Dodaj do ulubionych

kto Prezydentem?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.06, 21:16
Myśle że obecny MM ma największe szanse bo nie ma mocnego kontrkandydata, póki
co to żadna z partii nie przedstawiła takiego. Wszędzię się kłócą kto ma nim
być i dlatego
Mirek jest mocny!!!!
a po0za tym jest kompetentny i uczciwy! może za 4 lata pojawi się ktoś godny
przejęcia tego jakże ważnego dla wszystkich płocczan urzędu..........
Obserwuj wątek
    • Gość: wyborca Re: kto Prezydentem? IP: *.c241.petrotel.pl 20.06.06, 21:26
      To dlaczego molestuje swoją podwładną,w Ameryce wolna prasa takiego prezydenta
      spuściłaby do sedesu.
      • Gość: drugi wyborca Re: kto Prezydentem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.06, 21:36
        I nie rozliczył sie kto mu pobudował chałupę! Więc nie pieprz o jego uczciwości
        • Gość: rec Re: kto Prezydentem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.06, 21:39
          masz KK i IP ?
          to nie kłam taborecie
          • Gość: drugi wyborca Re: kto Prezydentem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.06, 21:45
            mam i wiem co mówię. Na całym mieście huczy: ktom u powstawiał okna i za ile?
            kto mu pobudował dach i za ile. Kto mu zrobił przyłącza i za ile. kto mu zrobił
            drogę i za ile? Jeśli tak piszesz o swoim mirku, to się go o to zapytaj. Acha,
            niech ci pokaze faktury!
    • Gość: papa Re: kto Prezydentem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.06, 21:42
      też byłem w tym samym ugrupowaniu (solidarność ) co ten pan, nie chcę
      powiedziedż całej prawdy (gwrancja 2 lata pracy w pec ).komuch hetkowski jak
      (płockie przed. energetyki cieplnej )chiał sprzedacz to tylko 48% .firma
      strategiczna dla miasta . ala p milewski sprzedał 85% + 15% dla nas tak niby
      dla nas pół roku mineło a akcje pracowników ma pan milewski . zobaczymy jak
      prywatny pec (fortum) podniesie ceny za ogrzewanie wode o48%
      • Gość: rec Re: kto Prezydentem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.06, 21:55
        nie "całe miasto" tylko ty bedziesz udowadniał prawdziwość swoich słow w sądzie
        i nie zdziw sie,
        • Gość: facet Re: kto Prezydentem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.06, 11:04
          dla mnie najlepszym kandydatem byłby prezes płockiej spółdzielni
      • Gość: gajka Re: kto Prezydentem? IP: *.plock.msk.pl / *.4.48.80.plock.msk.pl 13.07.06, 19:51
        do gościa ,,papa,, - pan Milewski sprzedawał spółki UM i sprzedaje nadal ,a
        Kobierniki to co już było ogłoszenie w GW o przetargu o czym wszyscy
        piszecie brak słów na taką uczciwośc
    • Gość: Krzysiek Re: kto Prezydentem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.06, 11:16
      I znowu hucpa czerwonego szamba. Obrzydliwe! TFU!
      • Gość: fr Re: kto Prezydentem? IP: *.c241.petrotel.pl 27.06.06, 14:12
        Ja byłbym najlepszym prezydentem. Edmund Waga
      • Gość: Gajka Re: kto Prezydentem? IP: *.plock.msk.pl / *.4.48.80.plock.msk.pl 13.07.06, 20:05
        Do Krzyśka - już tyle razy odpisywałam Ci na Twoje mało kulturalne posty , ale
        może byś mi napisał kto to jest czerwony .Ja od dawna sympatyzuje z lewicą i
        swoich poglądów nie zmieniam jak choragiewka . Ojciec mój był 2 lata w
        niemieckim lagrze , a bardzo bliska rodzina zginęła w Katyniu nie mierz
        wszystkich jedną miara każdy może mie rózne poglądy - ale kultura wymaga
        inteligentnego zachowania sie na forum ,a Twoje niektore posty maja dużo do
        życzenia . Ja z głowa podniesiona chodziłam , chodze i chodzic będę po ulicach
        Płocka Ty niekoniecznie , a jak piszesz ,że to czerwone szambo to wytłumacz mi
        co to jest - większośc tych co rządzą niżej i wyżej kończyli studia za komuny
        za darmo, jak myślisz czy ważne są wg Ciebie te tytuły mgr - inż. zdobyte za
        komuny
        czyli wg Ciebie czerwonych - prosze to wyrzucic i się tym nie szczyci jak to
        wszystko co komunistyczne to takie złe
        • Gość: joker Re: kto Prezydentem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 21:51
          dobra chłopaki bez osobistych wycieczek - nie kłóćcie się!!
          Wątek jest kto na Prezydenta a nie o jakiś kompleksach i neurotycznych
          problemach co niektórych gfości.
          Rzeczywiście kultura dialogu wiele mówi o człowieku - ja też nie lubie
          komunistów za wiele krzywdf jakie dokonali, ale czyż Kościół w imię wiary nie
          wyciał milionhów ludzi??? Sorki za to porównanie, ale chce podsumować
          następująćą konstatacją : Otóż wszędzie są sku..syny.... i należy o tym
          pamiętać. Pozdrawiam i przepraszam za mocne słowa, ale to zdanie miało
          zabarwienie emocjonale i miało podkreślić złożoność rzeczywistości w sposób
          jednoznaczny i dobitny> Hejka
    • Gość: Po Re: kto Prezydentem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.06, 10:11
      Prezydentem Płocka zostanie psn Andrzej M z królewieckiej ma w końcu dom
      towarowy z polomarkietem
      • Gość: prasa Re: kto Prezydentem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.06, 10:15
        Pan milewski siedzi na lawie oskarzonych za przekret Przez niego miasto
        stracilo 3 miliony zlotych Zrobil to z Jakubowskim Bede na niego glosowala pod
        warunkiem ze jego zastepca zostanie Stasiek Bedzie to wspanialy sklad
        • Gość: ww Re: kto Prezydentem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.06, 10:16
          A drugim zastępcą Wojtek Cholewiński
          • Gość: kolega Re: kto Prezydentem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.06, 10:27
            A tak na powaznie najlepszy bylby Heti gdyby tylko chcial
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka