczanina Roku 2005 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 23:40 IRENEUSZ !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FFFFFFFFFFFFFFFFFF Re: Wybieramy Płocczanina Roku 2005 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.06, 00:52 Zanim zagłosujecie, przemyślcie, kto i co zrobił DLA PŁOCKA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: serce Re: Wybieramy Płocczanina Roku 2005 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.06, 06:43 Jestem za kardiologami - to naprawdę the best. nie zapominajcie, że zdrowie mamy tylko jedno... a takie pracownie w Płocku to coś bezcennego Odpowiedz Link Zgłoś
witoldek1 Re: Wybieramy Płocczanina Roku 2005 08.05.06, 07:38 WIDZĘ TRUD I TROSKĘ X.JACKA O MŁODZIEŻ I DZIECIAKI KTÓRYM PODAŁ RĘKĘ POPRZEZ STANISŁAWÓWKĘ.TO POŚWIĘCENIE I TRUD CZĘSTO PRZYPŁCA WŁASNYM ZDROWIEM ,JEDNAK MYŚLĘ ŻE NIE ZWAŻA NA TO BO TYM I DLA TEJ IDEI M.IN. ŻYJE.ŻYCZĘ MU Z CAŁĄ MOJĄ RODZINĄ DUŻŻŻO ZDROWIA I JEST TO POSTAĆ KTÓRA NAPEWNO W PŁOCKIEJ SPOŁECZNOŚCI ZASŁUGUJE NA SZCZEGÓLNE WYRÓŻNIENIE . POZDRAWIAM WITEK P. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trollek [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.06, 08:13 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Płocczaneczka_Mała Re: Wybieramy Płocczanina Roku 2005 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.06, 09:07 Powinniśmy wybrać tą osobę, którą przede wszystkim poznało więcej ludzi...ja głosuje za ks. adlerem, ponieważ tych kardiologów to nawet na oczy nie widziałam, zespół jak zespół - im się należy nagroda w kategori muzyka, a sportowcy - no cóż....a do ks jacka zawsze można przyjść i pogadać, tak normalnie i po prostu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Skromna Re: Wybieramy Płocczanina Roku 2005 IP: *.c241.petrotel.pl 08.05.06, 17:05 Ciesz sie że ich nie widziałaś tzn ze masz zdrowe serducho :)) Ja zagłosuje właśnie na nich robią dobra robote są mili i skromni :) Odpowiedz Link Zgłoś
roman_j Re: Wybieramy Płocczanina Roku 2005 08.05.06, 09:52 Cieszę się, że w tym roku nie ma tak nietrafionych nominatów, jakim był pan radny Tomasz Korga w zeszłym roku. Na szczęście w tym roku kapitule udało się polityków pozostawić za progiem. Dzięki temu tytuł Płocczanina Roku zyska na prestiżu. Wybór jest w tym roku bardzo trudny, bo wszyscy nominowani mają na koncie wiele zasług dla naszego miasta. Ja, po długim namyśle zdecydowałem, że zagłosuje na księdza Jacka Adlera. Nie ujmując nic innym nominowanym uważam, że najbardziej zasłużył sobie na ten tytuł. Zresztą ks. Adler, zgodnie z regułą obowiązującymi w zakonie salezjanów, za jakiś czas, być może niedługi, opuści nasze miasto. Być może jest to więc ostatnia okazja, żeby go uhonorować zaszczytnym tytułem Płocczanina Roku, na który w pełni zasłużył. :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JA Re: Wybieramy Płocczanina Roku 2005 IP: 80.50.35.* 19.05.06, 20:25 jestem za ksiedzem Jackiem, jest to dobry czlowiek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misia Re: Wybieramy Płocczanina Roku 2005 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.06, 10:22 Wybierając Ks. Adlera właściwie wyberamy Salezjanów.. Przecież Ks. Jacek nic by nie uczynił, żeby nie Wspólnota Zakonna, do której należy. Sam zresztą o tym ciągle mówi. OLE!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kleryk Re: Wybieramy Płocczanina Roku 2005 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.06, 10:28 won z tymi oszustami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuti Re: Wybieramy Płocczanina Roku 2005 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.06, 11:56 kleryk takie rzeczy... może trochę konkretów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Płocczanin Re: Wybieramy Płocczanina Roku 2005 IP: *.wirba.net / 88.220.32.