Dodaj do ulubionych

Dobry warsztat

IP: *.pt-2.petrotel.pl 15.02.03, 22:13
Witam,
Jaki dobry warsztat samochodowy polecacie w Plocku albo okolicy. Skonczyla
mi sie gwarancja na auto, a chcialbym dalej robic przeglady. Rezygnuje z ASO
(za samo podlaczenie do komputera krzycza sobie 250 zl).
Obserwuj wątek
    • schabo Re: Dobry warsztat 15.02.03, 23:56
      Ja swoją "fure" podtrzymuje na życiu w zakładzie Pana Zielińskiego na ulicy
      Czereśniowej w Imielnicy!!! Polecam SOLIDNA FIRMA i OBSŁUGA SPOKO!!! Co do cen
      to wszystko do "dogadania" ale nie drogo!!!!! Ja jestem zadowolony i kolega
      jeździ też tam i też Sobie chwali!!!
      A jaki jest to samochód???
      • Gość: ziomek Re: Dobry warsztat IP: 81.15.146.* 16.02.03, 00:17
        Tak podtrzymuje odpowiedź kolegi wyżej!! Polecam bardzo gorąco zaklad Pana
        Zielińskiego na ulicy Czereśniowej. Ostatnio robilem tam fure troche wydatków
        bylo ale z Panem Zielińskim zawsze mozna sie dogadać co do ceny!! Kto ma
        jakies wątpliwości gdzie szybko i dobrze naprawić autko niech prosto "śmiga"
        na Czeresniową jeżeli się niemyle też ten zaklad ma podpisana umowe z PZU wiec
        zrobi takrze blacharke po wypadku lub stłuczce!! SPOKO ZAKŁAD!!
    • roman_j "Auto"reklama? 16.02.03, 09:38
      Będzie trochę nie na temat.
      W sobotę na forum łatwo daje się zauważyć pewien zastój. Nie mają wzięcia nawet
      dość ciekawe tematy. Tym bardziej dziwi mnie, że około północy w odstępie
      niecałych 30 minut aż dwie osoby zechciały się odpowiedzieć na wpis dotyczący
      warszatu samochodowego. Co ciekawe, oba wpisy reklamują ten sam warsztat
      samochodowy w Imielnicy. Może to tylko zbieg okoliczności, a może ktoś próbuje
      się tutaj promować...
      • schabo Re: 'Auto'reklama? 16.02.03, 10:16
        roman_j napisał:

> Będzie trochę nie na temat.
        > W sobotę na forum łatwo daje się zauważyć pewien zastój. Nie mają wzięcia
        nawet
        >
        > dość ciekawe tematy. Tym bardziej dziwi mnie, że około północy w odstępie
        > niecałych 30 minut aż dwie osoby zechciały się odpowiedzieć na wpis dotyczący
        > warszatu samochodowego. Co ciekawe, oba wpisy reklamują ten sam warsztat
        > samochodowy w Imielnicy. Może to tylko zbieg okoliczności, a może ktoś
        próbuje
        > się tutaj promowować...
        Ja tylko odpowiedziałem na post... chyba mi wolno?? Myślę że forum jest dla
        wszystkich a nie tylko dla "starych wyjadaczy"??? Jeżdzę do tego warsztatu
        gdzieś od 2 lat i jestem zadowolony z usług więc czemu nie mogę "go" nikomu
        polecić bo ktoś mnie osądzi o reklamę?? WOLNOŚĆ SŁOWA CHYBA JEST???
        • hkreuz Trafione 100% 16.02.03, 13:51
          > roman_j napisał:
          Może to tylko zbieg okoliczności, a może ktoś
          > próbuje
          > > się tutaj promowować...
          • geronimooo Re: Trafione 100% 18.02.03, 08:46
            Szkoda, że tak mało porad warszatowych. W każdym bądź razie ja także podam
            miejsce, w którym zdarza mi się reperować moje auto. Jest robione bardzo
            fachowo i za normalną cenę. Jedyne co trzeba wziąć pod uwagę, to konieczność
            wcześniejszego i dokładnego umówienia się z mechanikiem (Darkiem) i
            jednocześnie współwłaścicielem firmy. Jest wręcz zawalony robotą. Warsztat
            mieści się przy ul. Wyszogrodzkiej na terenie byłej jednostki wojskowej w
            garażu wynajętym od Straży Pożarnej.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka