Dodaj do ulubionych

koncetr hitów

IP: *.plock.msk.pl 20.08.06, 21:14
Wbrew malkontentom trwa piękny koncert na Wisłą.
A ile przyszło ludzi?! Super!
Obserwuj wątek
    • Gość: Krzysiek Re: koncetr hitów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.06, 07:53
      szmira nie super!! az uszy bolą jak slysze co za oknem sie dzieje...umca umca
      umca.
      • Gość: xcx Re: koncetr hitów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.06, 08:22
        a co wolalbys jakies brud-piosenki buraczku?
        • Gość: Krzysiek Re: koncetr hitów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.06, 08:26
          brudaskiem to moge nazwać Ciebie WPL-u.
          Dobry koncert to :

1. Muza na żywo
          2. Muza na poziomie
          3. Muza z rytmem i sensem w tekstach.

That`s all ,period
          • Gość: Igal Re: koncetr hitów IP: *.class147.petrotel.pl 21.08.06, 08:42
            Krzysiu, nie podoba się nie słucha i i po problemie. Podczas finału cześć poszło
            live.
            • Gość: zawiedziony Re: koncetr hitów IP: *.plock.mm.pl 21.08.06, 09:30
              Organizatorom ani do głowy przyszło pokazac koncert od stony wody, z mostu.
              Skąd ludzie mieli wiedziec, ze to w Płocku. Ruszt budowy zasłonił wszystko..
              Wykorzystali tylko piach do zgromadzenia ludzi. To mogło byc wszedzie.
              • Gość: amiko Re: koncetr hitów IP: *.plock.msk.pl 21.08.06, 11:29
                Koncert zgromadził ogromnie dużo ludzi. Plaża i całe Wzgórze Tumskie pekało w
                szwach. Byli młodzi, starsi, całe wielopokoleniowe rodziny. I o to własnie
                chodzi, by kazdy mógł znaleźć coś ciekawego dla siebie.Impreza fajna i oby
                więcej takich. Jedno co mnie - juz po koncercie- przeraziło to widok
                wdrapujących się ludzi po Skarpie niczym po szlaku turystycznym tuż pod Rysami
                w Tatrach. Szkoda skarpy- a zaoszczędzony czas na opuszczeniu miejsca koncertu-
                chyba żaden.
                • Gość: Krzysiek do amiko IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.06, 11:37
                  pojdą z dziećmi i następne pokolenie umca umca nam wyrośnie...i jeszcze teraz
                  ten cholerny HH...masakra
                  • Gość: zielonyjarek Re: do Krzyśka IP: *.plock.msk.pl 21.08.06, 12:02
                    Krzysiek, nie narzekaj. Mogło nie być i tego. Znam, a jakże i taki Płock kiedy
                    po ulicach latały stare, opadłe liście, a wiatr gwizdał na Tumskiej. Tamżę
                    smród uryny i rzygowin. Taki Płock także pamiętam.

Cieszmy sie z tego co mamy. Z biegiem czasu poprawi sie i styl, i jakośc i
                    repertuar (przecież w Polsce obecnie muzyka rozrywkowa opiera sie wyłącznie na
                    amatorach! To w Płocku ma byc inzczej?)
                    Wkurzył mnie oparator kamery i reżyser obrazu. Oni powinni być zawodowcami. Nie
                    potrafili przekazać obrazu imprezy ani otoczenia w jakim sie ona odbywała.
                    Machanie kamerą i notoryczne , głupie najazdy, zbliżenia to doprowadzało do
                    zawrotów głowy. Nie można było skupić się na tym co działo się na estradzie.
                    Bardzo przeszkadzali. Nawaleni byli czy co?Twierdzę, że ci faceci spieprzyli
                    obraz imprezy i nie powinni już więcej być wpuszczani do Płocka. O
                    tzw. "prowadzących imprę" nie wypowiadam sie bo nie chcę ich obrażać, a innych
                    słów na opisanie tego jak prowadzili i jak sie zachowywali nie znam narazie.
                    Infantylnie, to za delikatne słowo.
                    • Gość: napalony Re: do Krzyśka IP: *.c243.petrotel.pl 21.08.06, 12:06
                      Luks koncert. Panienki przyszły i za browara w kzrakach bara bara
                      • zwiedniety_flet Re: do Krzyśka 21.08.06, 18:19
                        Gość portalu: napalony napisał(a):