* 08.05.06, 13:24 Tylko Irek Jeleń!!! Nie ma żadnej dyskusji. Chłopak od lat całym sercem walczy o to, by się mówiło w Polsce o Płocku. Tak naprawdę, może po części, ale za to ogromnej, zawdzięczamy mu Puchar Polski. Niedługo zapewne zagra na mundialu. Czy ktoś kiedykolwiek z naszego miasta zagrał na mundialu? Jak wiadomo mundial ogladają miliony. A tam chłopak, który u nas rozwinął swoją karierę. Zresztą prawdopodobnie niedługo odejdzie z Płocka i wyjedzie do jakiegoś zagranicznego klubu. Za te lata i za to co zrobił dla nas przydałoby się mu podziękować. Odpowiedz Link Zgłoś
maciek.zvvany.jajem Re: Wybieramy Płocczanina Roku 2005 08.05.06, 14:04 no co wy, w dobie lizania dupu klechom tylko xiadz buehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
polsilver Re: Wybieramy Płocczanina Roku 2005 08.05.06, 14:19 Oj prosty z ciebie człowieczek. Wstydziłbym się na twoim miejscu tak prostymi/prostackimi wpisami! Odpowiedz Link Zgłoś
polsilver Re: Wybieramy Płocczanina Roku 2005 08.05.06, 14:07 Mam problem, bo wg mnie na taki zaszczyt zasługuje zarówno p. Figatowski (lekarz z powołania) jak i sława - ks. Adler (znany w całym kraju). Miałem przyjemność kiedyś rozmawiać z p. Figatowskim - bardzo miły i skromny człek :-) Zagłosuję na obu :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trollek Re: Wybieramy Płocczanina Roku 2005 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.06, 18:55 Adler , adler, a z czego ten orzeł jest taki znany w całym kraju, jak w Płocku prawie nikt go nie zna. To jakiś czarny orzeł (schwarze Adler). Odpowiedz Link Zgłoś
polsilver Re: Wybieramy Płocczanina Roku 2005 08.05.06, 23:06 Adler , adler, a z czego ten orzeł jest taki znany w całym kraju, -szacuneczku troszkę dla człowieka! jak w Płocku prawie nikt go nie zna. To jakiś czarny orzeł (schwarze Adler). -mów za siebie! Podpowiedź: znany z pracy z narkomanami ale to stare czasy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaskoczona Re: Wybieramy Płocczanina Roku 2005 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.06, 07:59 Adler wszystko oddaje dzieciakom, nawet w butach dziurawych chodzi...Jak go znacie to wiecie jak się poświeca dla innych, a o sobie zapomina!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Wybieramy Płocczanina Roku 2005 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.06, 08:30 Zaskoczona, te "dziurawe buty" to sandały się nazywają... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaskoczona Re: Wybieramy Płocczanina Roku 2005 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.06, 14:37 taaa..to mamy teraz jakieś "zimowe" sandały... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Wybieramy Płocczanina Roku 2005 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.06, 15:13 Można zimą w trampkach biegać to i w sandałach też... A czemu by nie ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaskoczona Re: Wybieramy Płocczanina Roku 2005 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.06, 22:53 ty pewnie na boso latasz :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kocham_płock Re: Wybieramy Płocczanina Roku 2005 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.06, 22:54 x. Adler ----> 1 place!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Wybieramy Płocczanina Roku 2005 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.06, 23:44 ta... a jakby inaczej ?? Odpowiedz Link Zgłoś
kibic-ka Re: Irek Jeleń :) 15.05.06, 15:30 Tylko Irek Jeleń :D:D:D Irek... Jeleń... Irek... Jeleń... Irek Jeleń ole... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: glosujacy a kto to jest Jeleń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.06, 17:58 a kto to Jeleń, ze tak go wymieniasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZKS Re: Wybieramy Płocczanina Roku 2005 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.06, 19:19 Nie ma duskusji.Irek Jeleń bez dwóch zdań.Ten chłopak to żywa reklama Płocka w Polsce,a mam nadzieje,że na i po Mistrzostwach Świata to będzie żywa reklama Polski w Świecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lalallalalalalal Re: Wybieramy Płocczanina Roku 2005 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.06, 08:00 taaaaaaaa....dzisiaj PŁOCKA jutro WARSZAWY, albo KATOWIC... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kazimierz J ks. Adler Jacek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.06, 08:01 Praca ks. Jacka Adlera w Płocku to ... poezja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wortolec r. Re: ks. Adler Jacek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.06, 08:02 Zgadzam się z Kazimierzem J. Mam nadzieję, że jego praca zostanie zauważona, bo nie robił tego dla pieniędzy, czy dla sławy, ale z głębi serca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: ks. Adler Jacek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.06, 15:01 Popieram w 100%!!! Ks. Adler i inni salezjanie nie robią tego dla zysku, ani dla sławy, a inni typowani? Owszem, mają osiągnięcia ale to jest ich praca (którą zrewsztą wykonują bardzo dobrze i chwała im za to), za którą dostają należne wynagrodzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jardzioch K Figatowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.06, 08:05 w moim życiu spotkałem wielu lekarzy, ale Pan Figatowski należy do najwspanialszych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuti Re: Wybieramy Płocczanina Roku 2005 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.06, 08:13 dlaczego nie ma zdjęcia księdza??? Nie dał się sfotografować?? Odpowiedz Link Zgłoś
tomeksb1 Re: Wybieramy Płocczanina Roku 2005 09.05.06, 14:12 hej ja tam co byscie nie mowili glosuje obiema rękami glosuje na ks.JACKA ADLERA JA GO ZNAM OSOBISCIE I WIEM ILE ROBI DLA DZIECI BEZ NIEGO DZIECI NIKTÓRE NIE WIEDZIAŁY BY CO TO DROZDZÓWKA TAKA JEST PRAWDA PRZYJDZCIE NA SWIETLICE NA STANISŁAWÓWKE TO SIE PRZEKONACIE TAKA JEST PRAWDA WIEC NIEMA CO SIE ZASTANAWIAC GLOSUJCIE NA KS.JACKA POZDRAWIAM WSZYTSKICH Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cichy Re: Wybieramy Płocczanina Roku 2005 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.06, 00:59 ja też głosuję za Ks. Jackiem - więcej namawiam innych, którzy go nie znają...bo dobro nie jest krzykliwe, ani spektakularne i takie powinno być...ale powinniśmy się je dostrzec - ten facet od paru lat robi dobrą robotę dla tego miasta i w innym będzie podobnie czynił to samo, bo taki już jest...jestem za Ks Adlerem!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorotennis Re: Wybieramy Płocczanina Roku 2005 IP: *.c241.petrotel.pl 10.05.06, 01:04 jesteśmy wsyzscy za Księdzem Jackiem Adlerem! proszę dopisać mój plusik na Jego konto! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Wybieramy Płocczanina Roku 2005 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.06, 06:58 ooooooooooooooooooo i zdjęcie dodali :) No prosze mozna pożniej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Małgorzata Re: Wybieramy Płocczanina Roku 2005 IP: *.lodz.mm.pl 13.05.06, 13:57 oczywiscie ze jest zdjcie popatrz w te dober oczy to jest właśnie Kiądz Jacek Odpowiedz Link Zgłoś