Gość: jurek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.06, 22:06 wspaniały pomysł Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stuntman Iluminacja starego mostu 22.08.06, 22:19 Gorąco popieram pomysł. Obawiam się jednak że skończy się to jak wszystko inne w naszym mieście gdy pojawiające się opinie ścierają się ze sobą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dobry Niech poprawią iluminację nowego mostu. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.06, 22:39 Nie wiem, czy to oświetlenie, które obecnie jest na nowym moście to już wszystko, bo jeśli tak to w porównaniu do oświetlenia, jakie ma warszawski most "Siekierkowski", to ten nasz wygląda żenująco, jak jakaś kładka na kałuży. Mam jednak nadzieję, że się mylę, i że prawdziwą iluminację nowego mostu dopiero ujrzymy po jego oficjalnym otwarciu. Oby. Co do starego mostu, to oczywiście jestem za. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dupek Re: Niech poprawią iluminację nowego mostu. IP: *.dip.t-dialin.net 23.08.06, 00:33 Stary most należy oświetlić.Zastanawiam się jednak po co jest oświetlony nowy most skoro nie można z niego korzystać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: parkowy Re: Niech poprawią iluminację nowego mostu. IP: *.plock.mm.pl 23.08.06, 05:44 Zeby dzieło gieniuszu mogło błyskać na wodzie. w mieście nie ma oświetlenia na ulicach, przejściach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duduś Re: Niech poprawią iluminację nowego mostu. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.06, 05:51 pewnie znomu wygra Optimal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Pomysł fatalny IP: 213.17.170.* 23.08.06, 07:40 Czy Płock nie ma na co wydawać kasy? Jaki mamy stan dróg, czystości, brakuje pieniędzy na wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: płocczanin Re: Pomysł fatalny IP: *.c154.petrotel.pl 23.08.06, 09:09 A Zawidzki to niech sobie głowę podświetli.....bo od tej gorzały już nie widzi dobrze na oczy.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcopollo Iluminacja starego mostu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.06, 09:38 Czyżbym na poniedziałkowym forum przy okazji tekstu o iluminacji kamery pruskiej podsunął dobry pomysł ze starym mostem ? :) widze ze jednak czasami ktoś zwraca uwage na wypowiedzi forumowiczów. Oby ten pomysł wypalił bo juz widziałem coś takiego w wielu miastach i naprawde wrażenie jest niezłe. Powodzenia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ff Re: Iluminacja starego mostu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.06, 09:46 Ja bym podświetlił ulicę Gościniec, aby pewien wiceprezydent nie miał kłopotów z dotarciem po imprezie do własnego domu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Didier Re: Iluminacja starego mostu IP: *.c240.petrotel.pl 23.08.06, 10:13 K...a!!! Nie w Plocku hali widiwiskowo sportowej, a oni będą się pierdołami zajmować!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcopollo Re: Iluminacja starego mostu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.06, 10:55 Co do hali to sie w zupełności zgadzam !!! Niech nasze genialne władze ruszą wkońcu swoje " szanowne cztery litery " i zaczna działać bo wstyd zeby Mistrzowska drużyna ( od tylu lat krajowa potęga i miejsmy nadzieje że niedługo nie tylko krajowa ) nie miała gdzie grać , to jest jedna wielka parodia. Ale nie tylko to , bo ogólnie tempo realizacji większości płockich inwestycji jest wrecz żenująca dlatego temat iluminacji mostu trzeba juz teraz zarzucić to może za pare lat dojdzie do skutku. Trzymam kciuki i za hale i za iluminacje mostu ... ( to sobie pewnie jeszcze potrzymam ) Odpowiedz Link Zgłoś
beerek Re: Iluminacja starego mostu 23.08.06, 12:13 Iluminacja jak najbardziej tak, hala również. To wstyd żeby drużyna będąca w ścisłej czołówce od wielu, wielu lat grała mecze Ligi Mistrzów w Łacku :/ - Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: red Re: Iluminacja starego mostu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.06, 17:23 wszystko fajnie tylko czemu na taki beznadziejny kolor jest pomalowany wyobrazcie soebei jak by wygladala podswietlona czerwien a tak siwy dym Odpowiedz Link Zgłoś