> Luks koncert. Panienki przyszły i za browara w kzrakach bara bara

Witam kolegę. Masz rację jeszcze mnie czubek boli.
                    • Gość: Krzysiek Re: zielonyjarek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.06, 12:10
                      okeja, ja tez jestem za promocją miasta ale trzeba jakos podnieść poziom tego
                      co sie robi. Hity na czasie, desant - a gdzie miejsce na rock?? Tylko cover
                      festiwal i to z niezłą obsadą ale za mało i za krótko!! Masowe imprezy to chyba
                      nie w tym miejscu,proponuje lotnisko... Mieszkam w centrum i jak pitolil Denzel
                      czy jak mu tam to mogłem ogladać transmisje i sluchać muzy przez okno..a to
                      przeciez nie chodzi o to zeby bylo tylko łup łup łup i pump it up...
                      • Gość: zielonyjarek Re: Krzysiek IP: *.plock.msk.pl 21.08.06, 18:33
                        Masz wiele racji. Tak! Ale trzeba pamiętać, że to było skorelowane z programem
                        telewizyjnym. A impreza masowa? I to na lotnisku? W życiu! Nikt nie odważy sie
                        blokować lotniska. To tak jakbyś na torach kolejowych chciał tę imprezę zrobić.
                        Teren nad Wisłą to przecież wymarzony obszar dla takich imprez.
                        Prawdopodobnie w tym terenie tkwi słodka tajemnica telewizji bo i od Warszawy
                        nie daleko, i tanio wychodzi, a płocczanie - sam widziałeś, cudowni. Powtarzam
                        jeszcze raz, że koncert nie był obsługiwany przez profesjonalnych kamerzystów
                        i reżysera. Dlatego program w tv NIE pokazał całego uroku zabawy. Spartolili
                        dokładnie.
                        Krzychu, doczekamy się jeszcze fest festiwali - zobaczysz. Nawet moja Magda w
                        to wierzy. A jak ona w coś uwierzy to mur beton. (Jak narazie się sprawdza,
                        prawda Magdziu? - Jest jak sobie życzysz...:)) )
            • Gość: mmm Re: koncetr hitów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.06, 16:35
              część??? tylko blog 27...ale to i tak byl polplayback
        • Gość: mmm Re: koncetr hitów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.06, 16:34
          ja bym wolala prawdziwego rocka na zywo....a nie dyskotekowe pioseneczki z
          playbacku...
    • Gość: KITY na czasie Re: koncetr hitów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.06, 13:22
      gorace dwunastki, albo rodziny z wiejskich aglomeracji,czyli co kto lubi
      osobiscie ogladalam to w tvp i zal mi sie zrobilo ze reprezentujemy taka
      tandete a ludzie sie na to pchaja tlumnie:/ a teksty,plotki o jakis britney
      spears byly po prostu ponizej krytyki....tak samo jak uklady taneczne zwlascza
      panow z AKCENT,jezeli mozna to nazwac ukladem tanecznym...szkoda slow!
      • Gość: pchełka Re: koncetr hitów IP: *.localdomain / *.msmplock.pl 21.08.06, 14:22
        A Pani to pewnie muzyki poważnej słucha: Mozart, Chopin itd. Jak widać było na
        koncercie jesteś mniejszością, która w głupkowaty sposób komentuje imprezy w
        Płocku i muzykę, której słucha większość populacji (nie tylko płockiej). No ale
        cóż, każdy ma prawo do własnego zdania.
      • Gość: m Re: koncetr hitów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.06, 15:15
        nie powaznej lecz elektronicznej....przynajmniej audioriver byl na poziomie
        • Gość: zielonyjarek Re: m IP: *.plock.msk.pl 21.08.06, 18:39
          Będzie napewno lepszy poziom. Ten na "start" trzeba strawić. To dopiero
          poczatek. Organizatorzy sie "kapną", że nie można przekraczać cienkiej granicy
          między jarmarczną szmirą, a dobrym, na poziomie koncercie.
          Ja, przyznam Ci się, jestem optymistą ale jak mnie organizator zawiedzie to
          przyznam wszystkim narzekającym rację.
        • Gość: Krzysiek Re: koncetr hitów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.06, 08:09
          gdyby nie ten deszcz. Ale ja na reggaelandzie sie bawilem super. a DaaraJ to
          juz bajka była hehehe :)
    • Gość: v Re: koncetr hitów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.06, 12:46
      ciekawe
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka