Dodaj do ulubionych

Co jest z pubami w Plocku

12.01.03, 17:15
Jak moze byc tak ze jest godzina 2 w sobote a np puby rodeo i goral albo sa
zamkniete lub nie wpuszczaja rozumiem jezeli by byla np godzina 4 lub 5 ale
nie 2 .Jest jeden pub ktory jest otwarty do ostatniego klienta.jest to
Piwnica Tumska goraco polecam ten lokal naprawde warto go odwiedzic. Czekam
na opinie
Obserwuj wątek
    • Gość: tuptus Re: Co jest z pubami w Plocku IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 13.01.03, 22:30
      tez uwazam ze Piwnic Tumska jest the best super klimat
      zajebiste barmanki :) a co do zamykania lokali o 2 to zjeba
    • Gość: chifu Re: Co jest z pubami w Plocku IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 16.01.03, 01:28
      wiekszosc ludzi uwaza ze piwnica tumska to dno ale sie myla popieram protescik
      chlopakow w sprawie zamykania pubow o 2 w nocy powinny byc otwarte dluzej
      mlodzi ludzie tez chca sie troche pobawic niech wszyscy wlasciciele lokali w
      plocku wezma przyklad z piwnicy tumskiej ten lokal otwarty jest do ostatniego
      goscia !!!!!!!! mam nadzieje ze ktos poprze to co mapisalem
    • Gość: MACIEJ Re: Co jest z pubami w Plocku IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 27.01.03, 15:53
      WITAM.
      CHCE OTWORZYĆ NOWY PAB W PŁOCKU, ale niestety nowa uchwała rady miasta numer
      44/02 uchwalona w ostatni dzień grudnia zeszlego roku o koncesjach na sprzedaż
      alkoholu w ilości 104 punkty na cale miasto po prostu mnie i jeszczE kilka osób
      zablokowala i o czym tu mowa o lokalach dlugo otwartych lub nowych
      lokalach,które mogą się wam podobać.
      Pozostawiam ten problem wam do rozważenia, nie dośc ,że koncesja to jeszcze
      ograniczenia i o czym tu mowa walki z bezrobociem?
      MACIEJ
      • ginger_beer Re: Co jest z pubami w Plocku 27.01.03, 16:43
        Ty, Maciek, a Ty nie masz przypadkiem na drugie Jacek? A może chcesz ten pub
        otworzyć właśnie z tym Jackiem, co też z SDI jedzie na tę samą uchwałę?
        • glaciercompl Re: Co jest z pubami w Plocku 03.09.03, 02:22
          NO SKANDAL!!! JAK MI KTOS PUBU NA SKARPIE NIE OTWORZY TO SIE ZALAMIE!!! OTO
          PEWNE ZDARZENIE JAKIE MNIE SPOTKALO OSTATNIO:

JEST KILKA MINUT PO GODZINIE 22. WYBIERAM SIĘ Z DZIEWCZYNĄ NA MAŁE PIFKO DO
          POBLISKIEGO KLUBU STUDENCKIEGO "FILIP" (bo niestety innych na skarpie nie ma).
          DOCHODZIMY DO PUBU, KLADE REKE NA KLAMKE OD FURTKI, NACISKAM I... ZAKMNIETE!!!
          IDE WIĘC TROSZKĘ DALEJ< ABY DOJRZEĆ CO SIĘ DZIEJE W ŚRODKU (MOŻE JAKAŚ IMPREZA
          ZAMKNIETA, ALBO CO), PATRZE I CO WIDZE? BARMANKA, OCHRONIARZ I JESZCZE JEDEN
          PAN SIEDZĄ SOBIE WYGODNIE PRZY BARZE I POPIJAJA PIFKO. NO TO MACHAM DO NICH
          ZEBY FURTKE OTWORZYLI, ALE BYLI TAK ZAJĘCI SOBĄ ŻE ZAUWAŻYLI CZŁOWIEKA DOPIERO
          PO 15 MINUTACH (MIEDZY CZASIE ZEBRAŁO SIĘ PRZED FURTKĄ JAKIES 5 OSOB). bARMANKA
          WYSZŁA I URACZYŁA NAS STWIERDZENIEM, ŻE KLUB JEST JUŻ DZISIAJ NIECZYNNY. LUDZIE
          GODZINA 22 A ONA MI MOWI ŻE KLUB JUŻ NIECZYNNY!!! A POZNIEJ NARZEKANIA ZE NIE
          MA ZYSKOW NIE WSPOMNE JUŻ ŻE TAKI "KLUB" ZAJMUEJ MIEJSCE CZLOWIEKOWI KTORY CHCE
          OTWORZYC COŚ CO MOGLOBY BYĆ CZYMŚ BARDZIEJ POZADNIEJSZYM. SKANDAL!!!
    • Gość: willi Re: Co jest z pubami w Plocku IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 08.09.03, 11:08
      no cóż, skoro właściciel uznał, że zarobił już wystarczjąco, to raczej nic mu
      nie stoi na przeszkodzie, by zamknąć wcześniej.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka