Dodaj do ulubionych

Chuck Mangione na CineMagic

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.06, 20:12
Motyw przewodni z filmu Dzieci Sancheza to klasyk gatunku, nawet Chuck Norris chyli głowę przed swoim imiennikiem :) Tak na poważnie to znacie ten motyw tylko nie kojarzycie skąd...
Obserwuj wątek
    • Gość: Werdan Re: Chuck Mangione na CineMagic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.06, 20:37
      Swietna wiadomosc.

----------------------------
      Werdan
      www.plock24.pl
    • Gość: Kumoter świta?... IP: *.c157.petrotel.pl 13.06.06, 08:16
      Nad miastem świta. Niebo jaśnieje.
      Co za wiadomość!
      Wszyscy, którzy mają duszę powinni koncert Chucka Norrisa i wysłuchać i
      oglądnąć.
      To, następny występ jednego z kapłanów tej szlachetnej, pięknej i wciąż żywej
      muzyki. Powiem więcej, tego elixiru życia.
      To wspaniała wiadomość. To nic, że muzyka wydaje się być momentami trudna ale
      przecież msze odprawia się także w obcym nam, łacińskim języku także w
      monumentalnych katedrach. Taką katedrą będzie w czasie koncertu niebo, które
      skłoni się nad Starym Rynkiem w czasie gry Norrisa. Posłuchajcie i zobaczcie.
      Warto.
    • Gość: kumoter Re: Chuck Mangione na CineMagic IP: *.c157.petrotel.pl 13.06.06, 08:20
      Oczywiście, jak zwykle, gdy jestem pod wrażeniem popełniłem błąd. Zagra Chuck
      Mangione, a nie Norris. Chyba strzelę sobie w łeb ze wstydu.
      Cóż, gafy ubarwiają życie.
      Spotkamy się na koncercie, napewno.
      • Gość: kumoter Re: Chuck Mangione na CineMagic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.06, 16:39
        ...ej no nie mówcie, że nikt nie dał się nabrać, aaaa tam ...
        • Gość: kumoter Re: Chuck Mangione na CineMagic IP: *.c158.petrotel.pl 15.06.06, 21:05
          Bardzo cie prosze nie podszywaj sie pod mój nick. Masz wiele mozliwości
          znależć sobie własny.
          No, chyba, że to był żart, a był napewno, jak sądzę. Zresztą widoczny obo nicka
          adres (IP) wyjaśnia wszystko. Ja jestem z Petrotelu.
          A na koncert warto przyjść.
    • Gość: Ktoś Re: Chuck Mangione na CineMagic IP: *.c157.petrotel.pl 15.06.06, 19:17
      nareszcie zaprosili kogos wartego posluchania i naprawde wybitnego, a nie ta
      cala doda czy lale z queens, tak trzymac ;) jego Children of Sanchez to po
      prostu szczyt geniuszu :)
    • Gość: Werdan Re: Chuck Mangione na CineMagic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.06, 23:34
      Fantastyczny koncert, kto nie byl moze tylko zalowac :D
      Oby wiecej takich imprez.

Werdan
      www.plock24.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka