Gość: ram tam tam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.06, 20:12 Motyw przewodni z filmu Dzieci Sancheza to klasyk gatunku, nawet Chuck Norris chyli głowę przed swoim imiennikiem :) Tak na poważnie to znacie ten motyw tylko nie kojarzycie skąd... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Werdan Re: Chuck Mangione na CineMagic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.06, 20:37 Swietna wiadomosc. ---------------------------- Werdan www.plock24.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kumoter świta?... IP: *.c157.petrotel.pl 13.06.06, 08:16 Nad miastem świta. Niebo jaśnieje. Co za wiadomość! Wszyscy, którzy mają duszę powinni koncert Chucka Norrisa i wysłuchać i oglądnąć. To, następny występ jednego z kapłanów tej szlachetnej, pięknej i wciąż żywej muzyki. Powiem więcej, tego elixiru życia. To wspaniała wiadomość. To nic, że muzyka wydaje się być momentami trudna ale przecież msze odprawia się także w obcym nam, łacińskim języku także w monumentalnych katedrach. Taką katedrą będzie w czasie koncertu niebo, które skłoni się nad Starym Rynkiem w czasie gry Norrisa. Posłuchajcie i zobaczcie. Warto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kumoter Re: Chuck Mangione na CineMagic IP: *.c157.petrotel.pl 13.06.06, 08:20 Oczywiście, jak zwykle, gdy jestem pod wrażeniem popełniłem błąd. Zagra Chuck Mangione, a nie Norris. Chyba strzelę sobie w łeb ze wstydu. Cóż, gafy ubarwiają życie. Spotkamy się na koncercie, napewno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kumoter Re: Chuck Mangione na CineMagic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.06, 16:39 ...ej no nie mówcie, że nikt nie dał się nabrać, aaaa tam ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kumoter Re: Chuck Mangione na CineMagic IP: *.c158.petrotel.pl 15.06.06, 21:05 Bardzo cie prosze nie podszywaj sie pod mój nick. Masz wiele mozliwości znależć sobie własny. No, chyba, że to był żart, a był napewno, jak sądzę. Zresztą widoczny obo nicka adres (IP) wyjaśnia wszystko. Ja jestem z Petrotelu. A na koncert warto przyjść. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ktoś Re: Chuck Mangione na CineMagic IP: *.c157.petrotel.pl 15.06.06, 19:17 nareszcie zaprosili kogos wartego posluchania i naprawde wybitnego, a nie ta cala doda czy lale z queens, tak trzymac ;) jego Children of Sanchez to po prostu szczyt geniuszu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Werdan Re: Chuck Mangione na CineMagic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.06, 23:34 Fantastyczny koncert, kto nie byl moze tylko zalowac :D Oby wiecej takich imprez. Werdan www.plock24.pl Odpowiedz Link Zgłoś