Dodaj do ulubionych

Nowy prezes Orlenu!!!

03.11.01, 18:44
No właśnie, już wkrótce będzie nowy szef naftowej spółki oczywiście, nie klubu sportowego. Kto
będzie za Andrzeja Modrzejewskiego? Podobno poprzedni prezes, czyli Konrad Jaskóła nie chce, woli
oprócz posady w Polimeksie być ewentualnie �tylko� doradcą nowego prezesa Orlenu. Na pewno
nowym nie będzie nikt z Płocka, już władza o to zadba. No więc kto?.
Obserwuj wątek
    • Gość: Andy Re: Nowy prezes Orlenu!!! IP: *.ostroleka.sdi.tpnet.pl 04.11.01, 13:32
      Dlaczego nowym Prezesem Orlenu Nie maiłby być ktoś z Płocka. Jestem właśnie za
      tym, aby Prezesem Orlenu został ktos z Płocka. Wiadomo, że jest to także
      stanowisko polityczne. Musi być to człowiek SLD. Może któryś z Prezydentów ?
      • pc Re: Nowy prezes Orlenu!!! 04.11.01, 17:02
        Właśnie. Nie rozumiem - dlaczego nikt z Płocka? Co z tego że nie ma fachowców.
        Ważne, że w Płocku ciągle rządzą ci sami. Akurat teraz zgodni programowo z
        rządzącymi całym krajem. AWSowi mogło przeszkadzać umieszczenie na tym stołku
        kogoś z Płocka, ale obecnej koalicji?
        • super-mario Re: Nowy prezes Orlenu!!! 05.11.01, 12:35
          No chyba żartujecie?????? Jak któryś z prezydentów Płocka może zostać prezesem Orlenu? Przecież
          żaden nie zna się na chemii, paliwach itd. ja też uważam, że NAJLEPSZY DLA PŁOCKA BYŁBY KTOŚ
          Z PŁOCKA, ale nie ktokolwiek. Merytoryka najsmpierw, niestety....
          • pc Re: Nowy prezes Orlenu!!! 06.11.01, 09:49
            Nie mówiłem co prawda o prezydencie Płocka, myślę raczej o kimś z niższych (na
            razie) stanowisk w Orlenie, kimś zgodnym programowo z obozem rządzącym -
            związanym być może kiedyś bliżej z Jaskułą. Mile byłbym zaskoczony, gdyby
            decydowała naprawdę fachowość i został zatrudniony jakiś specjalista z
            południowych rafinerii.
    • super-mario Re: Nowy prezes Orlenu!!! 05.11.01, 14:35
      słyszałem od dobrze poinformowanego znajomego, że NOWYM ma być jakiś człowiek nie ze stolicy,
      ale z południa Polski z jakiegoś dużego zakładu chemicznego.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka