Dodaj do ulubionych

Euro dla całej Polski

26.04.05, 22:58
Nie - nie - nie!!!
Uratujmy Polskę przed blamażem póki nie jest za późno.
Bądzie nas to b. dużo kosztować i tak się nie uda.
Boszsze! - nie ma dróg, nie ma stadionów ale są idioci - "organizatorzy".
Amen
Obserwuj wątek
    • emilvip Re: Euro dla całej Polski 26.04.05, 23:12
      to za co walczyli nasi dziadowie? za godlo ktore jest na pln a teraz mamy
      wymienic na euro smiech anglia ma swoja walute i my mozemy a wymiana i tak
      przyniesie same straty nie mam racji
      • kropekuk Co do strat - nie masz racji. A UK musi jeszcze 26.04.05, 23:20
        jakis czas funta potrzymac, bo GOSPODARKE MAMY ZA SLABA;) Polska widiac
        ekonomicznie bardzo silna.
        Nb. w tekscie mowa o organizacji Euro pilki noznej ;)
      • mbishop Re: Euro dla całej Polski 27.04.05, 00:34
        emilvip napisał:

> to za co walczyli nasi dziadowie? za godlo ktore jest na pln a teraz mamy
        > wymienic na euro smiech anglia ma swoja walute i my mozemy a wymiana i tak
        > przyniesie same straty nie mam racji

Nie dość, że nie masz racji, to jeszcze nie czytasz tekstu, który komentujesz.
        Artykuł jest o Euro 2012, mistrzostwach w piłce nożnej, a nie o wspólnej walucie.
    • s.flores "W czerwcu przeprowadzimy badania" 27.04.05, 06:53
      Polcy zdecydowanie CHCĄ, żeby futbolowe mistrzostwa Europy odbywały się w Polsce.
      A teraz poprosze o pieniądze przeznaczone na te badania. Jestem gotów pieniądze oddać, jeśli tylko
      ktoś przeprowadzi wiarygodne badania, których wynik będzie mówił coś przeciwnego.

Gdzie wysłać mój numer konta?
    • ianek70 Re: Euro dla całej Polski 27.04.05, 10:12
      W artykule typowa polska naiwność - u nas kibice się biją (a zagranicą nie?), a
      to, że prawie wszyscy Europejczycy potrebują wizy na Ukrainę, do Polski nie,
      jakoś nikomu nie przeszkadza... Jak nie wiadomo w którym kraju zagra
      reprezentacja w następnej rundzie, to w ostatniej chwili konsulaty ukraińskie w
      PL będą oblężone, bo współpraca nie wydaje się, jak dotąd, zbyt dalekosiężna...
      Chociaż fajnie by było.
    • sanctum.officium a finał to chyba na stadionie X-lecia zrobia :) 27.04.05, 11:25
      • raio1 oni chcą grać a nie koniecznie wygrać 27.04.05, 11:33
        przecież takie zgłoszenie do euro to psedo zajęcie dla sporej grupy urzędasów,
        coś jak z Expo we Wrocławiu. Panowie pospotykają sie przy objadkach, pogadają a
        jak nic nie wyjdzie to powiedzą sory ale kase za "pracę" skasują.
      • grzespelc Nie, w Kijowie 27.04.05, 13:49

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka