ogabignac 26.04.05, 22:58 Nie - nie - nie!!! Uratujmy Polskę przed blamażem póki nie jest za późno. Bądzie nas to b. dużo kosztować i tak się nie uda. Boszsze! - nie ma dróg, nie ma stadionów ale są idioci - "organizatorzy". Amen Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
emilvip Re: Euro dla całej Polski 26.04.05, 23:12 to za co walczyli nasi dziadowie? za godlo ktore jest na pln a teraz mamy wymienic na euro smiech anglia ma swoja walute i my mozemy a wymiana i tak przyniesie same straty nie mam racji Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk Co do strat - nie masz racji. A UK musi jeszcze 26.04.05, 23:20 jakis czas funta potrzymac, bo GOSPODARKE MAMY ZA SLABA;) Polska widiac ekonomicznie bardzo silna. Nb. w tekscie mowa o organizacji Euro pilki noznej ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mbishop Re: Euro dla całej Polski 27.04.05, 00:34 emilvip napisał: > to za co walczyli nasi dziadowie? za godlo ktore jest na pln a teraz mamy > wymienic na euro smiech anglia ma swoja walute i my mozemy a wymiana i tak > przyniesie same straty nie mam racji Nie dość, że nie masz racji, to jeszcze nie czytasz tekstu, który komentujesz. Artykuł jest o Euro 2012, mistrzostwach w piłce nożnej, a nie o wspólnej walucie. Odpowiedz Link Zgłoś
s.flores "W czerwcu przeprowadzimy badania" 27.04.05, 06:53 Polcy zdecydowanie CHCĄ, żeby futbolowe mistrzostwa Europy odbywały się w Polsce. A teraz poprosze o pieniądze przeznaczone na te badania. Jestem gotów pieniądze oddać, jeśli tylko ktoś przeprowadzi wiarygodne badania, których wynik będzie mówił coś przeciwnego. Gdzie wysłać mój numer konta? Odpowiedz Link Zgłoś
ianek70 Re: Euro dla całej Polski 27.04.05, 10:12 W artykule typowa polska naiwność - u nas kibice się biją (a zagranicą nie?), a to, że prawie wszyscy Europejczycy potrebują wizy na Ukrainę, do Polski nie, jakoś nikomu nie przeszkadza... Jak nie wiadomo w którym kraju zagra reprezentacja w następnej rundzie, to w ostatniej chwili konsulaty ukraińskie w PL będą oblężone, bo współpraca nie wydaje się, jak dotąd, zbyt dalekosiężna... Chociaż fajnie by było. Odpowiedz Link Zgłoś
sanctum.officium a finał to chyba na stadionie X-lecia zrobia :) 27.04.05, 11:25 Odpowiedz Link Zgłoś
raio1 oni chcą grać a nie koniecznie wygrać 27.04.05, 11:33 przecież takie zgłoszenie do euro to psedo zajęcie dla sporej grupy urzędasów, coś jak z Expo we Wrocławiu. Panowie pospotykają sie przy objadkach, pogadają a jak nic nie wyjdzie to powiedzą sory ale kase za "pracę" skasują. Odpowiedz Link Zgłoś