agusiag1 26.05.06, 11:54 szukam aby wynając zabytkowe, stare autko do ślubu. agusiag1@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: optymista Re: zabytkowe auto do śłubu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.06, 22:16 proponuję eleganckie auto da fe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turb Re: zabytkowe auto do śłubu IP: *.c151.petrotel.pl 27.05.06, 13:11 auto da fe hehe, a jaki silnik? A nie będzie obciachu?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pio Re: zabytkowe auto do śłubu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.06, 13:08 jest jeden gość w Płońsku - ma kilka nawet do wyboru; za godzinę bierze 600zł a co do pytania, a o szczegóły auto da fe? jesteś blondynką? :) Odpowiedz Link Zgłoś
agusiag1 Re: zabytkowe auto do śłubu 27.05.06, 13:11 może i blondynka, ale ty chyba bardzo zarozumiały Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wujek Dobra Rada Ja proponuję... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.05.06, 16:22 Widziałem kiedyś na Tumskiej fajne auto - jak wjeżdżało w bramę kamienicy tam gdzie jest salon Ery (chyba to była ta brama lub jakaś w pobliżu). To było fajne auto - biały brytyjski Daimler z lat '60 lub '70 z kierownicą po prawej stronie - za kierownicą szofer ubrany w mundurek szofera. Samochód typowo angielski z wyglądu. (Chyba ci ludzie co mają tego Daimlera to mają kolekcję jeszcze innych stylowych aut,np Mercedesy). A jak byś chciała ostentacyjnego Lincolna Town Car 7 m długości biały jak z "Dynastii" - to mają takie między innymi na Imielnicy do wynajęcia. Tam blisko parowy,koło tych salonów meblowych. Ale ten Daimler bardziej mi się widzi - te Lincolny to takie oklepane. Chyba że Czajka - kiedyś też widziałem - taka biało granatowa. Jest trochę pomysłów na auto do ślubu. Odpowiedz Link Zgłoś