Dodaj do ulubionych

Finał Eski - niedziela

IP: *.localdomain / *.msmplock.pl 18.08.06, 12:04
Już w niedzielę o godzinie 20 w Płocku na plaży odbędzie się finał Hitów na
czasie.
Fajnie nie.
Znowu będzie pełno ludzi i tych, którym impreza i muzyka bardzo się podoba i
tych, którzy później będą komentowac jaka to beznadzieja itp.

Do zaobaczenia
Obserwuj wątek
    • Gość: j Re: Finał Eski - niedziela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.06, 12:19
      Będzie akcent, Helene Rask , Danzel ,Gosia Andrzejewicz i inni
      • Gość: Nuvo Re: Finał Eski - niedziela IP: *.c240.petrotel.pl 21.08.06, 23:58
        Opłacało się iść, można było sobie zrobić zdjęcie z Gosią Andrzejewicz, Ja
        skorzystałem hihi
    • Gość: Ziom Re: Finał Eski - niedziela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.06, 12:23
      Jak znowu wyskoczą z playbacku to ich wygwiżdżę, piosenkarzy od siedmiu boleści co to nie umieja śpiewać.
      • Gość: pchelka Re: Finał Eski - niedziela IP: *.localdomain / *.msmplock.pl 18.08.06, 13:17
        nie pasi to nie musisz tam iść
        • Gość: Ziom Re: Finał Eski - niedziela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.06, 13:27
          Mi zawsze nie pasiło gdy ktoś udaje, że śpiewa.
          • Gość: pchelka Re: Finał Eski - niedziela IP: *.localdomain / *.msmplock.pl 18.08.06, 14:31
            twój problem
            • Gość: kawka Re: Finał Eski - niedziela IP: *.c245.petrotel.pl 18.08.06, 17:41
              podjedziesz swoim kadetem na gaz?
              • Gość: pchełka Re: Finał Eski - niedziela IP: *.plock.msk.pl 20.08.06, 13:52
                noooooo
              • Gość: pchełka Re: Finał Eski - niedziela IP: *.plock.msk.pl 20.08.06, 13:52
                zazdrościsz ??
      • Gość: mmm Re: Finał Eski - niedziela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.06, 17:36
        na pewno bedzie z playbacku bo to taka impreza. program jest na zywo,
        wykonawcow duzo....rzeczywiscie mogliby to inaczej jakos zorganizowac
    • Gość: mmm Re: Finał Eski - niedziela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.06, 17:35
      mnie tym razem nie bedzie bo wczesniej sie przekonalam ze to
      beznadzieja....przynajmniej nie jestem z tych co wypowiadaja sie na jakis temat
      wcale go nie znajac....i mysle ze tym razem nie bedzie tylu ludzi. wielu
      ostatnio sie przekonalo ze nie warto na to isc, a poza tym pogoda jest troche
      gorsza :))
    • Gość: mmm Re: Finał Eski - niedziela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.06, 21:55
      bynajmniej w telewizji lepiej to wyglada niz na zywo...:p nie trzeba sie uzerac
      z nawalonymi miesniakami....
      • Gość: mały Re: Finał Eski - niedziela brak promocji miasta IP: *.plock.mm.pl 20.08.06, 22:01
        Niestety i tym razem miasta nie pokazali. Promocji nie było. Twarze mozna
        podstawić wszedzie. Płocka nie było. Był tylko interes.
        • Gość: Krzysiek Re: Finał Eski - niedziela brak promocji miasta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.06, 07:53
          Tragedia. wynocha z takimi festiwalami z mojego miasta!!!
    • Gość: arti Re: Finał Eski - niedziela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.06, 08:57
      Bylo z polplaybacku a niektore zespoly zaspiewaly bez playbacku-takze
      roznorodnosc muzyczna byla wieksza-ogolnie lepsza impreza Eski niz poprzednia.
    • brain-drain Re: Finał Eski - niedziela 21.08.06, 14:48
      Z zazenowaniem zauwazylem ze Plocczanie nie znaja angielskiego. Na teksty ze sceny albo nie reagowali albo wydawali jakies dziwne okrzyki i smiechy. Podejrzewam ze zrobilismy na gosciach co najwyzej srednie wrazenie. Ciekawe jak to bedzie rzutowac na przyszle imprezy i czy wykonawcy beda chcieli do nas przyjezdzac.
      • Gość: hahahha Re: Finał Eski - niedziela IP: *.plock.msk.pl 21.08.06, 14:58

brain-drain napisał:

> Z zazenowaniem zauwazylem ze Plocczanie nie znaja angielskiego. Na teksty ze sc
        > eny albo nie reagowali albo wydawali jakies dziwne okrzyki i smiechy. Podejrzew
        > am ze zrobilismy na gosciach co najwyzej srednie wrazenie. Ciekawe jak to bedzi
        > e rzutowac na przyszle imprezy i czy wykonawcy beda chcieli do nas przyjezdzac.

ojejku nie wiem co zrobimy
        bo wielki śpiewak dencwel nie przyjedzie bo
        po angielsku nie rozumiemy.
        bożesz t mój toz to sodomia i gomoria
        • Gość: peppe Re: Finał Eski - niedziela IP: *.plock.mm.pl 21.08.06, 15:14
          ależ figura a my prostaczkowie z prowincji.
          • brain-drain Re: Finał Eski - niedziela 21.08.06, 16:08
            smiejcie sie, a inni sie smieja z was 2 razy glosniej
            • Gość: zły Re: Finał Eski - niedziela IP: *.plock.mm.pl 21.08.06, 17:30
              co to miało byc?? A gdzie beatch party tylko na to wszyscy czekali i słusznie
              wygwizdali organizatorów!! Nie potrzebnie tam poszedłem:/
              • Gość: Wtydy Re: Finał Eski - niedziela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.06, 18:45
                Od razu bylo wiadomo, ze koncert trwa 2 godzny i do domu.

Kurde, nadal sporo ludzi jest niekumatych.
                • Gość: mmm Re: Finał Eski - niedziela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.06, 23:49
                  no przeciez pozniej tez cos bylo...
                  • Gość: Krzysiek Re: Finał Eski - niedziela IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.06, 08:00
                    później był tylko deszcz... który zmył wstyd po tym koncercie...
                    • Gość: arachneta Re: Finał Eski - niedziela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.06, 11:06
                      deszczem zmyty wstyd
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka